Jump to content

Skoda Octavia Tour TUNING

mirceaking

Postare recomandată

de cand face ac schnitzer accesorii tuning pentru alte marci in afara de bmw?....poate te gandesti si la 2-3 sigle cu M3, M power etc :)

de unde ai vazut tu capete de toba skoda,vw sau audi? asta a fost modelu care mi-a placut si care statea mai bine pe masina...daca era brabus nu vad care era problema...daca nu scriam ac schintzer nu stia nimeni...iar cu siglele...nu mersi daca vrei le poti pune tu.

si asa ca o paranteza ornamentul de toba este universal prietene, doar trebuie sa se potriveasca pe masina ta...capisci? :Driver:

zafycom : folia asa este pe masina....asa mi-a venit din fabrica si nu am aplicato ulterior ... poti sa gasesti probabil la magazinele de tuning

Andrey_sxg : mersi

Modificat de mirceaking
Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceaking

58

• Auras

6

• Alextz

5

• TIBI_84

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

de cand face ac schnitzer accesorii tuning pentru alte marci in afara de bmw?....poate te gandesti si la 2-3 sigle cu M3, M power etc :)

nu trebuie sa te superi la ce a zis black shadow.daca citeai printre randuri iti dadeai seama ca te atentiona sa nu dai in kitch.daca-ti pui si tie iti place e ok(eu spre ex la emblema de pe hayon i-am atasat, din autocolant facut, 2 cornite si o coada de drac si sa mor daca-mi pasa de parerea altora).

important e ca tie sa-ti placa

numai bine

p.s. scuze moderatorilor de :Driver: -ul meu

Link către comentariu

nu ma supar ca nu am de ce si pe cine dar ideea e ca eu stiu cand si unde sa ma opresc ... dar lumea vorbeste cateodata doar ca sa spuna cate ceva ... la urma urmei trebuia sa ii trag de sireturi pe aia care mi-au vandut capu de toba ca nu am BMW? be serious

Link către comentariu

frumoasa masina , mie imi place era sa ma aleg si eu cu o octavia la ultimu drum nu eram hot daca sa iau tot golf sau octavia pana la urma asa a fost sa fie ! ti-a dat jos geamurile la montaju de folii ?

Link către comentariu

mersi , da...le-am dat jos ... aia e singura modalitate pentru a punea folia perfect.

Link către comentariu

un pic de offtopic...sorry mod

ma bate gandul sa pun distantiere la roti iar parerile sunt impartite...si-a pus cineva? sa-mi pun?

Link către comentariu

pe tour nu am vazut. pe logan am vazut si chiar fac minuni, cel putin la logan care chiar are nevoie, initial am crezut ca nu merg pe octavia, dar am vazut pe ebay asa ceva pentru octavia pe undeva pe la 100euro parca

Link către comentariu

nu cred ca e o idee prea buna pt ca e cam riscant in anumite situatii.

eu unu nu mi-as pune la a mea.

Link către comentariu
nu cred ca e o idee prea buna pt ca e cam riscant in anumite situatii.

eu unu nu mi-as pune la a mea.

Care sunt acele situatii?

Nu sunt bune ca iti cresc stabilitatea masinii sau ce vrei sa spui?

Trebuie sa spunem adevarul, Octavia Tour cam are deficiente la stabilitate. Nu de speriat intradevar, dar se pot aduce imbunatatiri majore.

Nu stiu de ce multi au ideia asta cu originalul, sa fie masina stok ca asa e cel mai sigur, daca tot ce e stok e perfect de ce motorul meu de 1,6MPI are fluctuatii mari la relanti? Nu zic ca sunt inebunit dupa tuning, ba chiar nu prea am treaba cu asta, pur si simplu imi place "bunul gust" si siguranta.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

din cate am auzit si am tot citit pe net fortezi un pic mai mult planetarele iar pe spate exista probabilitatea daca pui distantiere prea late ca masina la viteze mari rotile din spate sa frece in aripi

Link către comentariu
din cate am auzit si am tot citit pe net fortezi un pic mai mult planetarele iar pe spate exista probabilitatea daca pui distantiere prea late ca masina la viteze mari rotile din spate sa frece in aripi

Pe fata depinde din ce material este facut distantierul daca cantareste 10 kg intradevar dauneaza

Pe spate daca le skoti 10cm logic ca o sa atinga la denivelari ale soselei sau daca pui greutate pe spate.

