Jump to content

MKV GTI Edition 30

lile

Postare recomandată

Salut!

Acum 10 minute am primit mult asteptatul telefon, care suna asa: " A ajuns la Valcea, in seara asta sau maine o sa fie gata de livrare!"

Masinuta este al 2 lea MKV, primul a fost un 1.9 TDI sportline in 2 usi, unii poate il stiu de pe forum, daca nu l-au vazut live, iar aceasta este:

Golf V GTI Edition 30, 230 CP, 2usi, M6, Candy White - "pre-tuned by german engineers"

pe langa dotarile standard printre care enumar: jante pe 18", semi-piele, incalzire in scaune, somked taillights, am mai pus:

- Alarma cu imobilizator electronic;

- Climatronic;

- Computer de bord "Plus";

- Cotiera centrala cu spatiu de depozitare si 2 guri de ventilatie;

- Depozitare;

- Faruri bi-xenon cu instalatie spalare faruri;

- RCD 500 cu MP3 si Cd-Changer pentru 6 CD-uri, 4 x 20W, cu 10 incinte acustice.

Acestea sunt optionalele care mi-au lipsit de pe golful anterior si care mi le-am dorit.

As vrea sa multumesc VWFORUM (tuturor forumistilor) pentru ca m-au ajutat sa aleg aceasta masina! Daca nu eram si eu printre voi, sunt sigur ca nu mi-as fi cumparat niciodata aceasta masina.

O revin cu poze dupa ce ridic masina si o sa ma opresc din condus :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

71

• TIR

12

• Bogdan_wrc

7

• AaronNel

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alb rulz :lol:

Super. Ma bate si pe mine gandul la un edition 30. Evident tot alb si tot in 2 usi. Nu prea sunt decis cu DSGul..

Link către comentariu

:lol: superb dau o fuga acuma pe la Nurvil sa vad si eu cum e... si asa am si eu masina pe acolo de mult timp :D

Poate reusesc sa ii fac eu nsite poze:)

Modificat de TIR
Link către comentariu
  • Administrator

tare de tot :lol: abia astept sa o vad . Pacat ca la noi astea aniversare nu sunt numerotate (in alte tari sunt si R32urile cu numar de livrare in tara respectiva nu doar GTI aniversar)

Link către comentariu

multumesc! ... inca nu am semnat procesul verbal de predare primire

@TIR

sa imi scrii si mie aici daca o vezi , te rog!

@Bodan_wrc

23.500 cip este pretul

Link către comentariu

Lile felicitari pentru achizitie. Foarte frumoasa alba+ jantele negre.. foarte frumoasa..

"RCD 500 cu MP3 si Cd-Changer pentru 6 CD-uri, 4 x 20W, cu 10 incinte acustice."

sa-mi zici si mie cum se aude...daca ar fi si o poza ar fi extraordinar, ca am comandat si eu asta pe Gt-ul meu fara sa aud sau sa o vad(nu aveau pe acolo asa ceva si vw sound am zis ca e scump pt ce stie sa faca..). Mersi mult.

Link către comentariu

Frumoasa combinatia :icon_thumright: Nu ai luat Rockingham , nu? Oricum asteptam poze & sa o stapanesti sanatos .

Link către comentariu

pe la 19:00 am ridicat masina de la Nurvil Tg-Jiu, am atasat si o poza cu ea .... nu e cine stie ce din cauza ca e intuneric afara.

ce sa zic ..... speechless, pe langa aspectul superb care m-a dat pe spate dinainte sa o comand, sunetul evacuarii este impresionant, nu am trecut de 4000rpm, dar intre 3 si 4 mii este senzational, nici nu vreau sa ma gandesc cum se aude pe la 6-7 mii .....

Acum are 100 km fix, a avut 9.2 cand am dat-o jos de pe platforma. I-am bagat rompetrol super euro 98, iar consumul in oras a fost de 13,2 mediu pe BC1, cred ca o sa reusesc sa cobor cu el, deoarece am mers mai agitat, plecari rapide ... etc.

@Plictisitul

RCD500 se aude binisor ca sa zic asa ..... acceptabil daca compar cu bose de pe a6 cu care am mers cat am fost pieton si bine fata de ce aveam inainte pe Golf. am avut un mp3 facut de mine, probabil cu cd audio se aude si mai bine si sincer sa fiu nu iti trebuie nu stiu ce muzica ..... canta evacuarea belea.

post-8412-1192736173_thumb.jpg

Link către comentariu

La benzina ti-as recomanda Carrera 100 de la OMV. Inainte am pus Top Premium 99+ fara plumb de la Petrom, insa dupa ce am vazut niste buletine de analiza am vazut ca apare un continut de sulf mult mai mare in cazul benzinei de la Petrom comparativ cu cea de la OMV, 50 si respectiv 10 mg/kg. In plus e si cifra octanica mai mare........

Daca stie cineva altceva sa zica.

PS: provenienta este aceeasi (sc petrom sa), deci nu este cazul sa te gandesti ca una ar fi importata sau ceva.

Oricum, cred ca mesajul asta va rezona prea putin cu ratiunea ta orbita de placerea de a te afla in prezenta GTI-ului. :D

Link către comentariu

lile mersi de raspuns si sa o stapanesti sanatos!!!.

ca benzina eu bag de la rompetrol aia de 98...si sunt foarte multumit de prestantele masinii :D

Link către comentariu
La benzina ti-as recomanda Carrera 100 de la OMV. Inainte am pus Top Premium 99+ fara plumb de la Petrom, insa dupa ce am vazut niste buletine de analiza am vazut ca apare un continut de sulf mult mai mare in cazul benzinei de la Petrom comparativ cu cea de la OMV, 50 si respectiv 10 mg/kg. In plus e si cifra octanica mai mare...

Lol... de la 99+ la 100... practic (vizual si logic) e diferenta... Insa acum, nu stiu ce buletine ai vazut tu (si de cand erau) dar daca amandoua ajung in jurul valorii de 98 este mult prea bine. Parerea mea!

Link către comentariu

multumesc mult pentru urari!

@ozzy

din pacate la tg-jiu nu exista inca o statie omv, numai rompetrol, mol, agip, luk oil, petrom ......

Cred ca o sa dau si eu o fuga la intalnirea de la Olanesti pe 10 ... sunt doar 100 si ceva de km, dar nu pot ramane peste noapte.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!