Jump to content

Inlocuire Difuzoare Originale

Auras
 Share

Postare recomandată

Hertz da, dar sigur iti depaseste bugetul alocat de tine, avand in vedere ca vrei si insonorizare......

un sistem cu 4 incinte, 4 dif bass, 4 inalte, filtrele si distantierele - depasesc suma.... http://www.audioshop-magazin.ro/hertz-difuzoare-auto-vw-passat.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hertz am si eu si e belea. In plus, sa te gandesti si la alt HU. Radio-ul oem e limitat. 

Link către comentariu

Sunt fan DLS, poate ai ocazia sa le auzi la cineva.

Link către comentariu

Tot sistemul acela Hertz arată marfă, chit că depașește bugetul. Nu-i bai, mai strang ceva și dacă tot o sa fac o investiție, o s-o fac cu cap.

Aveți idee cat ar costa manopera pentru schimbarea tuturor boxelor? Cate folii din acelea de insonorizat ar trebui într-un passat ca sa-și facă treaba cum trebuie? 

Trebuie insonorizate doar ușile?....

@ C O S M I N

Am schimbat unitatea OEM, am trecut la un Kenwood ddx-4023BT. Sper să-și facă treaba.

Modificat de Mykael1991
Link către comentariu

Kenwood-ul ala e ok, dar sa ii "dai" sistemului muzica de 320 kbps, cd quality, ori flacuri convertite in mp3uri de 320 kbps. Se simte diferenta fata de mp3urile de 128 kbps. Poti si prin bluetooth sa ii dai muzica, cu un telefon, de pe soundcloud, tunein, etc..

Link către comentariu

corect - se aud destul de bine - eu am avut pe B5, un DNX7220 - ca sunet, depasea multe unitati..... decent, zic eu.

Link către comentariu

Decent. Nu de pretentii.

Dar na, fiecare cu urechea lui.  :winter:

Link către comentariu

corect... de aceea am si scris decent.... cine vrea HQ... alti bani, alta distractie....

Link către comentariu

http://www.car-sound.ro/ sau esderman.ro

acelasi sistem pt 4 portiere, numai ca era cel cu membrana portocalie special pt passat - 780....

urmareste acolo...

DLS- suna intr'un mare fel...

un pachet de folie ajunge...doar pt insonorizat portiere..

ps. din gama entry nu prea poti sa zici ca scoti calitate din player..doar daca amplifici...

probat de mine: pioneer- are sunet infundat indiferent cat dai mid si twe...alpine sunet deschis, dinamic pe inalte si voce...sa ai scule care sa redea...

Modificat de FanBarcelona
Link către comentariu

• 3 months later...

Dragii mei, 

La un search, nu am găsit nimic despre asta. Dacă s-a vorbit deja, vă rog să-mi lăsați linkul la discuție aici.

Cum se scot grilajele ce protejeaza difuzoarele? Vreau să înlocuiesc difuzoarele dar nu pot scoate acele capace de "sită". Nu vreau să trag tare de ele ca să nu rup urechiușele.

De asemenea, ce cdplayer se potrivește cu antena radio și intră și la fix? Momentan am ceva cd player care nu stă fix, stă un pic in afară și chiar și trepidează un pic la anumite turații.

Mașina este un VW Passat 1.9TDI din 2000.

Toate cele bune!

Modificat de C o s m i n
mutat
Link către comentariu

Si dupa ce tai niturile (unde-s niturile si cum le vad?) mai sta capacul acela? Ma refer la boxele din usa, desigur.

Mersi pt linkul legat de cdplayer!

