Jump to content

Allroad Vs. A6 Vs. New A6 Vs. Vw Touareg

vap_66
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor,

De o vreme am decis ca imi trebuie o masina mai spatioasa, mai sigura, mai bine echipata :icon_cheesygrin:. Am adunat patru variante, si v-as ruga sa imi dati opinii pro/contra lor, din experienta personala, sau din ce mai ati auzit. Ce optiuni am:

- Audi Allroad (modelul vechi): 2.5 TDI (180 cp), an fabricatie 2005, km: 135.000, Quattro :nono:, tiptronic + comanda pe volan, 6 airbag-uri, piele, navigatie pro + DVD, soundsystem Bose, tempomat, bixenon, scaune electrice si incalzite, ESP, trapa electrica, magazie CD, bordcomputer, jante aliaj, plus alte maruntisuri. Pretul e in jur de 24.000 Euro, si atasez 3 poze:

85gw7.th.jpg

107nw8.th.jpg

118br0.th.jpg

- Audi A6 (modelul vechi): 2.5 TDI (180 cp), an fabricatie 2003, km: 98.000 (oare ?), Quattro :), cutie tiptronic + comanda pe volan, 6 airbag-uri, piele, navigatie mica, tempomat, ESP, scaune sport, electrice si incalzite, soundsystem Bose, bixenon, insertii mahon, trapa electrica, parktronic, jante aliaj, plus altele. Pretul e cam de 18.000 Euro, si pozele:

67063213jr9.th.jpg

97972761wb1.th.jpg

40030755pc7.th.jpg

- Audi A6: 3.0 TDI (224 cp), an fabricatie 2006, km: 32.000, nu e Quattro :(, cutie tiptronic, 6 airbag-uri, ESP, piele, xenon, parktronic, insertii mahon, navigatie mare, senzori ploaie/lumina, jante aliaj, pachet S-Line, and so on. Proprietarul cere cam 24.000 Euro (?!?), pozele sunt mai jos:

82576350xa3.th.jpg

36941644ae4.th.jpg

39817535mq3.th.jpg

- VW Touareg (modelul fara facelift): 3.2 V6 benzina (220 cp), an fabricatie 2003, km: 60.000, cutie tiptronic, 6 airbag-uri, ESP, piele, xenon, navigatie mare, insertii mahon, jante aliaj, praguri, tempomat, scaune electrice si incalzite, plus altele. Masina costa 24.000 Euro, poze:

20205062qk8.th.jpg

12974039md0.th.jpg

29627074sx8.th.jpg

Destul de mare postul, dar cam asa de nehotarat sunt si eu :). Ce ma sfatuiti ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

- Audi A6: 3.0 TDI (224 cp), an fabricatie 2006, km: 32.000, nu e Quattro :icon_cheesygrin:, cutie tiptronic

Parca modelul asta e numai quattro (adica 3.0 TDI tiptronic). Iar pretul e SUSPECT de mic. Nu cumva a avut vreun accident GRAV?

Link către comentariu

E disponibil si FWD, nu doar Quattro :nono:. Pretul... si mie imi pare straniu, da' il iau de bun, pana la proba contrarie. De altfel, masina nu are prea multe pe ea: quattro nu, dvd nu, scaune electrice nu, etc. E cea mai putin probabila varianta, dar am trecut-o si pe ea :icon_cheesygrin:.

Modificat de vap_66
Link către comentariu

Din ce spui tu acolo ca vrei : sigura, spatioasa si, as adauga eu ,adaptata drumurilor de pe aici cred ca Allroad-ul din 2005 e solutia cea mai buna.Insa nu stiu daca e stilul tau ca sa spun asa. A6-le nou e tentant/usor dubios ca pret dar ii lipseste quattro. De fapt dilema ta e cam asa: masina mai noua si mai reusita la interior FWD vs masina un pic mai veche 4x4.Cum am mai zis cred ca as merge pe Allroad.

Succes!!

Link către comentariu

as alege a6-le, modelul vechi: e quattro (nici un audi nu ar trebui sa fie fara), e diesel, si nu vad rostul lui allroad, ca doar presupun ca te vei putea descurca cu usurinta in jungla urbana si fara sa cari dupa tine kilogramele in plus (poate doar suspensia aia sa merite efortu, in rest...);

iar eu cunosc putini oameni carora portbagajul unui a6 nu le este suficient.

touaregul... e doar mare si greu. si benzinar (nici nu vreau sa ma gindesc la cum se va deprecia)

parerea mea :icon_cheesygrin: .

Link către comentariu

Allroad - de 1000 de ori.E superb.

Touaregul era indicat daca erai pasionat de offroad.

A6-le nou iti ofera prea putin.

Link către comentariu

Din cele 3 masini as alege fara discutie A6 3.0 tdi. Numai datele despre masina sa fie reale si masina sa nu fi avut accident grav.

PS. As da oricind masina mea pe acel A6... :beerchug:

Link către comentariu

Am mai vorbit cu niste prieteni, am mai cerut niste sfaturi, si pot sa spun ca noul A6 iese din discutie :offtopic:.

Raman la A6 vechi (nu pot sa merg pe drumuri mai grele), Allroad vechi (totusi, 135.000 km... par cam multi), si Touareg fara facelift (desi am auzit ca e cam chinuit motorul de 3.2) - aveti ceva idei legate de fiabilitate, intretinere, si puncte slabe/tari ? :offtopic:

Am inteles de la un prieten de la PBV ca Allroad-ul are probleme cu suspensia pneumatica - cele rulate in Romania sunt mai sensibile, si risca sa cedeze, din cauza prafului.