Eu nu asi scoate mai mult de 10mm pe roata

Link către comentariu

Esti putin laudaros... DAR ai CU CE :D

In afara de stopuri arata fff bine! Ai bun gust ce sa mai. Numai bine iti doresc si tie si bijuteriei :D

Modificat de crs
Link către comentariu

mersi pentru urari, cu laudatul nu stiu ce sa zic daca chiar ma laud iar cu stopurile asta e...altele nu sunt

Link către comentariu

Mircea,

Felicitari pentru pasiune si sant convins ca te bucuri de ea. Sa-ti mearga bine!

O remarca strict personala: eu am ales Octavia tocmai pentru stopurile in forma de C.

Link către comentariu

ms Daniel , cu stopurile ce sa zic, alea originale sunt mult prea invechite iar astea tuning sunt foarte putine, adica am avut de ales intre 3 modele.

De bucurat ma bucur de ea foarte mult sunt super multumit de masina si de cum fuge si de consum si de aspectul actual, singura problema care o am mai des este spoilerul din fata care este foarte jos si cu care mai dau din cand in cand in hopuri, in rest e ok.

Link către comentariu

grila a fost undeva la 160 de euro + 100Ron vopseaua si vopsitul iar montatul a fost gratuit ca mi-am montato singur ca nu iti trebuie prea multe studii sa desfaci 6 suruburi si sa le strangi la loc iar pleoapele au fost aproximativ 50 de euro si alea tot cam asa undeva la 100 RON vopsea+vopsit iar cu montatul lor am avut un pic de probleme ca le-am lipit cu solutia care mi-au dato cei de la Milotec iar asta vara la 40 de grade si pe la 160 km\h mi s-a desprins una si am relipito cu mastic de lipit parbrize care isi merita toti banii ca nu am mai avut probleme cu ele. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mircea, tot respectul... bravo tie... ai facut ceva interesant si dragut cu masina ta... cat despre difuzoarele tale cele noi... montajul unde l-ai facut?... si cat te-a costat? Ce player ai? Te intreb pentru ca si mie trebuie sa-mi ajunga Skoda Octavia Tour la sf. lunii martie, si am pus difurile din fabrica si fata si spate, dar o sa iau de pe actuala masina difuzoarele (GZTF 20T) pentru a le pune pe haion, si am un player pioneer... si din cate am vazut nu sunt chiar asa de scumpe difuzoarele care ti le-ai cumparat si ma gandeam sa-mi fac linie GZ in masina.... Poate ne intalnim prin Oradea sa le ascult si eu :lol:... pana atunci, numa bine, si bafta!

Link către comentariu

nici o problema, o sa-ti las ID meu, iar in legatura cu boxele, deja le-am schimbat pentru ca nu se aud mult mai bine fata de alea OEM si am pus sistem ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...eme/GZRC_165FX/ ), spatele a ramas cu coaxialele GZ dar o sa le schimb tot cu sistem saptamana viitoare si pe toate le-am amplificat cu un amplif GZ care nu mi-a placut cum se aude si am luat un Pionner mai vechi care nu discuta cu GZ.

Sincer daca vrei muzica amplifico ca nu o sa se aude mult mai bine fata de stock, un cd normal scoate maxim 22W RMS si degeaba ai tu boxe de 100 RMS ca nu are ce sa ti le impinga, iar cd este un dvd audiovoxx la care am legat un ipod.

O sa ne intalnim si o sa-ti arat ce face o amplificare de sunet si decizia o sa o iei tu.

Modificat de mirceaking
Link către comentariu

felicitari pt masina..s-o conduci cu placere..singurul lucru nu este pe gustul meu sunt stopurile...poate ca i-ar fi stat mai bine cu niste stopuri originale noi..din punctul meu de vedere ar schimba-o radical..dar fiecare cu ce-i place,sper sa ai parte de ea si sa faceti cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

iar stopurile, stiu, 3 pagini am vb numai de stopuri, altele nu sunt iar alea stock nu sunt chiar ok.

Mersi de aprecieri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!