Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

La asa masina, trebuie sa-i bagi numai benzina buna. Iti recomand EVO5 de la MOL. Eu am avut un incident neplacut cu Top Premium 99+ si am zis sa incerc si benzina de la MOL. Mie mi se pare ca este peste Carrera 100(din pacte si pretul e pe masura :vaidecapulmeu: )

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

:vaidecapulmeu:

legat de carburant sunt niste discutii interminabile pe alt topic.

concluzia personala ar fi ca e foarte important de la ce statie alimentezi si la fel de importanta firma producatoare si nu in ultimul rand tine de norocul respectiv ghinionul fiecaruia.

Link către comentariu
  • 1 month later...
pe ce te bazezi cand spui 250 in realitate?!ca nu prea inteleg...chiar asa de mare diferenta intre viteza afisata si cea reala???ce e dacie?eu pot sa-ti fac o mica demonstratie cu gps si cu viteza reala afisata de cpu al masini ...pe maxidot si vei vedea ca 270 inseamna 262 sau in cel mai fericit caz 264 daca limba de la vitezometru este la 0 de la 270 de pe bord!la 260 pe bord am 254 real...cel putin eu!dar nu am hothach ca voi...

Exista la orice masina o eroare la kilometraj dar difera de la un tip de motor la altul. Ca sa vezi viteza reala sunt mai multe metode:

- un GPS;

- pe climatronic in modulul de diagnoza;

- test cu VagCom-ul in mers;

Link către comentariu

acum nu mai am cum sa testez cu vremea asta :( la primavara!

oricum masina are 8000km, consumul a mai scazut un pic, adica aprox 1l la drum.

astazi am facut Tg-Jiu - Pitesti si retur cu 9.3l mediu, dar mers 80-140 din cauza cetii si a poleiului sau mazga ce o fi fost.

in afara de cativa greierasi, care o sa ii rezolv la primul drum la Nurvil, masina se comporta foarte bine.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Din ciclul traim in Romania si Bucurestiul e jungla!

Paguba un detector Bel 995, un geam si o gramada de timp si nervi!!!

post-8412-1201560383_thumb.jpg

post-8412-1201560406_thumb.jpg

Link către comentariu

Da. Traim in Romania... :lol: Si eu am patit acelasi lucru acum vreo 2-3 luni. Doar ca am fost mai norocos si nu au reusit sa fure nimic.

Link către comentariu

Urat ce ai patit, dar cum am mai spus nu mai lasati nimic pe bord sau la vedere, nici macar ventuzele de la detector, sau suport de navigatie ca-i mare tentatia

Link către comentariu

mda...ce pot sa zic, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie la passat vara trecuta in fata casei !!! tot pentru un amarat de detector de radar...

Link către comentariu

nu am detector nu am probleme :rolleyes: decat cand ma prinde:)

pacat ca e nasol cu cioburile alea poate sa iti taie scaunele.

Link către comentariu

Foarte urit ce ti s-a intimplat, imi pare rau si dupa cum spunea altcineva mai demult, traim in tara pe care o meritam din pacate.

Link către comentariu
Urat ce ai patit, dar cum am mai spus nu mai lasati nimic pe bord sau la vedere, nici macar ventuzele de la detector, sau suport de navigatie ca-i mare tentatia

superba masina!!poate mi-ar fi placut niste roti mai mari,dar din pacate cu drumurile din Romania ... Am vrut sa te intreb daca albul e perlat sau nu? Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

asta e ... acum m-am mai calmat. insa cat de curand o sa ii montez folie pe geamuri.

@prostreet

daca te uiti la primul post cu masina, o sa vezi jantele originale pe 18", care acum sunt in garaj asteapta caldura.

Link către comentariu

nasol...azinoapte a patit-o si un vecin de-al meu...azi cand m-am urcat in masina aveam sub stergator un biletel cu o atentionare de la politie sa nu-mi mai las lucruri tentante la vederea infractorilor...

Link către comentariu
asta e ... acum m-am mai calmat. insa cat de curand o sa ii montez folie pe geamuri.

@prostreet

daca te uiti la primul post cu masina, o sa vezi jantele originale pe 18", care acum sunt in garaj asteapta caldura.

Mie mi-au spart-o cu tot cu folie :) Asa ca nu prea are importanta.

Modificat de ciprianD
Link către comentariu
Mie mi-au spart-o cu tot cu folie :P Asa ca nu prea are importanta.

Daca ai folie nu iti intra toate cioburile in masina :)

Acum cateva luni tatal meu a patit acelasi lucru. Numai ca i-au intrat cioburi in usa si acum de fiecare data cand inchid usa din dreapta se aude aiurea.

Au intrat cioburi si acolo unde se baga centura de siguranta si a trebuit sa schimbe si asta. Dar partea cea mai aiurea e ca la politie cand au luat amprente au patat bordul cu ceva galben :)

Link către comentariu

Asa e. E mai protejat interiorul de cioburi. Eu ma refeream la faptul ca daca ai folie vezi doamne nu se vede inauntru si nu o sparg "smecherii". Dar e destul sa vada ventuzele de la detector pe parbriz (ca in cazul meu). Si daca mai ai si o alarma e si mai bine pt. ca incepe sa urle, ei cauta in graba ceva sa ia si o iau la fuga. Astfel paguba e minima (geam spart), in rest toate la locul lor...

Link către comentariu

Numai nemernici, e teribil ce se intampla ! Am trecut pe langa tine cand puneai "folia" provizorie in locul geamului, pe Splai. In alta ordine de idei, mi-am dat seama ca MKV la numar, numai un membru "vwforum" putea sa aiba :icon_thumright:

Oricum, superb Golful, iar albul asta apetisant il face si unic.

Numai bine !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Ghici pe cine am vazut ieri can am iesit cu maisina din service :rolleyes: pe B 19 MKV :Driver: cand eu am iesit a ta intra da o conducea Bogdan Borascu :angry:

ff frumoasa. e a 2 a oara cand o vad live :rolleyes:

Link către comentariu

si eu am vazut-o pe a ta .. tot a 2 a oara si tot la Nurvil, probabil ne-am vazut si unul pe celalalt :D

am fost sa ii pun geamul care era spart.

Link către comentariu

Probabil... nush data viitoare sa te tragem unu de altu de maneca :icon_thumright: ca si sapt viitoare ma duc ca am actiune serivice sa imi schimbe senzorii de parcare:))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi am fost la Nurvil sa ii fac revizia si nu m-am mai intersectat cu TIR :)

Masinuta are 14700km - consumul pe BC2 - 5200km - 10.6l/100 de care ma declar multumit.

in afara de incidentul cu geamul, nu am avut nici o problema si una peste alta sunt foarte incantat de alegerea facuta.

am pus si rotile de vara acum cateva zile si am simtit imbunatatiri la franare si stabilitate, e putin mai rigida, dar asta e.

Link către comentariu

Sa stii ca trebuia sa vin si eu pe acolo... sa imi iau diuzele de spalat parbrizul da avand in vedere ca sunt la SB nu aveam cum sa ne intersectam :) altatadata la urmatoarea revizie :(

Link către comentariu

tin si eu sa precizez sa nu mai lasati nimic la vedere...mai ales detectorul...,ca degeaba pui folie ca acesta din urma se vede prin parbriz...

crede-ma ca daca nu vede nimic," mirlanul" nu mai sparge geamul...ca nu risca sa il sparga degeaba...experienta din mine vorbeste...:P (sa nu se interpreteze gresit- ma intalnesc cu astfel de chestii la servici..:P )

Cu Respect , Un Kal

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!