Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

de astazi avem si numere, din pacate combinatia nu a iesit decat pe jumatate cum as fi vrut eu, adica din 30 MKV s-a transformat in 19 MKV. Poate am mai mult noroc peste 3 ani, pana atunci ;)

post-8412-1195210805_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aia 270 de care vb tu ca ai vazut pe youtube au fost atinsi dupa soft si eliminarea limitarii. Aceease viteza am atins-o si eu dupa soft ( 270 pe vitezometru - deci cam 250 in realitate ).

pe ce te bazezi cand spui 250 in realitate?!ca nu prea inteleg...chiar asa de mare diferenta intre viteza afisata si cea reala???ce e dacie?eu pot sa-ti fac o mica demonstratie cu gps si cu viteza reala afisata de cpu al masini ...pe maxidot si vei vedea ca 270 inseamna 262 sau in cel mai fericit caz 264 daca limba de la vitezometru este la 0 de la 270 de pe bord!la 260 pe bord am 254 real...cel putin eu!dar nu am hothach ca voi...

Link către comentariu

Cuvantul cheie era cam 250. Cred ca depinde si de dimensiunea jantelor si anvelopelor, nu toate masinile sunt la fel in privinta asta.

Link către comentariu

am fost cu un a6 2.5 tdi in germania si pe la 140 pe bord GPS-ul imi arata 130-133. abatere cred ca au cam toate.

acum ca or fi 250, 260 sau 265 .... adrenalina oricum creste.

Link către comentariu

Intr-adevar, toate au abatere. La mine spre exemplu diferenta este cam de 5-6km/h intre gps si vitezometru.

Link către comentariu
de astazi avem si numere, din pacate combinatia nu a iesit decat pe jumatate cum as fi vrut eu, adica din 30 MKV s-a transformat in 19 MKV. Poate am mai mult noroc peste 3 ani, pana atunci ;)

haaaaa, o sa zica lumea ca ti-ai luat 1.9 TDI ;) :) ;)

Link către comentariu

e mai bine acum sa fie gti si sa zica ca e tdi, decat cum era inainte 1.9 tdi si arata a gti tunat ....

Link către comentariu

Felicitari pentru "editia limitata"! :D

Trece repede si iarna asta ... nu se compara jantele originale cu astea "de iarna".

Link către comentariu

@CDA

intr-adevar nu se compara jantele intre ele si pe langa aspect mai sunt aderenta si stabilitatea, singurul plus la acestea este confortul.

@TIR

modificari mari nu intentionez sa ii fac, cel putin nu de ordin tehnic.

in primavara o sa ii pun o nuanta deschisa folie pe toate geamurile, eventual capota neagra si posibil sa ii schimb si tipsurile de la evacuare pentru ca am vazut la mai multe masini ca se fac urate.

mai multa putere nu ma intereseaza momentan, trecerea de la 130 la 230 de cai a fost si asa destul de mare si mai multi cai cred ca mi-ar ingreuna plecarile de pe loc.

ar mai fi si garantia, care nu vreau sa o pierd sub nici o forma, la golful anterior era sa o raman fara datorita unui simplu filtru de aer k&n in carcasa originala.

la spoilere nu am ce sa schimb, imi plac foarte mult acestea, sunt din material de foarte buna calitate, arata bine si rezista si la drumurile noastre, daca aveam planuri de modificari exterioare majore ca la cealalta nu imi luam edition.

alte modificari vreau sa fac asupra stilului meu de condus, adica in primavara vreau sa urmez cursurile unei scoli de pilotaj.

Daca aveti alte idei de modificari, orice sfat este bine venit!

Link către comentariu

Am vazut acum vreo 2 luni o jucarie ca a ta, cu numar sugestiv: XX 30 GTI, alb cu aceleasi jante negre, care se potrivesc de minune. :icon_cool:

Modificari? E greu sa mai faci ceva unui GTI care vine tunat din fabrica. Cel putin la aspectul exterior ... iar la performante, cred ca masina da mult mai mult decat ai nevoie in conditii normale.

