Jump to content

Cum reglez indicatorul de nivel de benzina?


danb1974
 Share

Postare recomandată

Fabia 6Y motor AZE; nu-mi place ca daca fac un plin acul scade sub plin abia dupa 100-180km. Pot din vag-com sa ii reglez punctul de maxim?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa este cam la toata lumea din ce stiu eu...indiferent de masina. Si la mine face la fel, de asemenea la toti cei pe care ii cunosc. Am inteles ca indicatorul/sonda este mai sensibila de la jumatate in jos si acolo indica mult mai repede si bine. In partea de sus a scalei, coboara cand apare un consum ceva mai mare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ba da .... nu-i mai face plinul .... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa este si la mine cu indicatorul de benzina dupa ce fac plinul. Dar cred ca motivatia este alta. Indicatorul de benzina precum si calculatorul de bord, indica rezerva estimata de carburant. De ex cand pun benzina la masina am consumul de 7.5% (780km rezerva), merg cu masina in afara orasului am consum de 5.1%, rezerva se multa la 900 km estimati. Dupa ce scade estimarea de 700 incepe sa se miste si acul analogic. Semnalele sunt digitale chiar daca indicatorul este analogic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!