Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

Astazi masina implineste un an.

Are 43.500km si nu am avut nici o problema cu ea. de ceva timp se aude un zgomot cand merge aerul conditionat, compresorul sau cuplajul cred ca sunt pe duca. in afara de reviziile cu ulei si filtre, nu i-am schimbat decat o data placutele de frana pe fata, iar la urmatoarea revizie o sa le inlocuiesc si pe spate.

modificarile facute pana acum sunt:

- folie llumar 34% transparenta fata si 21 spate,

- triple cu led originale

si cateva mai mici ca: becuri de pozitie albe si o plasa de protectie in spatele grilelor de pe spoilerul fata pentru protectia radiatoarelor.

planuri de viitor:

-semnalizari in oglinzi smoked, ramane de vazut daca le inlocuiesc sau le fac pe actualele, deoarece am auzit ca cele aftermarket nu s-ar potrivit chiar perfect.

si astept alte propuneri.

consumul mediu se invarte intre 10.5 si 11.5 in functie de cat de mult ies din oras.

cateva poze, scuze de calitate, dar din comoditate sunt facute cu telefonul si masina e cam murdara :D

17102008pn9.th.jpgthpix.gif17102008001yi4.th.jpgthpix.gif17102008004sy7.th.jpgthpix.gif

17102008003lx6.th.jpgthpix.gif17102008005xf3.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Semnalizari in oglinzi negre mi-am pus eu, cumparate de la porche si se potrivesc aproape perfect, conteaza mult cum le montezi.

Am pus si poze in topicul meu la masina mea.

Link către comentariu

Uite ca de stopurile cu led nu stiam. Felicitari pentru ele. Arata super :)

Poate ne mai vedem cand mai vi pe la Nurvil

Link către comentariu
  • 3 months later...

Merci pentru detaliile in legatura cu folia.Pe luneta nu i-ai pus?

Te rog sa mai pui o poza din lateral sa vad si eu diferenta dintre folia de pe geamurile fata si cea de pe spate.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina... arata bestial ;)

multi km fara incidente ;) :Driver: :Driver: :Driver: :Driver:

Link către comentariu

@dragoslk

cum spuneam pe fata i-am pus 34% si pe spate si luneta 21%. am atasat si 2 poze ca sa iti dai seama.

diferenta este aproape insesizabila intre cele doua nuante, adica masina are cumva o linie de culoare la geamuri.

cu politia nu am avut probleme pentru ca in masina se vede cat de cat.

ai PM cu pret si firma.

@~ XS ~

multumesc, deja are 54 de mii si trebuie sa vopsesc bara spate gasita zgariata in parcare si trebuie sa o schimb pe cea de fata din cauza unui caine.

astept primavara pentru cateva modificari.

post-8412-1234711511_thumb.jpg

post-8412-1234711570_thumb.jpg

Link către comentariu

Ii schimba destul de mult aspectul cu folie, cred ca o sa te copiez si eu ca nu se vede diferenta de nuanta intre fata si spate. :icon_redface:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

un mic update!

lama spoiler fata, parte inferioara spoiler spate, plafon, carcase orglinzi si sigla VW fata negre.

sigla este facuta cu folie autocolanta negru mat, iar restul elementelor cu vopsea negru blackmagic pearleffect.

si am pus rotile de vara.

12032009264.th.jpg12032009268.th.jpg12032009269.th.jpg

12032009262.th.jpg12032009274.th.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata, chiar mai bine decat inainte cu bara spate vopsita complet alba, acum pare mai rea, mai ales cu emblema neagra. Totusi eu as face si capota neagra pe mijloc, chiar este un Gti Ed 30 alb in Galati cu capota neagra si plafon si arata mortal, are nr de TL, daca il prind oprit promit ca fac vreo 2 poze pentru tine.

Link către comentariu

Foarte tare a iesit. Arat bine si din spate si din fata, pare mai agresiva.

Imi place ca ai vopsit oglinzile pt ca se potrivesc la culoare cu folia. :screwy:

Vezi cum faci sa devina negru si semnalizatorul de pe oglinda.

