Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

ajungi lejer la 315hp :icon_thumright: bafta multa si ai grija de ea

Modificat de zenoracing
Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

cateva poze facute cu telefonul. e cam murdara pentru ca a plouat si nu prea am rabdare sa stau la spalatorie momentan.

post-8412-1192803622_thumb.jpg

post-8412-1192803636_thumb.jpg

post-8412-1192803649_thumb.jpg

post-8412-1192803664_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

F frumos, lile!

Sa-l stapanesti sanatos! Se pare ca a meritat asteptarea :)

Link către comentariu

Cateva poze mai rasarite cu masina dupa prima spalare si prima mie de kilometri:

dsc05454ax0.th.jpgdsc05455co9.th.jpgdsc05456ek6.th.jpgdsc05457xo0.th.jpgdsc05459ei7.th.jpgdsc05458tb0.th.jpg

dsc05462om3.th.jpgdsc05460mr9.th.jpgdsc05464ug0.th.jpgdsc05465vg8.th.jpgdsc05468dr5.th.jpgdsc05467tx6.th.jpg

Sper sa va placa!

Modificat de lile
Link către comentariu

n-am apucat sa ti-o spun pana acum. dar..felicitari, cred ca ai (avut) primul golf in 2 usi care mi-a placut cu adevarat. ai gust. sper sa ajunga si gti-ul cel putin la fel de frumos pe cat a fost si tdi-ul.

sa ai spor!

Link către comentariu

multumesc mult!

@Bogz

modificarile sunt continuate de noul proprietar la masina anterioara, are acum plafon negru, triple cu led-uri hella, inca 2 difuzoare, tub de bas si tocmai i-a schimbat distributia

@Bogdan_wrc

o sa incerc sa vin pe 10 la Olanesti, macar pentru cateva ore si poate dam si o tura daca ajungi si tu

Link către comentariu

daca gti-ul trage f bine,apai edition-ul cu turbina mai mare nici nu vreau sa ma gandesc.frumoasa configuratie ai ales,alb cu detroit-urile negre.sa-ti aduca numai satisfactii :lol:

Link către comentariu

da, eu vin sigur.

bine "promisa" ..am zis ca sa nu ai scapare :sbine: ca nu mi-ai promis nimic.

Link către comentariu

I-am luat becuri de pozitie Philips blue vision si anvelope de iarna Michelin Pilot Alpin PA2 205/55R16 94V pentru jantele de iarna Anzio Drift 6,50

post-8412-1193740676_thumb.jpg

Link către comentariu

Superba masina. Sa o conduci sanatos si ai grija de ea. Pana acum ma gandeam la GTI dar din ce in ce imi doresc mai mult un edition 30 pt exclusivism.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, e foarte frumoasa.

Esti sigur ca intra jantele pe 16 pe discurile si etrierele din fata?

Eu stiam ca pe fata ai discuri de 345 mm

Modificat de dan i
Link către comentariu

le-am incercat si merg, ramane cam 1 cm intre etrier si janta, deci mai e loc si pentru plumbi.

pe langa asta a trebuit sa ii fac omologare individuala la RAR, deoarece Porsche nu a avut bunavointa sa faca la Edition 30 si am avut declaratia de conformitate a masinii in care erau trecute jante pe 16, 17 si 18.

Link către comentariu

ce sa zic... have fun! asta e principalul motiv pt care cred ca ai luat-o! fast :lol:

cum sunt becurile alea de pozitie? :lol:

Link către comentariu

Sa iti aduca numai satisfactie si bucurii!

Combinatia candy white-negru este superba, imi plac jantele si ma bate gindul sa imi iau si eu din astea pe 17" (totusi pretul am inteles ca este cam mare - suntem tineri, vom munci!!). :D

Link către comentariu

multumesc!

@lucianwwl

nu e foarte mare diferenta la pozitii ... tot au o tenta de galbui, din cauza farului cred.

Link către comentariu

Nu e farul de vina.Eu am PIAA Super White si sunt aproape albe.Am incercat cu LEDuri albe insa le tot stinge computerul dupe 2-3 secunde de cand le instalez....nu stiu de ce si nici cum se rezolva problema insa arata superb acele cateva secunde cat stau aprinse.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!