Jump to content

Mi-a Venit Copilu' :d ... In Sfarsit

Magos

Postare recomandată

Rectific... Folia o sa vina prin mai, iunie... :)

Pana una alta, am masina "pupata" prin parcare, in aceeasi zi : seara, cand ies de la serviciu, ma trezesc ca am oglinda pe langa masina, atarnand, si dupa o ora de nervi incercand sa o pun cat de cat la loc (*m-am rezumat la scotch!!! :D *) , in drum spre casa, la un semn de cedeaza trecerea, un leon se infige in bara mea fata ( stii, e greu sa tii piciorul pe frana ..... :icon_thumright:: ) ...

Ironia sortii... Mergi cu ea cu manusi, rasuflii usurat ca ai ajuns la destinatie fara o zgarietura, si se ocupa altii de linistea ta :)))

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Magos

57

• Bogdan_wrc

8

• vap_66

8

• Rust-eze

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi pare rau sa aud asta :biggrin: si masinuta mea e la reanimare dupa ce a fost lovita in mai multe locuri(nu de mine). Sper sa rezolvi avariile cat mai curand! :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci la fel, micnea... :beer:

La mine se rezolva, putina vopsea pe bara si gata...

dl' Radu_sarbu se luase de mine ieri, la Romexpo, ca am "o groaza de erori in bord" ;) si eu nu am apucat sa ma "apar"...

Intradevar, am aprinsi martorii de ABS si ESP datorita faptului ca atunci cand s-au schimbat placutele de frana si discurile, s-a magnetizat rasina pe senzori, acestia fiind decuplati in momentul de fata :) Se rezolva cu o curatare in service a acestora, tot atunci cand am timp sa o duc si pentru alte bubite :D

Modificat de Magos
Link către comentariu

Frumoasa masina, in special culoarea si jantele !

Link către comentariu
  • 11 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!