Jump to content

Tdi ... Golf Iv, Polo, Fabia? Help Pls

Aditu
 Share

Postare recomandată

Pai atunci vom astepta sa iti vedem noua achizitie.

Si nu cred ca trebuie sa-ti para rau ca nu iei G4 mai vechiut. Mai ales ca faci imprumut in banca. Cu cat masina este mai mica si mai noua sansele de a o intretine/repara sunt mult mai in avantajul tau. Rata la banca va ramane indiferent daca masina functioneaza sau nu. Asa ca va trebui sa te gandesti si la puterea ta financiara in viitor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Aditu

30

• iulians

11

• rvacaru

8

• Durpaneus

7

da...

azi merg la banca... sper sa meraga totul bine :icon_cheesygrin:

daca nu ... mai am o varianta de a lua banii, dar osa mai intarzii 2 sapt achizitia :salut:

urati-mi bafta :icon_thumright:

cand o sa o am osa va zic si voua:)

si o sa revin sa ma mai ajutati pe ici pe colea :banghead:

Link către comentariu

MULT SUCCES!

Am inteles bine ca esti din Pitesti!? (Nu ai completat locatia in profil).

Link către comentariu

aaa :ceuameni: da din pitesti sunt:) "iulians"vecini vad.

poate o sa intru si eu in randul vostru :)cat ma curand;)polo asta happy de pe la oferte...eu zic ca nu merita banii...am inteles ca e unul de 55 cp pe la vreo 9000 ece parere aveti?aaa :P da din pitesti sunt:) "iulians"vecini vad.poate o sa intru si eu in randul vostru :)cat ma curand;)

polo asta happy de pe la oferte...eu zic ca nu merita banii...am inteles ca e unul de 55 cp benzina pe la vreo 9000 euro, ce parere aveti? fata de un diesel sh, mai in bani ceva mai putini

Modificat de Adi H. Pit.
Link către comentariu

dar e ala de 64 cp

mai e unul am vazut pe net de vreo 55 cp

Link către comentariu

Daca esti un impatimit al calatoriilor montane, incearca sa iei ceva cu peste 65-70CP, nici gand de 55. Eu daca incarc masina si incerc sa ajung pe undeva pe la Mateias (Clung) mai ca imi vine sa ma dau jos sa o imping de la spate. :lol: Spre ex a mea are 75 CP dar la o turatie de 5000. dar in cazul in care vrei sa-ti achizitionezi un Polo, acesta oricum are greutate mai mica decat a mea. Si se mai compenseaza cat de cat.

Astea sunt "avantaje" la masina mica, cai putini.

Dar ma intreb oare, ti-ai facut un calcul aproximativ la o rata pentru o masina luata de la noi, noua in leasing si rata pentru un imprumut de nevoi personale pt o masina la SH? Nu oare este mai mare rata in cazul masinii SH?

Modificat de iulians
Link către comentariu

pai cu leasingul...nu pot sa fac nimic cu masina timp de cativa ani...

nu stiu...raman la ideea ca ce cumpar e al meu si pot sa fac ce vreau cu el, adik sa il vand cand imi vine.

imi vine rata destul de buna cred la banca. si ca sa am o masina echivalenta celei sh din germania, aici noua as lua n mai slaba , mult . nic gand TDI, si daca ar fi sa ma intind ar creste rata la leasing, sau la banca, indiferent. la munte o sa cam merg des, dar cum o sa fie diesel o sa traga mai bine ca a ta nu? mai ales in panta . doar are cuplu mare la turatie mica, iar cuplul e mult mai mare ca la benzine...

nu ma insel nu?

Link către comentariu

Asa este. Sunt mult mai puternice diesel-urile. Si se va vedea asta f bine in urcare. Dar daca motorul are CP putini ... tot puturoasa se numeste. Ce-i drept, am vazut performate din ce in ce mai bune la cele diesel. Poti avea un 1.4 TDI cu 75 cai putere (VW Polo 1.4 TDI Cricket+KLIMA*EURO 4 55 kW/75 PS) asa ca ai de unde alege. Ideea mea era ca: Un motor cu 50-55CP este destul de lenes.

