Jump to content

Anunt - Sondaj Legat De Gradul De Satisfactie Oferit De Masina Personala

voinea

Postare recomandată

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AndyG

3

• DragosR

2

• Marian

2

• rfh

1

Top Posters In This Topic

am completat si eu dar avand in vedere ca proprietarul masinii nu sunt eu ci firma de leasing nu stiu daca voi putea castiga... in regulament scrie ca daca esti desemnat castigator trebuie sa trimiti o copie a talonului masinii unde trebuie sa se regaseasca numele tau ca si proprietar...

referitor la fiabilitate am completat la plezneala deoarece masina e noua si nu stiu inca cat de fiabila este...

Link către comentariu

Zis si facut. Chiar e tare subiectiva, cat de multumit sunt de chestiile xy in comparatie cu ce??? Sunt extrem de multumit de masina mea in general, dar comparand-ul cu un S600 de la Merc, as da nota 2 pentru actuala, deci care-i faza?

Link către comentariu
Mai sunt doar 2 saptamani din sondajul gradului de satisfactie al posesorilor de masini din Romania. As avea o rugaminte

Linkul este urmatorul: http://www.drive-test.ro/concurs.html

Daca aveti 2 minute sa acordati o nota masinilor voastre in cadrul acestui sondaj.

Va multumesc (inclusiv in numele echipei Drive-test.ro )

D.Voinea

S-a rezolvat

Respect

Geo

Link către comentariu

Sunt si aspecte legate de cat de exigent e proprietarul. Aici gasim doua doua extreme:

- cei care se plang pentru nimicuri de genul: "parca se aude ceva" (care e pe veci nemultumit);

- cei care se lauda ca nu au bagat nimic in masina ca masina e beton, si cand colo masina e o "daramatura" care mai are un pic si pica.

Sau de exemplu cum isi lauda uni masinile:

posesor de Matiz: "Nu vezi bre cat de spatioasa e? Ce-ti trebuie mai mult?!" ... Pai ce-ar zice ala cu passatul?

posesor de Passat: "Domne! Masina asta e cat o barca. Poti sa bagi si 3 grasi in spate si tot mai e loc" ... Oare ce spune ala cu A8-ul

Fiecare are sistemul lor de valori: apreciere, exigenta, posibilitati, cunostinte in domeniu sau chiar "simturi" (auz, vaz). Sunt uni soferi care daca nu i-ar atentiona alti (pasageri) ca le troncane masina nici ca ar observa (auzi). Unde mai pui ca nu toata lumea are ocazia sa se "dea" cu diferite marci/modele de masini. Nu ma refer decat ca macar sa aiba ocazia sa probeze si alte marci de la prieteni, servici, etc., ca mai apoi sa-si dea cu parerea.

De fapt observatia "SUBIECTIV" nu poate sa fie decat obiectiva :D

Link către comentariu
  • Administrator
mah la mine nu mai apare poll-ul, ce poll-a mea are :lol:

Pai ... gata ! ;)

Camera era cu dedicatie pentru mine , asa ca acum ... nu ne mai intereseaza poll-ul ... :icon_thumleft: :hainoroc:

Link către comentariu
Cred ca faza e: colectare de date personale ...

Sper sa gresesc.

cam asta e!!

si nu merge in opera

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!