Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

Salutare...am gasit 2 magazine in cluj(baritiu 22 si napoca 4) si am luat niste switch-uri (6,5 ron au fost toate 4)

Care ar fi cel bun?

La mine simptomele sunt : - nu se aprinde tot timpul becul in plafonira sofer(automat nu sunt avertizat sonor daca las pozitiile deschise si scot cheia)

- daca apas butonul de pe portiera de blocare usi , butonasul de pe portiera sofer nu ramane apasat(revine la pozitia normala)

post-29452-0-08164300-1299333575_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de mers, merg - doar ca trebuie sa le gasesti pozitia de functionare. Da jos yala, si stabilesti pe loc, pe care sa il folosesti. Scoate parghiile de metal, ca nu iti folosesc, daca pintenul de cauciuc (care actioneaza pinul switch-ului) nu e distrus.

Link către comentariu

@bujulache- fereste-te de cele verzi...sunt nasoale rau. foloseste-le pe cele negre, sunt mult mai bune

Link către comentariu

salut...multumesc mult de opinie...pai atunci o sa le folosesc pe cele negre...culmea astea au fost si mai ieftine ca cele verzi...2 lei ambele...

Link către comentariu

Salut.Vreau sa imi schimb switchul din usa soferului ca acesta este pe duca si vreau si eu o parere despre.Am pus un link mai jos si vreau sa stiu daca acel model ar fi bun daca as cumpara.este vorba de un switch V4NCT7.mersi mult http://www.tme.eu/ro/katalog/?art=V4NCT7#id_category%3D113049%26%26%26page%3D31%2C5

Link către comentariu

da, acesta este bun. in functie de ce ai tu defect, poti schimba numai "capacul" switch-ului-daca ai yija tocita/rupta, sau daca au oxidat contactele in interior poti sa-l schimbi cu totul

in prima fotografie asa cum am dispus culorile vin si firele puse(albastru/rosu), iar in cea de-a doua fotografie aveti exemplu de un switch original care nu avea probleme la tija ci era oxidat in profunzime si nu mai functiona.

post-11532-0-27691500-1299415163_thumb.j

post-11532-0-06596500-1299415178_thumb.j

Modificat de kelu
Link către comentariu

Salut.Am achizitionat azi switchul de la usa soferului SAIA BURGESS numai ca am o nelamurire si anume switchul are 3 fire care iese din el si as vrea sa stiu cum le leg la incuietoare??Am vazut un DIY postat de Florin si acolo am vazut ca sunt doar 2 fire.Mersi.

post-46557-0-18529100-1299674121_thumb.j

post-46557-0-88371000-1299674131_thumb.j

Link către comentariu

salut. pai mie mi-ai aratat altceva in link si ti-am spus ca ala e. tu ai luat altceva, insa e ok si acesta. fa si tu proba.da jos broasca de pe masina, apoi conecteaza mufa la calculatorul de usa, pune mufa si in broasca, aprinde pozitiile cu cheia scoasa din contact si pune rosu la rosu si albastru la albastru. daca in momentul in care apesi pe tija switch-ului se aude buzzer-ul, inseamna ca sunt ok firele, si izolezi galbenul.

Link către comentariu

pai stiu ca ti am aratat altceva in link dar asta am gasit sa cumpar,abia l-am gasit si pe asta da o sa fac cum ai zis tu si sper sa reusesc.Mersi mult

Link către comentariu

salutare ....si eu am probleme cred ca cu switchul .... aici mi-am dat seama despre ce este vorba....eu acum sunt in germania si am gasit aici originale cu 1o euro .... oare alea din tara sunt bune ?

Link către comentariu

sunt foarte bune. Tu ce ai gasit acolo ? baga o poza sa vedem si noi.

Link către comentariu

Salut

Ieri am schimbat switchul si acum functioneaza (arata pe bord daca usa e deschisa) dar nu merge buzzer-ul. Dar am facut un "output test" cu vag-com si se aude buzzerul. Ce parere aveti, care ar fi problema? Mersi

Link către comentariu

de buzzer sunt si eu curios.. mi`a tacut asha de`o data. lumina ami mere..

