Jump to content

A Little Help Pls

TicaLoS
 Share

Postare recomandată

Salut! nu de mult (1 zi) Sunt Mandrul posesor al masinii de la semnatura si deja vreau sa stiu si eu o chestie

cum bag mai multe cd`uri in magazie ??? (magazia o am sau cel putin asa mi s`a spus). daca apas "CD6" (sistem audio aura ) imi zice "changer" pe displeiul de la cdplayer dar...atat...am incercat sa bag unul dupa altul dar fara rezultate....

daca ma poate ajuta cineva va rog sa postati

Multumesc!!!

Edit: mai am un pitic pe creier: bordul se aprinde tot timpul chiar si cand nu am farurile aprinse sau macar pe pozitie

e normal? :D

Modificat de TicaLoS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-o stapanesti sanatos si bine ai venit pe forum! Magazia CD, daca exista in dotarea masinii, ar trebui sa fie montata separat - in torpedo, de exemplu. Daca acolo nu este, inseamna ca nu ai, in Aura intra numai un singur CD.

Masina ta are un cap de leu pe capota?

Link către comentariu

merci mult!

da are un cap de leu dc? :D

e masina din poza...o s amai pun poze dar nu am cablu de date la mine de la tel...

Modificat de TicaLoS
Link către comentariu

da, bordul sta aprins tot timpul.

intrebam deoarece dupa ce am cumparat-o pe a mea, pe drumul de intoarcere, nu mai tin minte exact unde, am vazut-o pe asta a ta! arata super bine! se intampla pe la jumatatea lui sept.

Link către comentariu

aha

in sfarsit a ajuns la mine!!!

ms de raspunsuri am pelcat la munca. bafta!!! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!