Jump to content

Tour In 3 Saptamini!

DannyRO
 Share

Postare recomandată

Salutari! In primul meu post va aduc la cunostinta ca se mai intimpla si deastea. Adica in 16 s-a emis factura de avans pt. Octavia Tour, astazi (19.10.07) se fabrica si in 7-8. 11 va fi aici. Oare pt. ca i-am zimbit frumos la doamna de la vinzari? Am vizitat Compexit Trading de 4 ori si pina la urma am aflat ca s-a comanadat cu 2 luni inainte o Octavia Tour exact cum o voiam eu (asta e noroc), pentru un client care nu a mai adus actele. Dealerul mi-a spus ca se mai intimpla sa renunte clientii dupa ce fac comanda si ca lor oricum lor le trebuie masini in showroom. Singura problema este ca nu am un contract cu dealerul (am cu Porsche Leasing) in care sa apara termenul de livrare. In schimb mi-a aratat pe site-ul lor comanda cu datele masinii si ziua fabricatiei care este azi. Asa ca daca nu intervine ceva probabil ca ajunge in 2 saptamini. Abia astept masina si sa va scriu impresii despre ea. PS: Pentru cei interesati: La dealerul de la Alba-Iulia aveau acum 3 zile Octavia Tour 1.9 TDI cu pachet de drumuri grele, geamuri electrice fata, argintiu metalizat. Poate o mai au.Imi cer scuze pentru repetare. Nu se va mai repeta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da se mai intampla si de astea!

la mine a fost la fel, deja comandata, 3 sapt asteptat, a trebuit sa renunt la cotiera pe care o vroiam, ca sa nu astept 2 luni si jumate.

Modificat de msn2
Link către comentariu

Nu vreau sa va dezamagesc, ma bucur ca intrati in posesia masinilor mai repede, dar va asigur ca termenul de livrare dat de fabrica pt Octavia Tour este ultima decada a lunii decembrie, daca ati da comanda sapt in curs. Asa ca masinile pe care le luati mai repede sunt deja comandate anterior si deci ajung mai repede din acest motiv. Numai bine !

Link către comentariu

Cand am comandat octavia tour sport din dotare, am fost pus in aceeasi situatie:fie aleg o masina de la un dealer din showroom-sau deja comandata fie comand exact ce vreau si astept 9 saptamani. Am ales ultima varianta, fiindca am considerat ca fiind o masina noua si avand un pret destul de maricel pentru posibilitatile mele, macar sa fie exact ceea ce imi doresc. Multa bafta si asteptare usoara :D

Link către comentariu

La mine s-a potrivit ca masina comandata de ei anterior era exact ce doream. Oricum vreau sa-i mai pun o alarma ca sa inchid masina din telecomanda.

Aveti ceva sugestii cu privire la un model de alarma fiabil si fara prea multe briz-brizuri? Eventual cineva care monteaza in Cj?

Link către comentariu

o alarma buna este o polita casco la o firma serioasa.

ai avantajul ca este armata tot timpul!

daca nu te-am convins, atunci incearca la metro o alarma cu un vultur pe ea, pe mine m-a tinut 2 ani fara probleme- destul pt pretul ei.

Link către comentariu

Merci msn2.

Casco este, ca masina e in leasing. Vulturul o fi de la Eagle Master? Un anumit model?

Si cine ti-a montat-o?

Link către comentariu

da aia e alarma!

daca vrei sa treci prin Galati sa iti montezi alarma :) da-mi un mesaj si iti spun.

totusi cel mai bine ar fi sa o puna cei de la skoda sa nu apara ceva si sa zica ca nu dau garantie ca e din cauza alarmei

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Mi-a venit masina. In 3 sapatamini. Si merge! :Driver:

Link către comentariu

• 1 month later...

Care sunt primele impresii despre masina? Ce dotari optionale ai? Sunt curios pentru ca si eu vreau sa-mi comand una luna asta. Multa bafta si asfalt uscat!

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Care sunt primele impresii despre masina? Ce dotari optionale ai? Sunt curios pentru ca si eu vreau sa-mi comand una luna asta. Multa bafta si asfalt uscat!

Sunt multumit. Am 4800 km rulat mai mult in afara orasului. Rar am ajuns la 3000 de ture/min si ii dau motorina Euro5.

Are sprint, consum mediu 5,6 aratat de computer. Ma batea gindul sa ii cresc cuplul si puterea dar m-am linistit.

Mai zgomotos motorul decit Golf 5 diesel, cam zgomotoase si anvelopele de iarna (nu mai stiu ce firma) oferite cadou de dealer.

