Jump to content

Bunul Meu Prieten A4

Danny22

Postare recomandată

Salut,numele meu este Dani,si sunt fericitul posesor al unui Audi,A4 B6 E8 din sept 2001.

Dar sa va spun mai multe despre povestea noastra: a fost dragoste la prima vedere(cumnatul meu avand si el un model asemanator),asa ca atunci cand am dispus de banii necesari pt o masina nici nu am mai gandit,am fugit la o casa de masini si l-am luat...

Era asa frumos,gatit ca pt o intalnire,spalat,jantele sterse,de interior nici nu mai vb totul era lustruit si mirosea impecabil...

Picatura care a umplut paharul a fost cand am vazut motorul,un 1.9 TDI,131 cai cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte...

Caroseria este de s-line,deci impactul asupra mea a fost si mai puternic...

L-am achizitionat si de atunci suntem cei mai buni prieteni.Si el (Audi) m-a rasplatit cum se cuvine,de cand il am nu m-a suparat cu nici o problema,doar am schimbat ce inseamna consumabile la o masina...

Tind sa cred ca inter noi e ceva special... :)

Link către comentariu

dragostea asta ce face din om;)) ., oricum fff buna alegerea , pune si niste poza q iubita si ce planuri ai de viitor:)) :) sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

felicitari, sa o stapinesti fara incidente, si bine ai venit pe forum!

asteptam detalii... optionale, pret, poze, eventual sa completezi orasul la profil

toate cele bune sa aveti grija unul de celelalt!

Modificat de Durpaneus
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!