Jump to content

Vw Passat Variant 4 Motion 131 Cp

romeo.k

Postare recomandată

De curand mi-am adus,din Germania,o masinuta si anume:

Passat Variant 4 Motion

-an 06.2004

-km 98.000(carte de service de la VW)

-6+1 viteze

-ABS+ESP(decuplabil)

-klimatronic

-6 airbag-uri

-SIROCOU cu telecomanda

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice incalzite

-faruri electrice

-tempomat

-oglinda antiorbire

-senzori de ploaie

-scaune incalzite

-volan reglabil pe inaltime si adancime

-scaune reglabile pe inaltime si lombar

-cotiera fata+spate

-RC Gama

-geamuri colorate

-faruri de ceata

-jante AL 15"

Pret final la care am ajuns cu ea in tara,fara taxa de inmatriculare,este 13500 E.( este mult,putin?)

Urmeaza:

- taxa prima inmatriculare(care ma omoara)

- cip-tuning

- XCarLink

- folie pe geamuri

As dori sa-i maresc putin garda la sol si sa-i montez niste scuturi de tabla la motor+cutie de viteze deoarece nu are pachet de drumuri grele.Daca puteti sa-mi dati niste variante de inaltare (nu prea costisitoare) si de unde as putea sa-mi procur scuturi de tabla(pareri daca si-a montat cineva)

Va multumesc.

post-16056-1191946203_thumb.jpg

post-16056-1191946216_thumb.jpg

post-16056-1191946226_thumb.jpg

Link către comentariu

Hai ca sparg eu gheata. Scuturi de motor intreaba la volksman iar inaltatoare tot la el ar trebuie sa intrebi, acestea fiind ieftine. Masina este frumoasa, sper sa ai parte de ea. Cel mai incantat sunt de sirocou. E mana cereasca la masinile diesel (ca si incalzirea in scaune) :blink:

Link către comentariu

Tinand cont ca e 4x4,nu e rulata la noi,6 trepte,sirocou,etc si km eu zic ca nu-i chiar asa de mare pretul.

La faza cu inaltatul eu zic sa o lasi asa mai bine,ca dupa o sa cam plangi dupa stabilitatea de altadata si plus de alta o sa arate rau

Din ce inteleg eu tu vrei sa o transformi ca sa poti sa intri cu ea offroad,mai bine ia-ti un jeep pentru asta

Oricum masina arata foarte bine si sa o stapanesti cu placere :D

Link către comentariu

:icon_cool: Cum sa inalte doar fata??? Sa arate ca si cand accelereaza incontinuu :offtopic:

Nu... se referea ca vrea sa o ridice pt a nu atinge cu "burta" masinii nu cu motorul :D

Link către comentariu

daca ati citit postul de mai sus el vrea si scut ptr motor metalic si scut pentru cutie,deci vrea sa intre cu ea offroad :tomato:

Link către comentariu
daca ati citit postul de mai sus el vrea si scut ptr motor metalic si scut pentru cutie,deci vrea sa intre cu ea offroad :offtopic:

Asa e,ai dreptate. :blink: .Am cerut si eu parerile voastre(poate chiar a facut cineva dintre voi lucrul acesta sa-mi spuna ce parere are,daca merita sau nu) si voi vedea daca raman cu ea asa sau o voi inalta.

Salutare.

Link către comentariu
  • 5 years later...

frumos passatul,

scut de tabla (motor cutie) gasesti pe net, era cam in jur de 500 lei tot chitul (scuturi si suruburi cu clipsuri de prindere) sau mai ieftin te duci pe la dedeman sau ceva de genu iti iei o coala de aluminiu cu striatii si te duci la un tinichigiu care are canal sau elevator, si iti face el scutul (asa am eu in plan) si nu mai ai treaba cu rrugina...

Tu cum ti ai ridicat puterea la masina prin chip sau resoftare, ceva sintome, probleme? ca ma tenteaza si pe mine o resoftare la a mea...

A si cu inaltatul, nu trebuie neaparat inaltatoare, a mea e ridicata de cur si nu are inaltatoare, e din arcuri (sunt mai inalte fata de standard)...

sper sa te fi ajutat cu ceva :p

Link către comentariu

nu stiu, din data ce nu a zis nimic..... pe mine ma intereseaza cum se comporta masina dupa chip mai mult :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!