Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

daca o sa se gaseasca un pasionat sa o cumpere va fi inlocuita de o masina care e deja in familie, tot un coupe dar cu patru usi, cred ca am spus suficient.

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi pare nespus de rau ca renunti la ea, dar daca ai luat decizia asta inseamna ca ai niste motive foarte solide. Mult succes la vanzare.

Link către comentariu
  • 1 month later...

daca am hotarat ca masina va ramane la mine, i-am facut cateva poze de primavara :

dsc09260ys3.th.jpgdsc09262lb9.th.jpgdsc09263ff8.th.jpgdsc09266io7.th.jpg

dsc09269il2.th.jpgdsc09272hr5.th.jpgdsc09289lt2.th.jpgdsc09281ok5.th.jpg

dupa un drum de Germania are acum 22.000km cu un consum mediu de 10-11. pot sa spun ca merge altfel cu benzina 100 roz, se simt toti caii. cea mai mare problema a fost cu zapada, pentru ca eu pusesem rotile de vara.

post-8412-1206554618_thumb.jpg

post-8412-1206554643_thumb.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu

Inconfundabila Bestiutza-cea-frumoasa. Legat de de cifra octanica 100, cresterea practica de putere nu e tocmai substantiala (<7 CP), conform unui studiu fifth gear. Sigur simtea si ea ca se apropie de Wolfsburg si era cu atat mai nerabatoare... :D . Sunt oricum si in Bucuresti benzinarii ce comercializeaza cu 100, poti incerca la cea din apropierea Pietei Regina Maria.

Kilometri multi, si bravo ca nu ai dat-o !

Link către comentariu

Fumoasa masina.Ii sta bine pe alb cu jante negre.Nu ii faci nici o modificare?

Link către comentariu

Salut,

Sa sti ca m-am suaprat pe tine cu faza de astazi . Ne-am "intersectat" la intrarea in Bucuresti de pe DN1 in fata la Selgros , eu iti admiram masina (cu toate ca eram in una similara in proportie de 99% , adica nu am fusta si pragurile vopsite) , am zambit la tine si tu nimic ........ . Nu mi-o lua in nume de rau , glumeam . Bafta cu masina , este bestiala . Chiar daca eram cu un fratior de-al tau nu m-am putut abtine sa nu ti-o admir !

Link către comentariu

@puff

salut, dar nu eram eu 100%, sigur m-ai confundat cu altcineva. de 3 zile masina nu a iesit din Tg-Jiu.

@dragoslk

o sa fie cateva modificari discrete la exterior, nu ca la cea dinainte, iar la motor nu am absolut nici un plan de tuning, sunt foarte incantat de cum trage.

@florin d

nu stiu de ce, dar am avut senzatia ca benzina din Germania si Austria nu prea seamana cu a noastra.

Link către comentariu

Aceeasi masina , acelasi numar ... sau poate am confundat eu ce era intre B si MKV oricum superba masina !

Link către comentariu

Eu sigur nu te-am confundat ... azi pe la 17 erai la cativa km de Tg Jiu. Eu ma intorceam la Pitesti.

Am vazut masinuta, o admiram de la distanta si apoi am vazut numarul!

Super!

PS. Drumul VL - Tg jiu pt mine intotdeauna este o incantare, sper ca de data asta nu m-a luat radarul, desi m-am intersectat si la dus si la intors cu o solenza albastra, cand ajungea in dreptul meu incepea si detectorul ... crezi ca astia iau si din mers? Te intreb pt ca esti din zona si poate stii ...

Cool car, anyway!

Link către comentariu

@lucianwwl

salut,

de obicei te opresc, nu cred ca o sa iti trimita acasa nimic. daca faci drumul des o sa inveti zonele in care stau. si mie mi s-a mai intamplat sa trec pe langa ei mai tare si nu mi-au trimis nimic, mai ales daca nu treci exagerat de tare.

Link către comentariu
  • 1 month later...

@puff

masina care ai vazut-o tu cred ca era un GTI B-26-MKV alb, am primit mms de la un prieten cu el :ceuameni:

intre timp am pus folie transp 34% fata si 21% spate.

si cateva poze offroad cu GTI :Driver:

dsc07731hu1.jpg

dsc07731hu1.4bd8fb523f.jpgdsc07751rq1.jpg

dsc07751rq1.15b995cdf4.jpgdsc07754fa3.jpg

dsc07754fa3.97adc2a465.jpgdsc07761ng9.jpg

dsc07761ng9.19ce29dcbd.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Candy White Mkv Gti Edition 30 Photoshoot @ AXDesign

54740460xl5.th.jpg20560167qk3.th.jpg36810686te3.th.jpg

79531898yg1.th.jpg91917611ev4.th.jpg47730369lq4.th.jpg

90452501cc2.th.jpg89511154bj2.th.jpg92881465ex1.th.jpg

Link către comentariu

multumesc mult Aronel! foarte frumos au iesit pozele.

astazi am montat si parctronicul electro-magnetic, nu am ce poze sa pun pentru ca nu se vede :)

Link către comentariu

Doar sa ne spui cum merge :( ce sensibilitate are, etc :D

Link către comentariu

:emthup:

Joi, ce a trecut te-am vazut din nou, pe Dealul Negru! Erai intr-o coloana la intre 30 de masini, mi-ai intrat in ochi instant!