O fi vre`un buton de "mute" si eu nu stiu? :Driver:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut

Vreau o parere de la cei care sau intalnit aceasta problema....sa cumpar broasca noua cu 60 euro sau sa incerc sa schimb microintrerupatorul ala?

Link către comentariu

Schimba microswitch-ul la cineva care stie ce face, sunt cel putin 2 persoane pe forum care fac asa ceva chiar foarte bine. Al meu dureaza de un si mai bine fara probleme pana acum. Nu mai stiu cat m-a costat dar sigur sub 100ron.

Link către comentariu

Si daca ma tin 1-2 ani ce fac?...o iau de la capat?....mai se subrezeste si usa tot desfacand-o...inclin spre o broasca noua , mi se pare un pret OK 240 ron.

La mine problema este asta : nu mai functioneaza centralizata , deci nu se mai inchide masina cu cheia dar centralizata functioneaza de la butonul de pe usa , lumina din plafoniera nu se mai stinge si lumina de pe portiera sta aprinsa si cand masina este orpita si usa inchisa...sa fie swichul ala de la broasca ?...sau ceva in interiorul broastei?

Link către comentariu

240 lei yala completa noua ? nu stiu unde ai gasit, ca pretul uneia originala e de aproape 600 lei.

La tine e switch-ul dus si face contact permanent. Dupa schimbarea lui, te poate tine inca cat a tinut pana acum.

Link către comentariu

:)) ce funny ai fost. Se subrezeste usa? Pai sa vedem... la cat am umbalt eu in usa mea... trebuia sa cada de tot in mers pana acum. Serios acum. Nu ai nici o garantie ca yala pe care o cumperi te tine 2, 5, sau 10 ani. Sunt anumite lucruri pe care nu merita sa dai bani multi. Pastreaza-ti banii pentru un ulei bun, un senzor original, un set de bujii bune, ceva care sa faca diferenta. Nu arunca banii pe prostii, asta e sfatul meu.

Link către comentariu

Un switch bun e pe la 15 ron asa ca as prefera sa le schimb din 2 in 2 ani (100 % tin mai mult de 2 ani ) decat sa dau 240 ron pe o broasca noua desi cum zice si Florin nu stiu unde gasesti la banii astia .

Link către comentariu

Am gasit broasca noua cu 240 ron , nu in RO si acum nu stiu ce sa fac...deja a fost desfacuta de 2 ori usa si s-au stricat cateva prinderi ...la asta ma refeream ca se subrezeste usa...o sa mai incerc odata cu swichul ala si daca nici de data asta numerge imi iau broasca noua.....acum am un swich nou pe ea si tot nu functioneaza cum trb....daca doriti swichuri mai am cateva de rezerva .... le ofer cadou celor care nu gasesc in comert....sunt noi si aduse din germania.

Imi poate spune cineva cum se lipesc firele pe swich?.....are 3 picioruse

Va multumesc.

Modificat de roby25
Link către comentariu

Pai cine stie ce switch ai pus. Du-te la cineva care se pricepe si nu o sa ai probleme. Au ei switch-uri de care trebuie si stiu sa-ti dea jos usa fara sa ti-o strice. Ai pe forum pe Kelu, Al Bundy, Florin si altii.

Link către comentariu

Lipiturile din broasca au fost refacute sau doar s-a schimbat switch-ul ?

Link către comentariu

Ar trebui sa refaci si lipiturile din broasca daca switch-ul este Ok . Am avut mai multe cazuri in care switch-ul nu era asa de uzat dar tot nu functiona , problema fiind la lipiturile de pe placa .

Link către comentariu

dragoshdiaconu

salut problema asta o am si eu de cateva zile si m-ar interesa cineva din craiova care poate sa imi schimbe doar switchu pt ca yala noua e f scumpa 6-7 mil.daca stiti cumva pe cineva in craiova recomandati-mi va rog.Si inca ceva am inteles de aici ca are rol important in actionarea pompei de benzina,se poate strica altceva la masina daca nu schimb acel switch cat mai repede? ms

Modificat de dragoshdiaconu
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!