Jump to content

Skoda Octavia Tour TUNING

mirceaking

Postare recomandată

Vreau sa aud niste pareri de la voi ... cam asta e ce am facut cu Skoda mea si la exterior cred ca o sa ma opresc sa nu arate ca pomu de craciun, ma mai gandesc la niste folii pe geamuri si atat iar la interior ar mai fii cate ceva de facut dar nu majore.

Motorul : Soft by TCM Turbo (danke Voinea)

Exterior : Pleoape, Grila, Maniere, Ornament numar - Milotec

Ornament Toba - AC SCHNITZER

Stopuri - JDM (superskoda)

Tub bass - JL Audio

Statie, Condensator - MAC

DVD - Audiovoxx (de saptamana viitoare o sa apara un Clarion 2 DIN)

Proiecte urmatoare ar fi un kit pentru suspensie probabil de la KW, schimbarea tuturor boxelor de pe masina si vom mai vedea...

Sper sa va placa:

1514570547135591c90ef.jpg1514593347135625bb7cb.jpg151500494713567138ada.jpg1515012347135693a131a.jpg15150202471356ba94865.jpg15150244471356e4c36db.jpg

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceaking

58

• Auras

6

• TIBI_84

5

• zafycom

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exista o arie dedicata intitulata "Masina mea". Acolo trebuie mutat postul tau... Si tot acolo vei primi sfaturi sugestii etc.

Link către comentariu

Misto..simplu si de efect..au aparut semnalizatoare pe negru cred ca ar da bine...si stopurile de unde le-ai luat si dc poti pune poze noaptea cu ele aprinse.

Link către comentariu

Moaca imi place, e foarte frumoasa, interiorul la fel. Dar stopurile din spate nu :vaidecapulmeu:

Pune-i alte stopuri mai "pamantene" si las-o in pace ca e bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina. Pareri - si + :

+ imi place ca e neagra si arata super bine cu masca din fata.

- stopurile de pe spate fara contur sa zic asa ar da mult mai bine

- toba de esapament mi se pare putin scoasa inafara.

In rest e super. Sunt pareri personale.

Link către comentariu

...subscriu si eu la ce a spus colegul dinainte; stopurile si ornamentul iesit pre mult!! in addition: poate gasesti si alta antena mai mica!

Link către comentariu
Dar stopurile din spate nu :icon_thumright:
stopurile de pe spate

Dar stopurile de pe fata va plac? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Moaca imi place, e foarte frumoasa, interiorul la fel. Dar stopurile din spate nu :vaidecapulmeu:

Pune-i alte stopuri mai "pamantene" si las-o in pace ca e bine :icon_thumright:

Legat de stopuri nu am gasit ceva care sa se potriveasca mai bine pe culoarea mea ... am incercat si de la F&K si de la JOM toate pe negru ca cele cu crom mi se par taranisme , dar nu stateau asa bine pe masina...conturul se vede pt ca masina este curata...dehh nu sunt destui tuneri care sa faca stopuri pt Octavia 1.

Link către comentariu

cromul de pe grila centrala superioara nu se leaga cu nimic,fie il dai jos fie cumperi si ornamentul cromat care vine sub ea pe grila centrala de pe bara

am atasat eu poze cu cele 3 modele disponibile

daca vrei ceva misto la interior iti pot face bordul ca la a mea

hai sa bag si 2 poze cu a mea care e in lucru a suferit un accident si imi lipseste o pleoapa....

post-4364-1192455705_thumb.jpg

post-4364-1192455708_thumb.jpg

post-4364-1192455712_thumb.jpg

post-4364-1192455813_thumb.jpg

post-4364-1192456224_thumb.jpg

post-4364-1192456233_thumb.jpg

post-4364-1192456267_thumb.jpg

Modificat de Spankyro
Link către comentariu
Dar stopurile de pe fata va plac? :vaidecapulmeu:

Doi dintr-o lovitura :icon_thumright:

Dar sa sti ca pentru uni care dau masaler ar trebui sa ai si stopuri de fata ca sa vada ca esti oprit he he he he he.

Man, arata super masina, numai ca tu ai vrut sa sti pareri "Vreau Sa Aud Pareri, Bune si rele" :P

Link către comentariu

S-ar putea sa mearga dar mi-a fost frica dupa aia nu semene prea mult cu Audi ... daca as pune si cromu jos, puteam sa pun...dar o sa iau in considerare si ce mi-ai zis...mersi

Link către comentariu

mai degraba vopsesti ala cromat in negru decat sa pui si prostia aia acolo jos, mi se pare groaznica... dar pe mine sincer nu ma deranjeaza nici cum e acum, mi se pare ok fata.

Link către comentariu

Daca pui ornamentu cromat de la milotec "aranjam" sa trimitem niste baieti sa ti-l smulga jos :icon_thumright:

Si eu cred ca ai putea sa renunti de tot la crom, sau cel mai bine sa o lasi asa cum e. Partea din fata (adica cea care se afla in fata :P ) e super misto.

Ai dreptate cu stopurile (alea din spate :P ), m-am uitat si eu de curios si e cam criza de stopuri la Octavia :vaidecapulmeu:

Modificat de rvacaru
Link către comentariu
Prea mult crom da in taranisme...

Adevarat!! La fel ca si reciproca...prea mult taranism da in crom!! :icon_thumright:

Link către comentariu
mai degraba vopsesti ala cromat in negru decat sa pui si prostia aia acolo jos, mi se pare groaznica... dar pe mine sincer nu ma deranjeaza nici cum e acum, mi se pare ok fata.

nu pot sa-l vopsesc pentru ca e crom...o tabla nichelata nu o poti vopsi usor.

Mersi pentru parere

Link către comentariu

se face, daca esti dispus... se pregateste, smirghel fin, primer, etc. Dar parerea mea ca nu-i nevoie.

Link către comentariu

nu ca nu o sa o vopsesc...

astept cu nerabdare saptamana viitoare cand imi vine Clarionul ... si sa schimb boxele OEM de carton care se uda cand speli masina...sucks

Link către comentariu
Dar stopurile de pe fata va plac? :D

Ca o paranteza este relativ CORECT "stopurile din spate", nu e deloc pleonasm pentru ca POTI avea stopuri "sus" sau "jos" sau chiar "la mijloc" sau "in luneta".

Sa zicem ca eu imi fac un tuning manelist si imi adaug niste stopuri pe acoperisul masinii. Daca mi se strica, e corect sa ma exprim "stopurile din spate imi merg, dar stopurile de sus nu imi merg". Prin urmare atata timp cat exista varianta "stopurile din xxxxxx" gramatical e corecta exprimarea.

Legat de masina subscriu la ce s-a spus negativ legat de stopuri, insa mai adaug ca personal nici partea din fata nu mi se pare reusita. Adica se cam vede imbinarea intre grilaj si capota. Nu? Sau e doar o eroare " de fotografie" ?

Link către comentariu

masina arata bine din punctul meu de vedere. Nu sa exagerat cu nimic, iar ca o solutie pt stopuri ( desi nu-mi displac ) ar fi sa le vopsesti cu lac negru si atunci ar fi mai uniform spatele masinii :)

P.S. Nu mai poluati topicul omului cu stopuri de fata sau spate :)

Modificat de chris
Link către comentariu
  • Administrator

In principiu imi place masina si ce i-ai facut dar ... stopurile (din fata sau din spate :) ) nu se leaga deloc cu restul masinii ... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!