Jump to content

Oare Ce Se Aude?

A4UDI
 Share

Postare recomandată

Ceva asemanator am si eu la masina mea...mentionez ca aripioarele de pe fara din fata s-au dus...una am gasit-o tocita pe la Mizil cand ma intorceam de la bucuresti si una pur si simplu cand ma uit la ea nu mai era :) Cand dau cu spatele si virez dreapta se aude la un moment dat o pocnituraprin dreptul rotii din stanga fata...are cineva idee ce ar putea fi...m-am tot uitat pe la brate si totu e super OK

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Am pierdut azi 3 ore in service pentru a rezolva problema cu zgomotul asta infect.Au verificat baietii tot(brate,suporti motor,scut,protectii esapament,planetare).Si nimic tot face.intr-un final seful de la service mi-a spus ca o concluzie de moment(probabil sa isi scuze incompetenta angajatilor)ca este de la rurmentul de pe stanga(schimbat acum 1000 km in alt service pe acelasi motiv)dar ca e la alegerea mea daca il schimb sau nu pentru ca lui nu i-se pare urgent ci mai degraba un moft(cum mama masii sa nu fie urgent).Masina pocneste la intoarceri cu viteza mica(mai ales cele din mai multe miscari)la plecari de pe loc(nu mereu)la curbe luate cu viteza foarte mica,dar unde este necesar sa virez mult si la franari mai tari.Oare are legatura cu discurile si placutele(trebuie schimbate pentru ca sunt la limita).Nu mai stiu ce sa-i fac.In schimb mi-au gasit o alta problema: curge caseta de directie(desi am lichidul la maxim de 2 luni de cand il tot verific.Eu am schimbat o bieleta de directie pe stanga(e posibil sa nu fi fost montata bine,sau la montare sa fi curs putin lichid de servo si de acolo sa fi ramas pata?).Va rog ajutati-ma cu un raspuns(nu de alta dar o caseta de directie costa 1000 de euro cu montaj(la service-ul unde am fost eu).Multumesc

Link către comentariu

la mine a fost de la bieletele anti-ruliu, ~150RON...

Astea le-ai verificat???

Link către comentariu

Da Ice a fost prima mea intrebare stiind ca tu ai patit-o cu ele.Mi-au spus ca sunt noi,la fel si toti suportii de la motor si cutie.Au strans absolut tot,suporti,brate,pana si protectiile de la discuri si etrierii de frana.Efectiv face ca vechea dacie cand nu aveam sigurantele la placutele de frana si jucau placutele in etrier.Pocneste ceva(ei au identificat ca vine de la roata stanga fata.

Link către comentariu

• 1 month later...

Intre timp am schimbat discuri+placute si tot nu am scapat de zgomotul acela.Tot asa pocneste cand plec de pe loc sau cand franez mai tare,sau cand intorc.Teoretic este de la articulatii,pentru ca apare cand masina se ridica sau se lasa de fata,dar de ce apare cand virez?Bratele articulatiei stiu ca se misca odata cu rotile,dar pe plan vertical.Pe de alta parte la gropi nu se aude nimic.

Link către comentariu

Se mai intampla cumva sa auzi niste mici pocnituri cand parchezi si invarti volanul?

Imi cer scuze ca ma bag si eu... am aceeasi problema ca in reply-ul de mai sus (si ca in citatul inclus aici)... cand plec de pe loc sau cand parchez si invart volanul aproape de maxim (in oricare parte), aud o pocnitura.

Bieletele antiruliu au fost schimbate, pivotii si bucsele sunt ca si noi, discurile si placutele de frana au fost schimbate.

Problema se manifesta inca de cand am luat masina (e vorba de A6-le din semnatura, dar am scris aici pt. ca la sectiunea de A6 nu s-a discutat problema). Mi s-a spus ca e un mic joc la caseta de directie, dar se incadreaza in parametrii normali si nu trebuie schimbata INCA.

Nu sunt probleme in mers, la viteze mari.

Aveti idee ce ar putea fi?

Modificat de silkworm
Link către comentariu

• 3 weeks later...
Intre timp am schimbat discuri+placute si tot nu am scapat de zgomotul acela.Tot asa pocneste cand plec de pe loc sau cand franez mai tare,sau cand intorc.Teoretic este de la articulatii,pentru ca apare cand masina se ridica sau se lasa de fata,dar de ce apare cand virez?Bratele articulatiei stiu ca se misca odata cu rotile,dar pe plan vertical.Pe de alta parte la gropi nu se aude nimic.

Cred ca ar trebui sa iei in consideratie si flansele de la amortizoare.

Link către comentariu

Da,de flansele de la amortizoare mi-a spus si un mecanic care a mai vazut masina,dar inca nu m-am ocupat de ele.Se schimba doar flansele,sau cum?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare. Deatin si eu o problema din aceaeasi familie numai ca la mine se aude un harjait in primii metri de plecat de pe loc. Asta se aude doar cand plec cu masina din parcare prima data dupa care nu se mai aude nimic in mers. Zgomorul e ca si cum ar culisa ceva si ar freca spre in fata.

Aveti idee ce ar putea fi?

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut SuntZmeu,

Poti sa imi spui cum ai rezolvat problema ta cu pocniturile?

Multumesc!

Link către comentariu

• 2 years later...

salut, te rog "suntzmeu" zimi si mie daca ai rezolvat cu pocniturile. mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!