Radio-CD-mp3-ul JVC KD-G432 oferit de dealer nu mai vrea nicicum sa-mi elibereze un CD. Le-am scris si ma duc sa rezolv ca e in garantie.

Stergatoarele lasa dungi si va trebui sa le schimb.

Un "greieras" la contactul dintre usa stinga fata si bord.

FOARTE rar intra greu in marchearriere.

In rest fara probleme.

Optionale: pachet drumuri grele din fabrica de la mama ei, geamuri electrice in fata si aparatori de noroi fata (le-am montat la dealer si imi pare rau ca pt 5 minute si 6 suruburi am platit manopera mai mult ca aparatorile; daca stiam le montam eu ca e super usor).

Am mai montat o alarma dedicata Octavia, simpla cu telecomanda mai mult ca sa nu o deschid/inchid din cheie. Alarma de la Setech Meta System (cei care livreaza alarme pt Compexit si le instruiesc mecanicii pt. montaj) se poate upgrada cu tot felul de senzori si sisteme.

Daca te hotarasti sa o iei, iti doresc sa-ti ajunga cit mai repede si astept impresiile tale.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si cu incidente zero. Intr-adevar, m-am hotarat si eu sa o cumpar dar acuma sunt la capitolul hartii, adeverinte de venit si alte alea..... pana imi da banca banii.... :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare

Azi am dat avansul la Octavia Combi Tour 1.9 TDI la dealerul din Cluj, Compexit Trading.

Mi-a aratat si mie un mail de la PoRo, conform caruia masinile comandate sapt asta vor fi fabricate in saptamana a 9-a, deci la sfarsitul lui Februarie. Transportul de la fabrica pana la Cluj in 2-3 saptamani, deci data estimativa de livrare este sapt 12 (17-21 Martie).

Sambata cand am fost la Compexit in vizita, o familie chiar prelua Octavia Tour - ei au comandat-o in 13 Decembrie, si a sosit conform planurilor intr-o luna si jumatate (cu totul ca de sarbatori probabil nu s-a lucrat).

Link către comentariu

pai parca era o reclama cu ""tour cu livrare imediata" sau e doar reclama! :D

Link către comentariu

Aveau si cu livrare imediata, dar cu configuratia comandata de ei, nu cum am dorit eu.

Link către comentariu

@David1: De curiozitate, ce configuratie/configuratii au masinile cu livrare imediata ?

Link către comentariu

Pentru DannyRO: Nu e bine ca dupa rodaj nu treci cu ea de 3000rpm. Vezi ca e un topic co condus corect/turatii, citeste pe acolo despre ce e vorba.

Link către comentariu

@DRAPAR: ce am observat eu ca aveau era culoare metalizata, geamuri electrice fata si pachet drumuri grele. Poate mai aveau si altele, nu am intrebat in detaliu. Era o berlina cu motor 1.9 TDI argintiu metalizat si un Combi 1.6 benzina mai inchis metalizat (Compexit Cluj)

Nu aveau deschidere usi cu telecomanda, cotiera, tempomat

Link către comentariu

Saptamana trecuta marti am dat avansul la masina, de nenumarate ori au confirmat ca va sosi spre mijlocul lui Martie (au aratat ceva e-mail de la PoRo), dar data exacta va fi comunicata la vreo saptamana dupa(!) plata, dupa ce fabrica o programeaza la productie.

Ieri am primit un mail vesel ca data probabila al livrarii va fi 1-10 aprilie (+/- o saptamana) ... pesimistic vorbid cu o luna intarziere ca si data promisa inainte de a face plata.

Ca o masina se fabrica > livreaza in 2 luni ... asta este, nu avem ce face.

Dezinformarea clientului .... nu este un lucru frumos.

Ah ... probabil vor spune ca ei nu au de unde sa stie cand cum programeaza fabrica masinile de la fabrica, ca PoRo nu le comunica bine aceste informatii. Pai asta este rolul lor, sa afle aceste lucruri, sa se uite in statisticile anilor trecuti, sa dea telefoane - si nu o fac bine.

Sunt in problema mare fiindca masina precedenta am vandut-o mai repede decat ma asteptam si acum nu am cu ce circula. Am un prieten care ma ajuta cu un vehicul .... un scooter. cu sotie si 2 copii am sa arat ca si in poza de mai jos :)

post-21521-1202979765_thumb.png

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sfatul meu este sa mai dati cate un telefon din cand in cand la dealer pentru ca eu am avut surpriza ca la 1 luna dupa ce am platit avansul sa ma duc la ei si sa-mi spuna ca inca nu dadusera comanda la fabrica :banghead: asa ca am luat putin foc si s-au executat in trei saptamani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!