Jump to content

Skoda Octavia Tour TUNING

mirceaking

Postare recomandată

Ai putea folosi leduri pe soclu de bec normal...am vazut si cate 5 leduri pe soclu... :D

:D unde ai vazut leduri pe soclu normal??? de cand caut....

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceaking

58

• Auras

6

• TIBI_84

5

• zafycom

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

...nu uita de suspensie...."se cere". E cam cocotata acum masina. Si ai putea sa iei in considerare si niste jante mai mari.

Link către comentariu

stiu...suspensia e prima in lista, distantiere nu stiu ce sa fac daca sa pun sau nu iar jantele ...trebuie sa ajung in arad sa vad cum vin jantele ETA BETA alea pe negru ca nu am vazut pe nici una pana acum, as incerca un 18 dar trebuie sa vad daca nu freaca cumva.

Uite jantele:

post-11987-1194387968_thumb.jpg

Modificat de mirceaking
Link către comentariu
Mersi frumos.

Folia este Llumar si este autorizata numai pe spate pentru ca mie nu-mi place sa fie pusa din 2(parca e masina taiata), cel mai bine arata o singura nuanta peste tot, din cate am citit aceasta folie este una dintre cele mai bune din lume si cea mai buna din tara.

Am puso in Oradea si a fost 600 RON.

Ahaa, mersi .

600 RON , autorizata laterale spate si luneta ?

Pt. cele din fatza am inteles ca nu se dau autorizatii sub nicio forma.

Link către comentariu

se dau autorizatii dar trebuie sa fie foarte deschisa, si nu e mare diferenta intre un geam normal si alea folie, din cate am inteles are 75% vizibilitate...si nu-i vad rostul sa pui folia aia

Link către comentariu

Frumoasa masinuta :D Stopuri sunt un pic cam nepotrivite..dar..deh..asta e..nu gasesti nimic cum vrei :| Si eu mi-am pus pe passat stopuri de la FK..si nu sunt exact cum am vrut..dar acuma m-am obisnuit si mi se par super ok :)) Si la mine tot pe negru sunt. :P

Despre jante..eu sincer nu-ti propun sa-ti pui pe 18 :| Maxim pe 17. De ce ? Pentru ca sunt prea mari pentru masina cele pe 18, si pentru ca o sa ai mari probleme dupa cateva luni daca mergi un pic mai tare :icon_thumright:

Link către comentariu

Ai schimbat toba finala sau ai pus doar ornament? Cat a costat operatiunea cu tot cu decupat bara spate?

Subscriu si eu cred ca ar arata mai bine fara scrisul ala mare OCTAVIA :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu am schimbat toba finala ci am pus doar ornament iar toata operatiunea a fost undeva la 300 RON.

Link către comentariu

eu le-am dat jos pe cele cu golf tdi folosind ata dentara fara sa le rup si fara sa zgarii vopseaua, dupa care am folosit un tampon cu spirt medicinal pentru curatarea urmelor de banda ramase pe masina.

Spor la treaba!

Link către comentariu

La masina mea la porbagaj scrie tour doar . Se poate gasi o sigla cu 1,9 TDI cum am vazut la altele ?

Link către comentariu

se gasesc dar mai bine nu iti pui...chiar toata lumea trebuie sa stie ca e diesel?(nu ca nu s-ar auzi)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

are cineva folii pe masina , pe geamurile din fata si a iesit pe afara, mai ales germania si austria?

Link către comentariu

Eu am. Am iesit de nenumarate ori si chiar inchisa de tot... Nu are nimeni traba cu tine nu esti in Romania :D

Link către comentariu

Si eu am folii negre pe toate geamurile mai putin parbriz :D si am fost plecat ultima data acum vreo doua luni in Italia, am tranzitat Ungaria si Austria si n-am avut nici o problema, mai mult mi-am facut probleme sa nu se ia vreunul de Xenon de 6000k care sarea mai repede in ochi

Doar ca la vama o sa te puna sa lasi geamul jos sa vada pasagerii din masina :D

Stai fara griji

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 1 month later...
:( mai bine ma las pagubas ca e mult de munca si afara e cancer de frig.

Si eu am dat jos OCTAVIA defapt se poate vedea in avatar cum arata acum. ma bate gandul sa dau jos si sigla aia rotunda cu Skoda, oare si aceea este lipiste la fel?

Cam asta e tuningul meu exterior la masinuta.

Uitasem de ce am vrut sa postez aici.

Felicitari pentru masina sa ai parte de ea, arata super.

Modificat de zafycom
Link către comentariu
Ornament Toba - AC SCHNITZER

de cand face ac schnitzer accesorii tuning pentru alte marci in afara de bmw?....poate te gandesti si la 2-3 sigle cu M3, M power etc :vaidecapulmeu:

Modificat de black_shadow
Link către comentariu
mersi de info :vaidecapulmeu:

Ma intereseaza si pe mine de unde ai luat folia consolei centrale sau ce este acolo lipit sau modificat?

Link către comentariu
Si eu am dat jos OCTAVIA defapt se poate vedea in avatar cum arata acum. ma bate gandul sa dau jos si sigla aia rotunda cu Skoda, oare si aceea este lipiste la fel?

o sa ramana doua gaurele (cel putin la mine au ramas).

ON: frumoasa masina :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!