Jump to content

Turatia Ralanti

Al3X_G4
 Share

Postare recomandată

am si eu o dilema pot modifica turatia de la ralanti din vag com? as vrea sa o las mai usor imi sta cam la 924 rp-940rpm rar la 940 dar am vaz. Vreau sa o las la 860 rpm. CE fel este procedura pentru pd?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

iao usor geniule!! lasa vag comu !! mai pe tusa si muta capul la pompa de injectie(dac te pricepi)dac nu laso usurel !!

astea nus ca daciile ,,strangi surubul ,,avansul e dat din pompa de injectie!

Link către comentariu

• Administrator

ionut1410 te-am rugat sa-ti controlezi vocabularul si sa nu mai postezi doar de dragul de a posta .

Ai avut un avertisment verbal de la mine .

Inca unul de la bogdan wrc ... Vad ca nu vrei sa intelegi .

Imi pare rau pentru tine dar ai warning si 5 zile de vacanta .

Poate asa intelegi cum stau lucrurile atunci cand esti rugat sa respecti niste reguli acceptate . ;)

Link către comentariu

Din pacate merge un pic cam aiurea search-ul. Uite aici cum trebuie sa modifici relantiul, postul #13 http://vwforum.ro/index.php?showto...&hl=relanti

Domnul ionut, pe forumul acesta nu facem concurs care posteaza mai mult, e al 3-lea topic in care vad ca te bagi in seama fara sa spui nimic constructiv. In fine, oricum asta nu e treaba mea, dar nu trebuie sa adoptam un iz de superioritate asupra celor care pun intrebari, ci din contra.

Link către comentariu

multumesc am gasit si pe ross tech trebuie Engine +> Login cod 12233 > adaptation > grup 2. Simplu :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!