Jump to content

Masinuta Mea Passat 2003

mihaig

Postare recomandată

Acesta este passatul meu 1.9 tdi 131 cp din 2003. Masina a fost adusa din germania anul trecut si am deja 50 mii km cu ea.Dintre dotari:

Climatronic

Cutie automata tiptronica

Scaune incalzite fata

Oglinzi electrice si incalzite

Computer de bord

Navigatie MCD

Jante pe 17 de curand incaltate cu cauciucuri dunlop sp sport 9000

Scuze pt pozele de slaba calitate sper sa revin in caurand si cu altele mai performante

post-7400-1192305626_thumb.jpg

post-7400-1192305645_thumb.jpg

post-7400-1192305657_thumb.jpg

Link către comentariu

bun venit pe forum !!!:(

frumoasa masinutza , jantele imi plac si planuri de viitor mai multe poze detalii.:D in rest toate bune :)

Link către comentariu

Multumesc pentru urari sper cat de curand si niste poze mai profesioniste cat despre planuri de viitor urmeaza navigatie MFD, tapiterie de piele si lemnul din interior, iar la exterior bandouri cromate in culoarea masinii si faruri xenon

Modificat de mihaig
Link către comentariu

Frumoasa masina si vad ca mai nou se poarta jantele originale vopsite negru,ce ma intereseaza nu se curata vopseaua de pe ele,poti sa le aduci daca vrei in starea initiala sau au fost sablate ca sa adere mai bine vopseaua?

Drive safe :icon_thumright:

Link către comentariu

Sincer... ai facut o mare prostie ca ai vopsit jantele, alea ce ai tu acolo pe masina is jante originale de VW, sunt destul de rare si costa cam 450 Euro setu... asa ca le-ai vopsit nu mai valoreaza 2 lei + ca nici nu arata bine.

Link către comentariu

subscriu la ce a zis eto_ro. jantele meritau sa fie vopsite daca si coloare la masina era neagra, atunci intr-adevar dadeau bine. dar gusturile nu se discuta...

Link către comentariu

Jantele asa negre le am luat din germania si mie mi se par mai deosebite decat jantele clasice dar ma rog cum ati zis si voi gusturile nu se discuta, oricum vad ca se poarta din ce in ce mai mult jantele negre la masini

Frumoasa masina si vad ca mai nou se poarta jantele originale vopsite negru,ce ma intereseaza nu se curata vopseaua de pe ele,poti sa le aduci daca vrei in starea initiala sau au fost sablate ca sa adere mai bine vopseaua?Drive safe :rolleyes:
Jantele nu le am vopsit eu asa le am luat din germania si pana acum au aproape un an de cand sunt pe masina mea si nu am avut nici o problema cu vopseaua,daca au fost sablate sau vopsite nu opt sa ti spun.
Link către comentariu

Modelul acesta de jante si nevopsit tot urat era :rolleyes:...eu in locul tau mi-as schimba jantele cu unele de 17" mai aratoase sau le-as revopsi in culoarea lor initiala.

Modificat de Slider2006
Link către comentariu
Modelul acesta de jante si nevopsit tot urat era :))...eu in locul tau mi-as schimba jantele cu unele de 17" mai aratoase sau le-as revopsi in culoarea lor initiala.

in primul rand daca citeai mai sus chiar astea sunt pe 17,zilele trecute am vazut modelul asta de jante pe un passat negru si aratau super bine si ce mai pui ca sunt si originale vw :rolleyes:

Link către comentariu

Iti garantez eu ca nu erau asa vopsite jantele originale, cineva in germania si le-a vopsit.

Link către comentariu
Iti garantez eu ca nu erau asa vopsite jantele originale, cineva in germania si le-a vopsit.

In primul rand chiar daca ar fi vopsite nu vad de ce esti tu asa suparat iar in alta ordine de idei iti dau eu 1000 euro si adu mi si mie 2 buati de jante din astea si restu e spagat ta.Hai ms sanatate :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!