Modificat de vap_66
Link către comentariu

eu as merge pe a6-le vechi daca toate sunt cum se spune, nu cred ca merita dif de 6k pana la allroad

Link către comentariu

Allroad si eu as alege. traim totusi in RO, si stiu ca si Golfu tau era cam ridicat.

V6 e cam gurnand pe langa celelalte, dar ai mai multe posibilitati cu Touareg de utilizare.

dar personal as lua Allroad. e cam bun la toate.

dar nici VW nu e de lepadat. depinde cat ai de gand sa il utilizezi pe teren acc si cat in oras.

vrei neaparat Tiptronic? stii ca e scumpa rau intretinerea cutiei. si plus de asta in teren accidentat e mai frumos cu manuala.

Link către comentariu

Eu as alege A6-le nou daca nu este vreo teapa.

A 2 a optiune ar fi a6 vechi care arata destul de bine in poze, are dotari destule si un pret rezonabil.

Allroad este frumos dar parca nu l-as lua, pretul destul de ridicat, la fel ca al a6-lui nou.

Sper sa faci alegerea corecta :offtopic:

:icon_cool:

Link către comentariu

Allroad, e superb.Plus ca daca ai de la 180cp in sus (si probabil o sa te tenteze cipuitul mai incolo si ii mai scoti destula putere in plus...sigur pe la 210-220 ajungi), e mai ca lumea sa ii ai pe integrala decat pe fwd.

Modificat de George_ro
Link către comentariu

Allroad este recomandarea mea- daca are suspesia pneumatica

Cei 135,000 km nu sunt multi -trebuie insa sa verifici cartea de service daca are schimbate consumabile (distributie) la 120,000

A6 este mai ieftin insa par suspecti cei "doar"98,000 km in 5 ani

Link către comentariu

Eu zic sa mergi pe Allroad, A6-le acela nou daca e la banii aia mai mult ca sigur ca a fost lovit si nu merita sa risti, iar cel vechi prea putini kilometri pentru acel an de fabricatie. :offtopic:

Plus ca intri in Cartel daca iti iei Allroad-ul :lol: :blink:

Link către comentariu

Si eu tot cu Allroad votez ! A6-le e modeul vechi si se va deprecia mai repede,numai zic ca parca e pe toate drumurile...plus ca e cam suspect la km aia.

Allroadul e mai "altfel" si e mai nou :(

Link către comentariu

Am mai vorbit cu niste prieteni, am mai cerut niste sfaturi, si pot sa spun ca noul A6 iese din discutie

Ai putea sa spui si de ce? Care ar fi motivele?

Link către comentariu

A6 nou - 100 % in Romania nu poti sa iei 3.0 TDI decat impreuna cu QUATTRO, presupun ca asa e si in Germania, deci probabil ca e teapa !!!

A6 vechi - misto masina, as alege-o daca nu as avea treaba pe drumuri mai nasoale !

AllRoad - din nou, misto, as alege-o daca as merge mare parte din timp si pe drumuri mai greu accesibile !

Touareg V6 benzina - misto, as alege-o daca as detine si o statie peco !

P.S. In locul tau as alege intre A6 vechi si AllRoad, in functie de natura drumurilor pe care circul mai des !!!

:blink:

Link către comentariu

A6 nou - 100 % in Romania nu poti sa iei 3.0 TDI decat impreuna cu QUATTRO, presupun ca asa e si in Germania, deci probabil ca e teapa !!!

Pai eu ce am zis mai sus? ;) ca ma mir ca nu e quattro

Link către comentariu

Am avut allroad si l-am dat pe la 140.000 km. Masina este super. Verifica la service audi daca are km reali si distributia schimbata.

Daca a circulat mult in afara tarii nu cred sa ai probleme 50000-60000 km cu el.

a6-le posibil sa aiba km dati in jos, se vede usor la service audi. pentru 5-6k euro as merge pe allroad.

touareg am avut cu 3.0 tdi, cp cam la fel, intre allroad si touareg as alege allroad fara sa ezit.

touaregul l-am luat de nou si am avut mai multe probleme cu el decat cu allroadul care avea 100.000 km cand l-am luat.

Link către comentariu

Am inteles de la un prieten de la PBV ca Allroad-ul are probleme cu suspensia pneumatica - cele rulate in Romania sunt mai sensibile, si risca sa cedeze, din cauza prafului.

Confirm - si ce ar fi de adaugat la buline negre - este si f. scumpa schimbarea...

Dar banii care ii dai in plus se regasesc undeva - confortul la allroad (suspensie pneumatica) este peste A6.

Daca vrei sa nu ai surprize - A6 (e o masina fiabila si cu costuri de intretinere cat de cat OK).

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

allroad, prietenii stiu de ce :vaidecapulmeu: ; dar sa fie verificat la sange, si sa te astepti la o intretinere mai scumpa

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri :D.

Eram hotarat clar pe Allroad, dar am facut o greseala: am mers cu un A8 din 2002, 2.5 TDI Quattro si tiptronic :(. Acum sunt 50-50 intre astea 2. Cam pe unde se situeaza intretinerea unui A8 ? Ce poate sa cedez mai repede pe un model cu peste 110.000 km ?

Iar despre Allroad am aflat ca o perna pneumatica e cam 800 euro, in DE, si se schimba doar cate 2 odata :(.

Sa vad ce mai gasesc pe piata cu km mai putini: Allroad si A8 :Driver:.

Link către comentariu

wrong faza cu pernele...se sch si cate una....plus ca a8-ul are si el susp pneumatica....

Allroad RULZZZ :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!