Nu am apucat sa te mai salut ca demaram vitejeste, abia scapasem si eu de la semafor, cred ca era ...

Link către comentariu

Imi zici si mie te rog ce consum ai avut la edition 30 cand erai in rodaj?? In oras si afara ... intrebarea e valabila pentru toti care ai 30 edition.Si inca o intrebare daca turbo-ul de pe 30 edition este identic cu cel de pe cupra si de pe s3??Multumesc.

Link către comentariu

N-ai pentru ce. Mai facem cand vi la Valcea, sper cu noul upgrade:)

Iti zic si aici ca ai o masina super din toate punctele de vedere. Arata si merge foarte bine

Link către comentariu

@motan

in rodaj consumul era destul de mare, mediu cam 12-13, in oras 13-14 si in afara 10-11, acelasi consumul il am acum la mers sportiv.

turbina este K04s si din cate stiu eu e la fel ca la cupra si s3.

Link către comentariu

Spune-mi si mie te rog cum se simte suspensia pe drumurile patriei, avand in vedere ca este mai joasa cu 15 mm decat la un GTI normal. Stiu, nu este o masina pe care ti-o iei daca vrei comfort dar la GTI-ul de 200 de cai gropile si denivelarile sunt absorbite foarte bine.

Multumesc.

Link către comentariu

Eu stiu ca din punct de vedere al suspensiei, GTI si GTI ed 30 sunt identice. Nicaieri nu se specifica ca ar fi GTI ed 30 mai jos. La mine in catalog scrie ca ambele sunt mai joase cu 15mm decat golful normal, atat.

Link către comentariu

@ionut85

din cate stiu eu ca tren de rulare nu e nici o diferenta fata de GTI-ul normal.

este rigida masina, insa depinde cu ce o compari, adica cu un S fata de care e cart sau cu un impreza fata de care e confortabila.

la inceput prima iesire din oras pe un drum mai prost asfaltat si cu presiune 3.0atm in toate rotile, pentru ca nu o verificasem a fost dezastru. nu stiam ce sa fac, sa o vand, sa ii pun roti mai mici. dupa ce i-am facut presiune 2.4 fata si 2.2 spate si dupa cateva mii de km s-a mai lasat putin suspensia, iar acum mi se pare OK si am 27.500km.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

pe 18 i-am facut revizia de 30.000km, am schimbat toate filtrele si a costat 685 ron. nu au fost probeme si placutele fata cred ca ma tin pana la urmatoarea revizie, ceea ce mi se pare foarte bine, la diesel stiu ca le-am schimbat la 30 de mii.

pe 19 am avut si capota neagra cu autocolant pentru cateva ore, dar nu mi-a placut finisajul si nici aspectul pe care il da masinii si am renuntat la ea imediat. daca o sa o fac pana la urma,o sa fie cu vopsea.

19062008mtg0.th.jpg19062008004mea5.th.jpg19062008005mxf0.th.jpg

acum cateva saptamani am observat ca radiatorul de clima este plin de pietre si muste, am intrebat si la service daca e bine sa pun in spate o plasa cu ochii mai mici astfel incat sa nu treaca toate pietrele si mustele si sa nu se distruga radiatorul. raspunsul a fost ok, cat timp aerul trece normal.

asa ca astazi am cumparat o plasa de "tiuning" de la un magazin de piese si m-am apucat de montaj. o sa pun cateva poze sa vedeti cum arata inainte si dupa spalare si apoi cu grilele montate, care nu se observa.

20062008001mux2.th.jpg20062008003mob6.th.jpg20062008006moj7.th.jpg20062008007mbp4.th.jpg

20062008008mzh9.th.jpg20062008014mqf1.th.jpg20062008015mlp0.th.jpg20062008017mfl7.th.jpg

Link către comentariu

nu mai bine ai face doar plafonul negru... deja capota e ceva banal.

Link către comentariu

frumoasa masina..s-o stapanesti in continuare sanatos!! :Driver:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!