Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

Frumoasa rau :wub: Am avut ocazia sa o vad la o intalnire si "pe viu" e mai frumoasa ca in poze :icon_cool: Data viitoare cand mai ajung pe la InterEX poate vedem cum ii sta si la umbra :lol: Multi km fara probleme! :salut:

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina si absolut superb ''paznicul'' :icon_thumright: :lol:

si eu am unul,extrem de devotat si fan VAG (pazeste golful si leonul meu) :blah_:

Link către comentariu

@rycco4u

plasa mare de jos - in partea de sus e prinsa intre ranforsarea de otel a spoilerului si zapada artificiala dintre ele, iar in partea de jos am pus in mijloc un holsurub mic in calandrul de fata.

cele 2 bucati mai mici de sus sunt la fel prinse intre bara si ranfosarea de otel in partea de jos, iar sus am pus putina banda dublu adeziva.

de cand am montat-o radiatorul arata la fel, adica nu s-a mai distrus de la muste si pietre.

@Robotelu

merci, sper sa mai pot ajunge la intalniri

@TIBI_84

paznicul este o ea si face 7 ani in septembrie.

Link către comentariu

Salut,

Foarte bine arata masina, ar fi aratat si mai bine zic eu cu varianta de jante gen BBS CH (am inteles ca nu sunt chiar BBS).

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu

pana la urma e vorba de gusturi.

pe langa faptul ca e mai rar modelul detroit black decat bss-urile, imi si place mai mult.

Link către comentariu
  • 2 months later...

nu am mai scris de ceva timp pe aici.

intre timp am facut 66 mii km cu masina, fara nici o problema si sper sa o tina tot asa.

pana acum am schimbat in afara de consumabile, placutele pe fata la 45mii si anvelopele la 55.

motorul s-a lasat, merge altfel acum, consumul a mai scazut si evacuarea suna mult mai gros.

Tg-Jiu - Mamaia (520km) facut noaptea in 5h30min consum mediu 9.5 cu masina full, 4pers plus bagaje.

am dat jos folia de pe geamurile fata, pentru ca m-a oprit politia de 2 ori in aceeasi zi din cauza ei si acelasi lucru s-a intamplat la mai multi prieteni.

ca planuri de viitor, in ordine:

- furtune metalice de frana Goodridge, lichid Motul RBF660

- placute ceva mai sport: EBC green stuff, ferodo ds2500 sau ate, ramane de vazut si dupa pret

- bujii NGK Iridium IX sau Denso performance iridium

si cu semnul intrebarii pentru la primvara:

- arcuri sport 2cm weitec, eibach sau kw

- admisie, probabil evoms

- tempomat

Modificat de lile
Link către comentariu
  • 1 month later...

pe 18 a facut 2 ani si s-a terminat garantia.

am facut revizia la 69.000km. aveam cam 13 mii de la ultima, dar intentionez sa le fac la 10.000km de acum.

filtre polen, ulei si benzina Mann, aer original, 5l Castrol SLX 5w-40, 1l Hepu G12 plus manopera 575 ron.

am mai pus bujii NGK Iridium IX BKR6EIX, furtune de frana Goodridge metalice si lichid Motul RBF 660.

bujiile au imbunatatit mersul masinii, dar a crescut si consumul.

franarea s-a imbunatatit si ea destul de mult, pedala de frana tine mai sus si e mai tare putin.

in curand o sa urmeze si rotile de iarna avand in vedere prognoza meteo.

update:

- furtune metalice de frana Goodridge, lichid Motul RBF660

- placute ceva mai sport: EBC green stuff, ferodo ds2500 sau ate, ramane de vazut si dupa pret

- bujii NGK Iridium IX sau Denso performance iridium

- arcuri sport 2cm weitec, eibach sau kw

- admisie, probabil evoms

- tempomat

Link către comentariu

De ce ai pus ulei 5w-40? Motoru ala merge cu 5W-30, vine iarna si tu pui ulei mai gros?

Link către comentariu

unde faci revizia de te costa asa putin?

LE:

Pana acum ai facut la reprezentanta? Cei de la service-ul asta iti trec in carte?

Trebuie sa fac si eu revizia si nu stiu cum sa procedez...vreau sa fie verificabili kilometrii masinii atunci cand o vand si daca nu fac revizia la reprezentanta nu prea mai pot fi verificati. Pana acum am facu numai la PBN.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 1 month later...

cu ajutorul colegului iuly1209 am reusit sa fac functionale si triplele situate pe hayon.

am atasat 2 poze si un link la un clip scurt.

01122009844.th.jpg01122009847.th.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu

zi-ne si noua secretul!cum,cat...arata extraordinar.iti da vreo eroare?brgds.

Link către comentariu

in primul rand nu mai am triplele stock, sunt cele din catalogul de accesorii VW modelul cu led-uri pentru G5.

am trimis triplele la iulian (aka: iuly1209), care mi-a montat led-urile cu rezistente cu tot pentru pozitie si stop pe frana. poate monta si semnalizare.

mai multe detalii pe topicul lui: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=63181

ii multumesc din nou aici, super baiat si lucrarea la fel :)

dupa aceea am muncit eu jumatate de zi ca sa le alimentez: pozitia se alimenteaza de la lampile pentru numar, se poate vedea si in poza ca sunt lasate in jos, iar stopul de la tripla de pe aripa, asta pentru a nu avea nici o eroare de bec ars.

multumesc pentru aprecieri!

Link către comentariu

Seb!

cred ca e un singur led si ii creste intensitatea. mai multe detalii poti afla de la iulian, baiatul care le-a pus, pe topicul din link-ul de mai sus.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute si bafta la modificari.

Link către comentariu

@ alex SPD, blordc

multumesc, la fel va doresc si voua!

astazi a implinit 80.000km si i-am facut si revizia.

ulei castrol edge 5w-30, toate filtrele mann, placute fata si spate, bujii originale bosch, in total 1.560 ron, nu va speriati de pretul mic, nu am facut revizia la reprezentanta.

singura problema care am avut-o pana acum a fost ieri, incepuse sa intrerupa in ture din cauza unei bujii.

urmeaza la 90.000km distributia ...

Link către comentariu

se vede ca i o masina la care te ai atasat prin schimbarile pe care i le ai adus :icon_cheesygrin:

imi place masina si mi ar fi placut mai mult dc ai fi aplicat folia neagra pe plafon si continuat pe capota :icon_thumright:

succes cu ea in continuare

Link către comentariu

@exchange

s-a mai discutat pe tema asta. in primul rand plafonul, oglinzile si spoilerele sunt vopsite cu negru perlat, am mai avut un golf facut cum spui tu si nu vroiam sa fie la fel (atasez si o poza in varianta actuala) si acum toate daciile au plafonul si capota negre.

post-8412-1266432349_thumb.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi masina a primit o statie Cobra DX IV EU cu antena Cobra HG A1500 de 94cm. Nu am apucat inca sa o testez in trafic sa aflu distanta la care bate.

Sper sa ma scape de amenzi si sa tin permisul in buzunar. O sa revin si cu poze zilele urmatoare.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!