Jump to content

Audi A6

flo2203

Postare recomandată

scuze, pusesem si doua vorbe de salut, dar nu stiu ce s-a intamplat !

multumesc, da , am in vedere, dar deocamdata ma ocup de interior. am comandat gateway500 si am de gand monitoare in tetiere si bord( am MMI basic)

Modificat de flo2203
Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos si sa faci multi km cu ea!!! frumoasa culoare nu se incince ca draq vara, dar o sa o pierzi prin zapada iarna :beerchug:

Link către comentariu
  • Administrator

Ce eleganta este pe alb.

Sa o stapanesti sanatos cati mai multi km.

PS: Cam zgarcit cu descrierea. :beerchug:

Link către comentariu

multumesc. A6 2005 2,4 benzina, cum am mai spus, 177 CP, ibiss weiss, interior piele rosie.schimbat bara fata cu bara S6 si lampi LED. schimbat fusta spate, tips-uri duble BORLA de 90 mm, vopsit etriere in rosu. in proiect momentan gateway 500+DVD+3 monitoare 7". poate la anul, jante pe minim 19 toli( cred ca o sa aleg ETA/BETA)

cat ai dat pe ea?
27.000 EUR

post-16932-1191921307_thumb.jpg

Modificat de flo2203
Link către comentariu

Superba masina... fai si capacele de oglinzi negre :Driver: am vazut pe un a4 alb si dadea super bine si eventual si plafonul :Driver:

Link către comentariu

va multumesc mult pt aprecieri si urari.

1 total costuri face lift S6:

bara fata S6 = 1.800 ron

lampi LED = 350 ron bucata

grile proiectoare = 150 ron bucata

releu original s6 = 60 eur de la kufatec.de

rezistente de putere 50w (2buc) = 10 ron buc

vopsea, vopsit, montat , etc = 600 ron

lampile mi le-a adus un prieten , dar le poti gasi si pe e-bay( cam scumpe acolo totusi!)

2 pe bara normala de A6 nu merg montate, daca vrei sa dea bine. ar trebui sa te apuci

sa decupezi din bara( daca gasesti un meserias, s-ar putea sa iasa bine, totusi).

mai trebuie niste mici modificari. trager-ul de aluminiu din fata ,trebuie taiat, in

functie de tipul motorizarii (3,0 D, 2,4I, 4,2 etc), intre 5 - 2 cm din fiecare parte.

pe audi 2,0 nu merg montate.

va multumesc din nou, si va urez sa le stapiniti sanatosi si voi pe ale voastre!!

post-16932-1192082656_thumb.jpg

post-16932-1192082678_thumb.jpg

post-16932-1192082687_thumb.jpg

post-16932-1192082715_thumb.jpg

Modificat de flo2203
Link către comentariu
merg montate si la 2.0 TDI daca pui bara ca a ta.... am vazut o gramada de s6 2.0 TDI ;)

nu merg la A6 incepand cu 2004 cu motor de 2.0 suta la suta, indiferent ce bara pui !!! chiar in dreptul unde ar trebui sa vina LED-urile , se afla doua radiatoare la acest tip de Audi.

Modificat de flo2203
Link către comentariu

mutumesc la fel RED,

o sa fac si interior, dar ma gandeam sa le fac dupa ce o bag in santier. vine gateway-ul( sper saptamana viitoare), si ramane sa ma decid la monitoare si DVD.

Link către comentariu

pfuai ! nota 10 pentru proiectoare... (ce n-as da sa se poata bricola si pt passat B5.5 asa ceva)

A6-le e deja excelent. Uite cum poate ajunge fenomenal :D Numai bine !

Link către comentariu
mutumesc la fel RED,

o sa fac si interior, dar ma gandeam sa le fac dupa ce o bag in santier. vine gateway-ul( sper saptamana viitoare), si ramane sa ma decid la monitoare si DVD.

uite ca a venit si "agregatul".

post-16932-1193064394_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!