Jump to content

Bec Frana Spate Stanga

hro
 Share

Postare recomandată

stimati domni, schimb periodic becul stanga spate de stop pe frana *adica mi-l schimba cineva* si se arde, nu rezista mai mult de o saptamana doua......ce poate fi si ce remediu putem aplica ? pe langa asta, nu imi arata in bordcomputer decat status ok, deci nu vede becul ars..sper ca descrierea acestor simptome sa determine aprinderea unui bec in capul cuiva care se pricepe...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sincer, am patit si eu ceva de genul asta, coincidenta, tot in partea stanga. intr-o luna am schimbat 3 becuri. a 4a oara am pus un bec de Matiz si culmea, nu am mai avut probleme. :D

Link către comentariu

Si eu am schimbat vreo doua becuri in stanga (am si automata deci tin mult piciorul pe frana). Proprietarul anterior pusese un tip gresit de bec (cu picioruse aiurea) si cred c-a afectat si contactul respectiv.

In orice caz din ce-am auzit conteaza f. mult marca becului, asa ca nu va zgarciti :D, luati d-alea de 50 de mii, nu de 20 mii :D.

Link către comentariu

Pune becuri bune ca de aia se ard mereu si eu am patit la fel pana am pus un bec original de vw,de atunci a trecut juma de an si nu mai am probleme :P

Link către comentariu

Subscriu! Si eu am vazut probleme cu becurile proaste, 3 am tot schimbat, pana am pus un Osram care merge si acum dupa aproximativ 8 luni, daca nu ai vreun fir care sa faca un scurt ceva, rezolvarea e un bec de calitate. :)

Link către comentariu

Cred ca nu mai are rost sa repet ce au zis colegii :lol: . Cunosc si eu problema. Becuri slabe (gen PHILIPS).

Link către comentariu

• 2 months later...

Osram fratilor....e mai scump...dar merita. Dupa 4 ani s-a ars becu original, si am pus un Osram. Dupa 2 luni inca se tine bine :Driver:

Link către comentariu

La mine la Touran tot asa mi se ardea un bec defapt nu se ardea era un contatct imperfect ca daca ii dadeam una la stop se aprindea am mers la service si baietii au schimbat ceva prin bord nu stiu ce dar de atunci problema s-a rezolvat. Mie imi aparea mesaj pe bc ca imi este ars becul si ami ramanea martorul aprins tot timpul, iar daca dadeam intr-o groapa mi se stinfgea martorul.

Sa aiba ceva prin bord legatura cu stopurile?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!