Link către comentariu

ma refeream strict la modificari exterioare... niste pleoape, sunt de parerea ca ar da bine sa faci carcasele la oginzi in culoarea neagra... A si apropo daca ii faci plafonul negru nu trebuie sa umbli incertificat pt ca nu depaseste 35% din culoarea masinii :santa:

Apropo de tips-urile de la evacuare daca ai grija de ele si ii "terorizezi" pe aia la spalatoarie sa ti le curete nu cred ca e problem. Eu le am luate tot de pe un GTI si erau cam negre si le-am curata cu pasta de curatat vasele :santa:...

Link către comentariu

Eu am tot curatat tips-urile, dar dupa o vreme se imbacsisera asa tare ca oricat le frecam nu mai erau ca noi.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Iti dai seama ca eu le-am luat SH de la cineva care nu le-a curatat deloc...

Si am dat cu o pasta de la ameway daca... zic bine ;) si chiar lucesc si acuma si eu am Diesel.

Link către comentariu

daca ii fac plafonul si capota negre o sa se apropie foarte mult la aspect cu cel dinainte .... deocamdata nu sunt hotarat sa fac modificarile astea.

pleoape nu prea imi vine sa ii pun, arata foarte frumos partea interioara a farurilor. la triple singurele care imi plac sunt cele cum si-a pus voinea, insa 14 milioane pentru led-uri mi se pare destul de mult.

Link către comentariu

LILE .. felicitari omule, ai o masina numai buna de starnit emotii :)! Rotile alea pe negru (stock - adica originale :) si candy white - nu pot fi decat o formula castigatoare .. sa ai parte numai de bine cu ea !

Link către comentariu

Ai fost azi in Valcea? Cred ca te-am vazut acum 15-20 minute. Ti-ai facut capota cu mijlocul negru?

Link către comentariu
daca ii fac plafonul si capota negre o sa se apropie foarte mult la aspect cu cel dinainte .... deocamdata nu sunt hotarat sa fac modificarile astea.

pleoape nu prea imi vine sa ii pun, arata foarte frumos partea interioara a farurilor. la triple singurele care imi plac sunt cele cum si-a pus voinea, insa 14 milioane pentru led-uri mi se pare destul de mult.

Tocmai ai trecut azi pe langa mine pe 4 benzi pe la Raureni... Mi-a sarit in ochi nr de imatriculare si dupa aceea tiplele cu led de pe spate daca nu gresesc :(

Foarte frumoasa masina.

Link către comentariu

@Aaronel

@TIR

Salut, da am trecut ieri pe langa Valcea,dar nu am intrat in oras, pe la 16 treceam spre Bucuresti si pe la 22 inapoi spre casa cand am oprit la PetromV sa alimentez.

Nu am facut capota neagra, era un pic spre negru toata masina de la mizerie si nici triple cu led-uri nu mi-am pus.

Modificat de lile
Link către comentariu
@Aaronel

@TIR

Salut, da am trecut ieri pe langa Valcea,dar nu am intrat in oras, pe la 16 treceam spre Bucuresti si pe la 22 inapoi spre casa cand am oprit la PetromV sa alimentez.

Nu am facut capota neagra, era un pic spre negru toata masina de la mizerie si nici triple cu led-uri nu mi-am pus.

Acum fac legatura dupa ce am vorbit si cu TIR. Dupa ce am postat am vazut ca tu ai deja numere definitive. Golful GTI 30d care l-am vazut si eu si TIR avea nr.rosii.

Cand mai ai drum la Valcea dai un semn si poate ne intalnim la un photo session:)

Link către comentariu

Eu te-am vazut pe tine cand intrasei pe 4 benzi eram cu o bora neagra... probabil ai dat in frane de mi s-a parut ca sunt cu leduri :offtopic: celalalt GTI cred ca e a lu vre unu de la nurvil cu capota neagra.

Link către comentariu

carrera 100 .... scumpa si degeaba ..... 4.21ron ... normal alimentez cu top99+ petrom, dar nu era nici unul pe aproape si pt 20 de ron dif la plin am preferat sa nu traversez tot Valcea.

Link către comentariu

da, asta am patit si eu la valcea. exact la fel alimentam si eu, de aia am intrebat. dar s-a scumpit si aia 99+ :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!