Jump to content

Ce Se Afla Sub Masina Exact Sub Scaunul Pasagerului?

jarco
 Share

Postare recomandată

Astazi, de dimineata, am auzit o bataie pe laroata drapta din fata.

Am oprit imediat si am vazut ca atarna ceva sub masina.

Cand m-am uitat mai bine era o bucata de metal in care intra 2 furtune de plastic transparent.

Bucata aceea pare a fi din aluminiu si am observat ca se incalzeste.

Oare ce o fi?

Prin acele furtune banuiesc ca trece motorina, dar nu sunt sigur, si pare a fi un radiator. Si daca trece motorina, ce rol are?

Am reusit sa-l leg cumva, ca sa nu mai frece pe asflat si m-am dus la reprezentanta, dar era inchisa pt ca toti angajatii erau plecati intr-o excursiu.

Luni dupa masa trebuie sa merg din nou la ei.

Stie cineva ce imi atarna si ce rol are?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea ca raceste motorina care vine pe retur (in rezervor).

Link către comentariu

Detalii aici.

Nu e asta. Al meu nu are celule ca si un radiator normal. Iar diametrul furtunelor care intra in acesta este cam de 10 mm.

Link către comentariu

Pune si tu niste poze sa vedem ce si cum si te putem ajuta :Driver:

Link către comentariu

Da, e vorba de radiatorul de combustibil ("Fuel cooler, fuel heat dissipator"). Si intr-adevar raceste motorina de retur, asa cum a spus si AndyG.

Arata cam asa:

Probabil ai pierdut suruburile care-l fixeaza.

Link către comentariu

Da, e vorba de radiatorul de combustibil ("Fuel cooler, fuel heat dissipator"). Si intr-adevar raceste motorina de retur, asa cum a spus si AndyG.

Arata cam asa:

Probabil ai pierdut suruburile care-l fixeaza.

Da!!!

Asta e!

Va multumesc

Link către comentariu

@hbogdan- astazi am avut neplacerea sa descopar radiatorul ala mic pt combustibil, intr-un mod cat se poate de nedorit. Din cauza apei de ploaie care a lovit cu viteza aparatoarea de sub aripa dreapta, am auzit la un moment dat un harait si am oprit pe dreapta. am constatat ca aparatoarea rescpectiva se slabise si atingea atat roata cat si asfaltul. am mai mers putin si pana la urma am pierdut-o.

Va rog mult de tot sa ma ajutati! Exista vreun risc pentru radiatorul acela daca merg i continuare fara scutul respectiv, pana o sa il pot schimba? Aveti idee cat ar costa o aparatoare de aceea la dealer sau in alta parte? Va multu emsc anticipat pentru reply-uri!

Link către comentariu

Salut,

Aparatoarea respectiva fost pusa ca sa nu sara cumva vreo piatra si sa-ti fisureze conductele de motorina. Exista un risc, ar trebui sa rezolvi problema.

Nu e prea placut sa lasi dara de motorina dupa tine, cu atat mai putin sa iei foc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!