Jump to content

Mi-a Venit Copilu' :d ... In Sfarsit

Magos

Postare recomandată

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Magos

57

• Bogdan_wrc

8

• vap_66

8

• Rust-eze

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce mai, comentezi si tu?? :D

Cu ajutorul lui Alex (bestie!! ), aseara mi-am rezolvat o problema destul de importanta si care imi statea pe creieri!!

So... 10x inca odata...

Pentru moment, masinuta mea isi serveste rolul de masina, insa din toamna, ma voi ocupa putin mai atent si de ea!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ca un mare noroc de care am parte, mi s-a ars motorasul de la stergatoare...

:lol:

Exact cand au inceput ploile mai mari...

Am desfacut stergatoarele, am dat capacul jos, am dat cu degripant, dar...

Am ajuns la concluzia dureroasa...

:lol:

Link către comentariu

Daca se potriveste de la octavia 1 iti vand eu un motoras de stergatoare bun, presupun ca te referi la cel de pe fata nu cel din hayon.

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Da, e cel de pe fata.

Zilele astea il dau jos de pe masina, si il iau la "verificat", sa vad daca s-a ars, sau chiar e doar gripat.

Daca chiar e ars, o sa revin eu...

10x oricum mult de tot ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Si, cum toate problemele se rezolva, rand pe rand, apar altele...

Am in bord aprinse in continuu, de cateva luni, martorii de ESP si ABS... Fara relevanta...

Am fost la "n" diagnoze, nimic, chiar la ultima, mi-au disparut imediat cum am ajuns la service in fata, si s-au aprins acasa... :D

Are cineva idee ce poate fi?

Link către comentariu

Foarte bine. Ti-am vazut masina in primavara, cand ai fost la interviu la softpedia. Nu puteam sa-mi divulg identitatea de membru vwforum din pacate. Ai mai facut rost de cheita aia de care ziceai pt silencer?

P.S.

EVO nu e bun, consuma mult :offtopic:

Link către comentariu
Foarte bine. Ti-am vazut masina in primavara, cand ai fost la interviu la softpedia. Nu puteam sa-mi divulg identitatea de membru vwforum din pacate. Ai mai facut rost de cheita aia de care ziceai pt silencer?

P.S.

EVO nu e bun, consuma mult :P

Ah!! :D Imi amintesc, desi imi pare rau ca mi-am ratat sansa atunci, poate nu ajungeam sa lucrez intr-un loc ca asta de acum :))), printre corporatisti :P

Cheita de silencer nu am gasit-o, sau nu am avut eu nebunia sa dau banii pe ea mai bine zis, insa am gasit alta modalitate de a il da jos, mai simpla si comoda.. Am vazut cum e si fara, dar acum m-am intros la silencer, pentru a nu intampina probleme cu "organele competente" de mentenanta a ordinii publice rutiere,

a.k.a politia rutiera :)

In rest, sper sa apuc sa imi pun planurile in aplicare acum, ca doar ce a trecut vara :))

Si ce vrei cu EVO? E buna masina, dar eu aveam alte orizonturi, mai pentru cei 1.56m ai mei :D

Link către comentariu

Scoate si tu frumusetea aia de golf pe la intalniri cand ai timp. Mai sunt cateva G4 1.6 16V pe forum si sunt sigur ca vor sa-l cunoasca si pe-al tau :(

P.S.

Nu ai ratat nici o sansa acolo. Oamenii nu stiau ce vor iar eu nu aveam nici un cuvant de spus. Mai bine ca nu te-au chemat ca si eu am plecat la ceva timp, erau doar promisiuni.

Link către comentariu

Very soon o sa ma conformez :ceuameni:

Pana una alta, trebuie sa imi fac stergatoarele, ca am motorasul ars.. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si am rezolvat si problema stergatoarelor... :icon_thumright:

Pana la urma si la urma, erau fff gripate... :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Curand... Vine si folia .. mai din aprilie incolo, acum am alte cheltuieli cu ea :) ca doar ies din iarna :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!