Cat despre partea cu leasingul si rata este destul de discutabil. Si eu sunt de parere ca mai bine imi iau o masina de SH cu max 3 ani vechime, decat una noua. (ceea ce am si facut) Asa eviti anunite pierderi care le ai atunci cand achizitionezi o masina noua si vrei sa te debarasezi de ea in timp scurt. Avantaje si dezavantaje. :rolleyes: Dicutia poate continua mult pe tema asta dar nu cred ca are rost.

Link către comentariu

da...nu are rost:)

tu zic ca ai vazut polo de 75 cp 1.4 tdi cu euro 4? ca eu asta caut. pe mobile uni scriu ca are euro4 altii scriu ca are euro 3, sau altii dau o emisie de 119 g

ce sa inteleg.

altceva: se rezolva la noi cu "dare de mana" la RAR, ulterior pt un euro 4? :rolleyes:

si 75 cp TDI ce zici sunt suficienti? ;)

cu aia de 55 cp asta ziceam si eu ca nu merita...e prea bleaga... ;)

Link către comentariu

Nu am peronal o asemenea masina sa pot spune cu certitudine.

Dar cred ca cele mai noi de jumatatea lui 2005 au Euro 4.

Nu stiu exact (dar ma pot interesa), dar cu seria de la masina trimisa catre cineva de la RAR, iti poate spune cu certitudine daca este Euro 4 sau nu. Si pe deaspura se mai scoate si un certificat din DE cu acet Euro.

Si cu 'darea de mana' cam greu sa poti face o masina din Euro 3 in Euro 4. nu prea cred in asa ceva.

Link către comentariu

eu pe nemti am vazut din 2003 si 2004 TDI 1.4 care cica au euro 4

Link către comentariu

Asa este. dar la banii care vrei sa ii investesti, cred ca poti lua o masina cu an de fabricatie 2005/2006 (ma refer la Polo). Plus ca fiind VW pe talonul masinii iti va iesi ca an de fabricatie cu un an mai noua. :rolleyes:

Cel care va ajunge acolo si zici ca se pricepe nu are cum sa se pacleasca cu acet Euro. Mai ales ca poate sa iti dea si seria masinii si poti face un test sa vezi daca este 'curata'.

Link către comentariu

mmm , multumesc de incurajare :rolleyes:

asa sa fie sper ;) ar fi mai mult decat bine

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare tuturor!

Revin si eu vreo cateva trebusoare... :evil:

Pana la finalizarea tratativelor de obtinere a banilor...care sper sa se termine pana in decembrie (ca nu am chef sa ma ud la picioare :( )

deci pana atunci ma tot uit pe net si in stanga si in dreapta de masini sub marca VW, sau surate de ale ei, dar in principiu tot VW vreau.

1. cum se face ca un pasat de prin 2002-2003 costa cat un golf 2002-2003? cam la acceiasi km. si am vazut mai multe. ca m-ar tenta unul daca il gasescs in bani buni bineinteles k sa imi ramana si de taxa aia de 1600euro

2. cum de un polo e cat un golf ambele tot 2002-2003 cu km apropiati? k tare ma mai framanta :)

abia ma hotarasem la o lista de preferinte si ajunsesem ca salvarea ar fi un polo 1.4 tdi 75-80CP (in functie de an).

poate mai dezbateti si voi pe topicul asta sa mai aflu pareri :)

Numai bine tuturor, si alor vostri si :( masinilor voastre :icon_rambo: acu in prag de iarna :cheers:

Modificat de Adi H. Pit.
Link către comentariu

diferentele la pret intre polo-golf-passat sh sunt mai mici decat intre ele noi; se cauta mai mult masini compacte la sh decat limuzine.

Link către comentariu

• 3 months later...

Mi-am luat masina. De vreo 6 saptamani sun posesorul unui polo http://vwforum.ro/index.php?showtopic=39016&hl= .

Acum nu sunt eu cel mai in masura sa dau sfaturi dar pot incerca. Daca se mai confrunta cineva cu dileme de genul asta scrieti aici :vaidecapulmeu:

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!