Jump to content

Skoda Octavia Tour TUNING

mirceaking

Postare recomandată

Nu ai scut de metal? Pai atunci la mine e si mai grav. Iar garda aia la sol, e excelenta, daca e cat un pachet de tigari nu trebuie sa-ti faci probleme.

La mine cu scutul de metal mai pierd 1cm.

Masina arata excelent, dar ti-as recomanda sa renunti la stergatoarele alea si sa-ti schimbi bratele cu unele de la Bora si arata total altfel. Vezi ca am pus eu codul pieselor pe forum.

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceaking

58

• Auras

6

• TIBI_84

5

• zafycom

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

scutul nu e de metal...e din fibra de kevlar vopsit sa nu imi adune mizerie...tot asa e cam cat unu metalic ca a fost incarcat ala de plastic cu kevlar cam 1 cm

Link către comentariu

Stergatoare AeroTwin eu am facut modificarea si pot sa zic ca arata dar si functioneaza impecabil.

Sau ai putea sa incerci sa schimbi plafoniera cu una de Superb.

Link către comentariu

cu plafoniera nu stiu ce sa zic ca nu am poza sa-ti arat dar tot interiorul meu in partea de sus este negru inclusiv plafoniera si stiu ca majoritatea plafonierelor sunt albe sau crem.

Mersi de idee cu bratele de la stergatoare ... o sa incerc

Link către comentariu
  • 10 months later...

Vanduta ... :( Daca vreti puteti inchide topicul

Link către comentariu
  • 10 months later...

Salutare ,

Are cineva schema de la instalatia electrica de la Tour? Imi trebuie pentru montarea unei alarme si cel care vrea sa o monteze spune ca i trebuie schema ca altfel trebuie sa caute el semnalele si dureaza mai mult. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!