Jump to content

Skoda Octavia Tour TUNING

mirceaking

Postare recomandată

sper ca nu te superi...mi-am spus decat parerea..e masina ta,treaba ta,gusturile tale,numai bine! :santa:

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceaking

58

• Auras

6

• TIBI_84

5

• zafycom

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu ma supar, stai linistit, stiu nu sunt cele mai ok pt masina mea dar altele nu am gasit iar alea originale sun naspa, am zis asta pentru ca tot am discutat foarte mult pe seama stopurilor

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cu ocazia stergerii pozelor de pe imageshack m-am gandit sa le reinoiesc un pic.

Intre timp pe masina s-au mai adaugat pe langa niste km in plus niste inele cromate pe ceasuri la care nu am apucat sa fac poze si un set de arcuri Eibach si un Ipod nou de 160 gb.

Va astept parerile.

mistobl0.th.jpg fatamc9.th.jpg fata2ki1.th.jpg lateralyd6.th.jpg spateif3.th.jpg spate2to2.th.jpg spatemuzicasp6.th.jpg

Link către comentariu

nu stiu ce cauta emblema aia cu abt acolo ?!

Link către comentariu

Ce ati montat in spatiul liber dintre casetofon si Clima. Am inteles ca s-ar potrivi un sertaras de la Octavia Superb. A pus cineva asa ceva ? Nu imi place locul gol din bordsi as vrea sa pun ceva acolo .....

Link către comentariu

tir prima data am puso la misto si dupa aia a inceput sa-mi placa + ca exact unde scrie abt a fost milotec si cand am dat jos milotecu l-am dat un o bucata de vopsea.

vad ca ti sa pus pata pe abt meu... :vaidecapulmeu:

gbrl eu unul nu mi-am montat nimic, asa a venit masina dar se poate gasi , el se numeste suport 2 DIN , sper sa nu fac reclama dar l-am gasit pe : http://vwtuning.ro/interior/diverse.html la 57 de euro.

Link către comentariu
  • 1 month later...

sorry de offtopic dar ajutati-ma si pe mine ca ma chinui sa gasesc un adeziv foarte puternic si nu gasesc nimic, mi s-a dezlipit eleronul de pe luneta care l-am lipit cu mastic de parbrize dar a facut priza numai de geam si pe plastic NU si pe caldurile actuale se dezlipeste usor usor la colturi.

ce parere aveti daca il lipesc cu banda dublu adeziva 3M si ii dau si un lipici din 2 componente...oare rezista? ca arata foarte rau

Link către comentariu

misto masinutza mirceaking,felicitari pt tuning este facuta cu gust....scuze ca sunt cam indiscret dar cam cat te`a costat tuning-ul?si masina cat a costat cand ai luat`o?

Link către comentariu

mersi de aprecieri , pai masina am luato de noua si am dat pe ea 16.300

Link către comentariu

ti`a iesit foarte bine masina chiar sunt curios ce sa o mai faci la ea:)

Link către comentariu

da sunt multe...tuningul e drog, azi mi-a venit kitu Bilstein B12.

Sunt multe de facut...in curand as vrea sa imbrac in piele interiorul, alcantara+piele.

Ai grija ca asa ushor am inceput si eu si nu te mai poti opri...ca un kinder in magazinu de dulciuri...asa sunt cand intru in magazine de tuning. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Mai bine iti iei scaune Recaro de GIV decat sa-l imbraci pe actualul. Cat ai dat pe kitul de B12? Si te rog dupa montaj o poza sub masina , mai ales in zona scutului sa vad cat ai fata de pamant, ma bate si pe mine un gand.

LE: Sigur B12 ca eu nu am gasit nicaieri ca s-ar fabrica pentru O1? B10 poate.

Link către comentariu

Este kitul B12 , arcuri Eibach si telescoape B8.

Poza o sa fac in dupa amiaza dar ca sa iti faci o idee...la scut nu pot trece peste pachetul de tigari in picioare, ci numai rasturnat.

