Jump to content

Pretul Corect

Adrian Florea
 Share

Postare recomandată

Cum vi se pare pretul achizitiei?

Skoda Octavia

- Fab. 2006

- 19.500 km

- 1.9 TDi

- 12.600 E.

Optionale:

Pachet drumuri grele, mp3 player, stergator luneta, vopsea metalizata, detector whistler in bara, geamuri electrice.

Modificat de Adrian Florea
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Merita. Verifica totusi istoricul masinii sa nu fi fost dauna totala si reparata ulterior. E destul de greu de aflat dar nu imposibil.

Link către comentariu

• Administrator

La capitolul optiuni nu ai specificat daca are aer condiionat sau climatronic ?

Link către comentariu

pretul e ok(la limita de sus) dar numai daca si vopseaua e intacta pe toata caroseria, altfel scazi.

Link către comentariu

hmmm... mie imi pare putintel cam mult! depinde totusi de ce ai pe ea, adica la clima, jante.... :icon_thumright:

Modificat de moonpark
Link către comentariu

pretul e relativ sati placa tia asta conteaza si sa fie buna !!

sa nu fi fost lovita ,sau cu ceva bele nasoale!

Link către comentariu

Masina are aer conditionat, nu a fost lovita, este inca in garantie, vopseaua este intacta fara pic de urme de revopsit. Nu am gasit la acest pret o masina care sa aiba un nr. de km atat de mic si intretinuta ca aceasta. Comparatiile facute de mine pe autovit imi indica ca am facut o alegere corecta in conditiile in care una noua cu optiunile existente in acest moment pe ea, ar costa 15.800 E.

Link către comentariu

tiam zis tine de gusturi ca mai dac imi place o masina poat sa stea alti si in cat sa ma convinga cai scumpa sau ieftina prea putin ma intereseaza !ideia e sa nu aiba vreo hiba(defect ascuns) sau alte necazuri !!

in rest toate cele bune si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!