Este superba masina. Felicitari.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

@Auras

capota neagra am avut la celalalt G5 si am vrut sa fac ceva diferit. Stiu ca arata mult mai agresiv si cu capota neagra, dar nu vreau sa ajung acolo.

@Andrei JSE

m-am gandit si eu la semnalizari negre in oglinzi inainte sa le fac negre. acum ma gandeam sa nu para banala oglina neagra toata.

Link către comentariu

felicitari pentru ce ai facut .....pana acum si ce ai de gand !

foarte de efect buza inferioara imi place ff mult cum vine ....schimba mult fata ...dar solicita mai multa grija

cat despre oglinzi cred ca nu ar da banal negre complet ..tocmai ar fi un efect dragut cand semnalizezi sa se vada semnalizarile ....

la stopuri la care te-ai gandit hella sau tot pe rotund??

si inca ceva ...folia ai pus-o in asa fel incat sa nu se vada diferenta intre ele sau nu ai vrut mai inchis pe spate ??

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

@johnbenz78

o sa vad cu semnalizarile ... era bine sa fi facut miscarea acum, pentru ca tot le-am demontat ...

stopurile le-am schimbat deja, daca te uiti atent sunt cele cu led din catalogul de accesorii VW.

folia asa am vrut-o. sa nu fie diferita prea tare la nuanta fata/spate si sa nu am probleme cu politia, 34% fata si 21% spate.

Link către comentariu

a ok scuze ...m-am uitat eu dar ma asteptam la alt model....sa le stapanesti sanatos...

poate pui si niste poze noaptea ...

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

@B-78-TDI

si asa am dureri de spate cand merg pe drumuri proaste, nu ma gandesc sa o cobor nici macar 1cm.

una peste alta aia e exagerata sau poate are air ride.

Link către comentariu

Frumoasa foc masina. Combinatia alb-negru da foarte bine.

PS poate B-78-TDI vroia sa iti spuna ca ar arata mai bine cu bara spate de US :frigbaitata:

Link către comentariu

Ii sta foarte bine :lol: Sa te bucuri de ea cat mai mult timp... poate o aduci si pe la intalnirea vwforum Tg-Jiu s-o vedem si noi "live" :icon_thumright:

Link către comentariu

@slowdriver

ar insemna sa schimb toata bara, inclusiv prelungirea, iar diferenta este nesemnificativa pentru mine.

@Robotelu

Multumesc! o sa incerc sa ajung, am vazut ca e sambata la 11 si pentru mine e cam greu cu trezitul in week-end.

Link către comentariu

frumoase fetele:P sa le stapanesti sanatos pe amandoua:D

da bine combinatia alb-negru ..

arata foarte bine cu capota alba ... negru ar fi incarcato prea tare.. parerea mea :icon_thumright:

numai bine .. spor la modificari si cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu

Arata bine cu noile modificari!

Spor in continuare!

Modificat de rex
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

o poza alaturi de fosta, la care ii lipseste buza din fata.

post-8412-1239715790_thumb.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu
  • 2 months later...
acum cateva saptamani am observat ca radiatorul de clima este plin de pietre si muste, am intrebat si la service daca e bine sa pun in spate o plasa cu ochii mai mici astfel incat sa nu treaca toate pietrele si mustele si sa nu se distruga radiatorul. raspunsul a fost ok, cat timp aerul trece normal.

asa ca astazi am cumparat o plasa de "tiuning" de la un magazin de piese si m-am apucat de montaj. o sa pun cateva poze sa vedeti cum arata inainte si dupa spalare si apoi cu grilele montate, care nu se observa.

20062008001mux2.th.jpg20062008003mob6.th.jpg20062008006moj7.th.jpg20062008007mbp4.th.jpg

20062008008mzh9.th.jpg20062008014mqf1.th.jpg20062008015mlp0.th.jpg20062008017mfl7.th.jpg

Salut,

Poti te rog sa-mi explici pe scurt cum ai prins plasa aia in fata radiatorului?

Multumesc,

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!