Daca apuc ii fac niste poze azi desi este foarte murdara.

Link către comentariu

Da te rog numarul kitului de la Bilstein pentru ca eu nu am gasit kitul. Sau ai cumparat arcurile si telescoapele separat? Daca da...te rog codurile. Si daca se poate preturile.

Am vazut Seat Leon sau Golf IV cu acelasi kit si erau cam cat cheia briceag in inaltime ca distanta de la sol. Pune te rog o poza ca sunt foarte curios.

Link către comentariu

pai cam asa ceva e si la mine in inaltime...le-am cumparat aiurea....prima data arcurile si dupa aia amortizoarele B8.

sincer nu vreau sa fac reclama dar iti dau in pm un nr de telefon unde sa suni...tot kitu undeva la 850

Link către comentariu

La alte firme te-ai interesat totusi? Adica KW , H&R, Koni sau Eibach? Ca pe mine ma atrageau mai mult cei de la KW.

Link către comentariu

da m-am interesat...erau diferente mari de preturi intre ele dar toata lumea mi-a recomandat Bilstein ca fiind cele mai bune si nu am vrut sa fac cum am facut si cu dvd ca nu mi-am luat ceva bun ca asta a fost mai ieftin si acuma imi dau pumni in cap ca m-am uitat la bani.

O sa iti spun cum se comporta masina dar eu sper ca bine. :icon_thumright:

Link către comentariu

scoate cromul din jurul farurilor si e ok masina :mellow: legat de suspensii ai idee pt octavia2? niste bilsteinuri cat costa ? kit complet? astept un pm ms!

Link către comentariu

ghostman: legat de suspensii nu stiu ce sa zic...presupun ca la tine e un pic mai scump ca tu ai independenta pe spate iar legat de crom nu stiu care crom zici...cromul din faruri nu e facut de mine daca la ala te referi.

Modificat de mirceaking
Link către comentariu

la asta ma refeream daca zici ca e in interior pacat ... dar oricum e bine si asa imi place ce ai facut ! :Driver:

spate2to2hr6.th.jpg

Link către comentariu

nu e crom...e o parte alba din stop si nu prea am cum sa o scot decat daca gasesc pe cineva bun sa imi desfaca stopul si sa il lipeasca la loc...e destul de complicat.

Ma gandeam la stopurile Hella cu leduri pentru ca nimeni nu mai face stopuri pentru Octavia.

Link către comentariu

Alextz: cam asta e garda la masina in acest moment dupa ce am pus kitul : dscf4594gh8.th.jpg

Saptamana trecuta mi-am vopsit jantele : dscf4589nk3.th.jpg dscf4590hq3.th.jpg

Si ca azi e Sambata mai pun niste poze cu unele modificari care le-am facut si nu am avut timp sa le urc : dscf4136xr5.th.jpg dscf4598jf4.th.jpg

dscf4602zw1.th.jpg

Link către comentariu

Imi plac mult jantele,inelele cromate dau efect si un pic de stralucire cadranelor iar dvd player-ul e un vis...numai bine!Felicitarile mele!

Link către comentariu

Super tare arata acum masina, mai ales cu jantele vopsite negru la interior, poti sa dai mai multe detalii despre vopsire si de costuri

Referitor la dvd player eu as fi mers pe varianta 2din ca sa umpli si spatiul acela gol de sub player si personal mi se pare ca arata mult mai bine in bord, dar asta depinde si de gusturi

Link către comentariu

auras: legat de jante le-am facut in Oradea la un tip care reconditioneaza jantele...ele au fost 300 RON toate 4, iar cu dvd-ul nu am nici un fel de spatiu de depozitare in masina ... nu stiu daca ai mers cu vreo octavia 1 dar nu ai unde sa pui un telefon sau un pachet de tigari...e prost gandita la spatii de depozitare. Mersii de aprecieri

But_FNS : Danke

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!