Jump to content

Polo Sau Fabia

Adi64
 Share

Postare recomandată

Buna, am si eu o rugaminte de la posesorii de Polo 1.4TDi, Am ocazia de a schimba o Fabia 2002 1.4MPi(8V)(AC, geamuri electrice, inchidere centralizata, 4/5usi, servo directie, scaune reglabile, volan reglabil, 2airbag 86K KM reali,computer de bord) cu un Polo 2003 1.4TDi(inchidere centralizata, servo-directie, 2 airbag,geamuri-electrice,4/5usi, 145k km care nu sunt sigur ca sunt reali) Polo-ul are ceva probleme la frana, parca se blocheaza, sau se aude ceva scartait dinspre frane, si ceva zgomot de bucse defecte din partea din fata, in rest am pus vag-com pe el si nu arata nici o eroare la motor.

1.Ce parere aveti, ce poate fi cauza(daca este vreo problema tipica la polo) cu zgomoturie alea, si cu problema de la frana???

2.merita sa dau masina pe benzina cu 86k Km, in stare perfecta de functionare, pe una cu motor diesel, cu peste 145k km, si ceva probleme aparent minore(dar nu se stie niciodata) + diferenta de banii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai logica spune ca daca esti multumit de masina ta sa nu o dai. Cum ai facut 86mii km si o cunosti, mai faci 60 pana ajungi la cei 145 ai TDI-ului. Cu TDI-ul daca mai faci 60mii ajungi pe dincolo de 200mii... sa mai si dai bani pentru asta? Cam aiurea :)

Link către comentariu

subscriu la ce a zis rvacaru. un fel de: "Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard".

Link către comentariu

Nu fa schimbul, mai ales ca tu spui

145k km care nu sunt sigur ca sunt reali. Polo-ul are ceva probleme la frana, parca se blocheaza, sau se aude ceva scartait dinspre frane, si ceva zgomot de bucse defecte din partea din fata

Deci vrei sa iei o masina DEFECTA, cu km probabil nereali :blink: si sa dai una BUNA, doar ca aia defecta e tdi? :blink:

Link către comentariu

nu sunt posesor de polo dar nu vad ce motive ai avea sa faci schimbul in conditiile astea.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

daca ne gandim bine polo a facut fabia si nu invers asa ca polo primeaza parerea mea desigur

Link către comentariu

daca ne gandim bine polo a facut fabia si nu invers asa ca polo primeaza parerea mea desigur

Si continuarea - Fabia arata mai bine, parerea mea desigur ...

Link către comentariu

Salut,

daca erau la kilometri identici (reali) si in acelasi conditii de dotari/intretinere, merita sa mai dai un ban ptr diesel, zic eu. Dar sa mai dai bani in plus, inca ce o mai fi de schimbat la ea - alti bani + kilometrii existenti (poate sunt chiar mai multi), consider ca nu prea faci afacere !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!