Jump to content

Bestiuta Mea

motoflici

Postare recomandată

Mi-am achizitionat si eu de curand un VW Polo 1.9 TDI din 2002. Masina a fost a unui prieten si e intr-o stare foarte buna de functionare. Motorul e cel de 101 CP dar intentionez sa il duc pe la 120 CP. Ca dotari mentionez ESP, incalzire in scaune, 4 geamuri electrice, jante pe 16" cu cauciucuri de vara (posed si jantele standard de 14" cu cauciucuri de iarna), cotiera spate. O sa vreau cu timpul sa ii mai pun si un sistem audio decent; acum are 6 boxe si radio-cd, intentionez sa ii iau amplificator si tub de bas. Poze o sa pun in curand, dupa ce o spal :vaidecapulmeu:

P.S. O sa vreau sa ii schimb si jantele la un moment dat cu niste OZ WRC tot pe 16"

Link către comentariu

Hai ca-ti spun eu primul sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Ma tot uitam prin trafic la polo-urile tdi cu d si i rosu. Asta inseamna ca are 101 cai?

Chiar ma uitam sambata trecuta cum alerga un polo negru t d isi alerga destul de bine!

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!