Jump to content

Coming Home - Leaving Home

bamse
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Dupa cateva cautari pe net,am dat peste un site din Germania(www.auto-steuerung.de)unde sunt postate scheme pt constructia modulului de comming home/leaving home.Poate printre noi sunt buni electronisti care ar putea pune in aplicare schemele respective.Totodata sunt si niste filmuletze destul de interesante cu mult mai multe chestii care se pot include in acel modul.De ex:daca afara se intuneca si ai uitat sau lasat inadins geamurile deschise acestea se inchid automat,comming home/leaving home pe pozitiile din spate,etc.

Cei cu minime cunostinte de liba germana pot citi forumul.Precizez ca in sectiunea "download" sunt o gramada de Pdf-uri unde sunt scheme si se explica modul de montare.Unele Pdf-uri sunt parolate,parola fiind:auto-steuerung.de

Spor la documentat si la munca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rog pe aceasta cale pe cei care mai inteleg cate ceva de acolo sa descarce schemele sa le puna si aici!

Link către comentariu

Nu se mai aude nimic de pret Spawn b93rlf ? bamse? :Driver:

LE: Scuze, am gasit celalalt topic.

Modificat de EsTeTicu
Link către comentariu

Vezi ca are topic aici si costa 150ron. Eu inca nu, am alte planuri mai costisitoare, insa vreau si chestia asta intr-un viitor zic eu destul de apropiat.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
andrey_vw bora

sal am si eu o intrebare...daca fac la bora mea sa se aprinda si faza lunga si scurta in acelasi timp...nu incarc instalatia?are cineva facut asa ceva?mentionez k am faruri angel eyes fk:D multam

Link către comentariu

• 4 months later...
sal am si eu o intrebare...daca fac la bora mea sa se aprinda si faza lunga si scurta in acelasi timp...nu incarc instalatia?are cineva facut asa ceva?mentionez k am faruri angel eyes fk:D multam

Am eu si e super OK; Le folosesc deja asa de mai bine de jumatate de an .. sunt foarte multumit de rezultat (pacat ca nu am xenon si pe faza lunga ca sa se vada macar ceva in plus :) )

Ideea e ca e super ok .. si astea nu sunt dacii ca sa te gandesti ca incarci as ad e mult instalatia incat se topeste :P .. si sa fim seriosi .. nu prea avem unde merge pe drumurile publice cu faza lunga non stop ;)

parerea mea e ca e in regula sa faci modificarea .. bafta :P

Link către comentariu

Am modificarea facuta de un an si nu s-a intamplat nimic rau.

Link către comentariu

• 2 years later...

Am citit topicul dar nu m-am lamurit. Vreau sa-mi construiesc singur un Coming/Leaving Home, intrucat nu e deloc greu. Am inteles ca pentru inchidere/deschidere (am telecomanda) pot sa iau semnal 12V pentru releul modulului, din modulul confort.

Pentru a lua comanda de incuiere respectiv descuiere usi din telecomanda, se poate folosi unul dintre firele negru/alb, negru/verde din modulul de confort situat sub bord, in partea soferului, in stg. coloanei de directie.Ca semnalul sa nu apara si atunci cand se foloseste semnalizarea, pe unul dintre acele fire se inseriaza o dioda de minim 3 amperi. Astfel, su un singur montaj temporizator se obtine atat coming home cat si leaving home.
.

Dar, de unde pot aprinde mai departe faza scurta si pozitiile in spate? Ma gandesc ca de pe undeva din jurul blocului de lumini/butonului de aprindere. Are cineva vreo idee?

Modificat de likudio
Link către comentariu

Si pe mine ma intereseaza, daca e cineva din Constanta si stie sa faca si sa monteze asemenea modul sa ma anunte ca a doua zi sunt la el :D

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 3 years later...

salutare am montat si eu astazi modulul fmh  si as dori sa adaug ca w bora pini pentru conectarea firului verde cu diodele sunt 18 pentru deschidere si 19 pentru inchidere culorile sunt parca 18 rosu si 19 maro

nu sunt sigur de culori dar pini sunt 18 si 19 din mufa verde    aia dintre cele doua crem maroniu

Link către comentariu

• 3 years later...
On 15.03.2014 at 20:53, mvcosmin a scris:

salutare am montat si eu astazi modulul fmh  si as dori sa adaug ca w bora pini pentru conectarea firului verde cu diodele sunt 18 pentru deschidere si 19 pentru inchidere culorile sunt parca 18 rosu si 19 maro

nu sunt sigur de culori dar pini sunt 18 si 19 din mufa verde    aia dintre cele doua crem maroniu

`Stii te rog la un golf 4 care sunt cele 2 fire pentru inchidere si deschidere ? 

20170405_155023850_iOS.jpg

20170405_164440635_iOS.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!