Jump to content

Cum Se Scoate Plasticul Asta .

spoon
 Share

Postare recomandată

vreau sa curat sub el dar nu imi dau seama cum se scoate , stie cineva? MULTUMESC

post-16367-1192043196_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da jos chederul si probabil vei gasi cateva suruburi.

Spor la treaba.

Link către comentariu

se da cheder jos

se dau stergatoarele jos(ai grija sa nu le rupi)

si se declipseaza glila(spre in sus)

bafta si vezi ce rupi

si totusi de ce vrei sa dai cu grila parbriz jos??

Link către comentariu

se da cheder jos

se dau stergatoarele jos(ai grija sa nu le rupi)

si se declipseaza glila(spre in sus)

bafta si vezi ce rupi

si totusi de ce vrei sa dai cu grila parbriz jos??

prin laterale imi mai intra frunza si as vrea sa vad daca nu cumva intra si in aeroterma pt ca am gasit frunze in filtrul de polen. multumesc pt informatii o sa incerc sa vad ,sper sa nu rup clemele.

Link către comentariu

Poate sa intre frunze in aeroterma numai daca nu este montat corespunzator filtrul de polen. Doar asta e rolul lui. Mai bine revezi montarea filtrului, e mult mai usor.

Link către comentariu

aeroterma nu este cumva inainte de filtru? eu am senzatia ca jetul de aer suflat de aeroterma este filtrat, nu cel absorbit....ar fi ineficient.....

Link către comentariu

• 2 weeks later...
aeroterma nu este cumva inainte de filtru? eu am senzatia ca jetul de aer suflat de aeroterma este filtrat, nu cel absorbit....ar fi ineficient.....

la IBIZA filtrul este dupa aeroterma , asa ca se cam aduna mizerii acolo care cred intra in aeroterma, cu toate ca exista sisteme de ventilatie care au filtrul de polen inaintea aerotermei ex. PASAT

Link către comentariu

• 1 month later...

...tot de un plastic este vorba :P ...stie cineva cum se scot plasticele de pe stalpi? ... vreau sa imi trag lumina din plafoniera... pe langa plasticele de la stalpi mai trebuie sa scot si plafoniera... cum se scoate? :P ... tks

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

tks... felicitari pentru plafoniera ta :P succes la vanzare...

stalpii stie cineva cum se scot? :P

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Ai incercat sa tragi de ei? Nu par a fi prinsi cu nici un surub.

Link către comentariu

Se trage de ei, au cleme din otel(cel putin la modelul 2003) asa ca nu prea ai ce sa rupi insa e nevoie de ceva forta. Foloseste eventual o surubelnita infasurata intr-o carpa sa nu zgarii ceva pe acolo. Eu am scos platicele de la stalpul central si praguri in felul asta cand mi-am montat aplificatorul si subwooferul.

Link către comentariu

as vrea sa trec 2 cabluri printr-un stalp..o sa ma uit atent la ei ...saptamana asta vreau sa-mi montez lumina asa cum aveam la fosta masina :)) ...o sa va fac poze :D ... tks... si sa auzim de bine... :icon_thumright:

Link către comentariu

prin laterale imi mai intra frunza si as vrea sa vad daca nu cumva intra si in aeroterma pt ca am gasit frunze in filtrul de polen. multumesc pt informatii o sa incerc sa vad ,sper sa nu rup clemele.

Aceeasi problema am descoperit si eu azi(cu frunzele). Cine stie,poate fac portocale la primavara !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!