Jump to content

Zgomot Ciudat La Oprire Si Miros La Motor

vw golf 2001
 Share

Postare recomandată

Salut! Am si eu o nelamurire : Dupa ce forjez masina (nu f mult) apoi opresc motorul, se simte ceva la motor ca un ventilator care suiera destul de tare.. probabil ca este normal, dar imi spune-ti si mie ce se aude si daca este normal? Si inca o chestie care se intampla de ceva vreme (nu era inainte), tot asa dupa ce o forjez mai mult, si opresc motorul, de la motor se emana o cantitate f mare de caldura si un miros urat... caldura cred ca a fost din tot timpul dar mirosul ala nu cred ca era inainte... mentionez ca in 2 ani nu am spalat niciodata motorul. Masina functioneaza normal nu am probleme cu ea... dar ma rod problemele astea 2...

Modificat de vw golf 2001
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ventilatorul care il auzi este cel de racire, care functioneaza dupa ce opresti masina pentru a raci instalatia. Nu e nici o problema. Cat despre caldura, e ceva normal. Mirosul care il simti, poate fi de la ambreiaj. Da detalii.

Link către comentariu

Mirosul care il simti, poate fi de la ambreiaj. Da detalii.

Masina lui nu bare embreiaj.Are cutie tiptronic.

Link către comentariu

Da, acum vazui. Poate ai un soricel mort in compartimentul motor :frigbaitata: Spune si tu a ce miroase sa ne dam seama.

Link către comentariu

Nu stiu nu pot sa descriu mirosul, nu e f puternic, dar vine o data cu caldura emanata, adica emanatia aia de caldura de la motor miroase..., filtrul de polen trebuia sa-l schimb dar nu l-am sch inca... dar nu cred ca are treaba ala pt ca in masina nu miroase..

Link către comentariu

Si eu simt mirosul acela "intepator" de gaz.. dar numai cand e motorul rece

Link către comentariu

nu la mirosul ala ma refer si oricum la mine miroase altfel gazu...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!