Link către comentariu

Ca sa schimbi boxa in primul rand trebuie sa dai fata de usa jos. (dai pe linkul ce la pus C O S M I N) In al doilea rand boxa e prinsa cu 4 nituri de aluminiu ce pot fi date jos usor cu o bordmasina cu burghiu de 5. Dupa ce ai scos boxa scoti niturile si pui boxa cea noua si o prinzi cu holzsuruburi ori cu nituri inapoi. Succes

Modificat de andreisss
Link către comentariu

Salutare! Vreau sa adaug si eu sistemului meu audio actual un subwoofer. Am vazut ca pentru berline ar fi mai bun tubul de bass, ca s-ar auzi mai bine... Eu m-am gandit la asta. A ascultat cineva acest subwoofer? se aude bine? Eventual imi puteti recomanda ceva pana in 500-600 lei maxim daca chiar merita(subwoofer+amplificator)? 
Pe fata am tweeterele originale + Hertz EV 165.5(fara filtre) si pe spate o pereche de boxe coaxiale SAL de 40W. Mp3 player- pioneer mvh-160ui. Eu zic ca la partea de medii si inalte se aude destul de bine, insa bassul nu e cine stie ce(portierele nu sunt antifonate) 

Link către comentariu

Ia si tu un Magnat sau Jbl cu o statie sh mai potenta, ce se vede pe suruburi ca nu s-a umblat in ea. Ceva clasa D, nu AB. Vezi ca au scos adtia de la Alpine un subwoofer activ de 100 w rms ce se aude foarte bine si nu ocupa mult spatiu. Il gasesti ca review pe talkaudio.co.uk

Ca recomandare: un Jbl sau Magnat de 12" pus in pereche cu o statie mono ce are cam 30w rms mai mult decat difuzorul si o sa imi multumesti, ori acel Alpine activ http://www.talkaudio.co.uk/index.php/index.html/_/reviews/subwoofers/alpine-swe-815-active-subwoofer-with-wired-remo-r1381 ce e cam 500 de ron, nou.

Link către comentariu

nu vreau sh, vreau ceva nou sa ma tina :). Am cautat ce mi-ai zis, amplificatore clasa D, dar sunt cam scumpe si nu ma incadrez in buget... Ai ascultat acel alpine activ? Se aude frumos? Mai are un prienten ceva de la alpine(sub si statie) de 150 parca, se aude clar, puternic, dar el are peugeot 206 si iti dai seama cum se aude in 2 m patrati :)) Nu stiu cum ar suna insa 100 rms in cazanul meu, de aceea ma gandeam la acel Blaupunkt de 250rms si 12 inch :))

Link către comentariu

Statia sh daca nu e umblata in ea nu ai ce strica la ea. Sunt chestii care te vor ajuta pe viitor: THD-ul statiei ( distorsiunile ei ), clasa ei ( AB, D, etc. ), firma ce o produce, mai multe..

Ia macar un JBL 75.2. Nu am auzit basul ala, dar gagii aia nu prea dau note mari degeaba, nici nu sunt habarnisti, ci oameni ce ajung la concursuri si scriu review-uri. Daca vrei sa te auzi de la 2 blocuri si sa simti basul, cauta putere si SPL mare ( la cutie, subwoofer ), daca vrei calitate, ia o firma buna la statie si la bass. Bafta!

Link către comentariu

aha, mersi! Eventual o sa astept pana prin decembrie, poate vine Mos Craciun cu ceva frumos :santa[1]:  ^_^  

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a nu mai deschide un topic nou, postez aici: A cumparat careva subwoofer ce se pune in locul buzunarului din stanga, la Variant? Oare in SUA era o asemenea optiune? Pe Monsoon, oare?

Pun mai jos cateva linkuri in caz ca mai intereseaza pe cineva:

http://www.onlineconversion.com/object_volume_box.htm pentru calculat volumul. Aici o sa masor buzunarul ( lungime/latime/adancime )

aici e discutia de pe un forum strain https://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF8&u=http://forum.passat-club.cz/viewtopic.php%3Ff%3D195%26t%3D3140

iar aici ar fi o sursa de cumparare a unei incinte facuta pe masura buzunarului, dar la un pret cam piperat http://www.tme.eu/ro/details/obgl.vw.01/carcase-pentru-boxe/4carmedia/# 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!