Jump to content

Evacuare Golf 5 Gti pe alt motor

MaryS
 Share

Postare recomandată

mariusica, eu te-as sfatui frumos sa nu faci galagie pe strazi si mai bine sa te bucuri de talon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu strica frumusetea ta de masina mai ales sdi care ar trebui sa te tina o viata.

Link către comentariu

Se poate.

daca vrei galagie, taie finala si pune teava :).

Am taiat eu finala si am pus teava de inox si tips dublu de inox dar face putin zgomot si numai la turatii joase, mie imi place asa, nu vreau sa deranjez pe nimeni, in masina se aude foarte putin, exact cum am vrut. Initial am vrut si toba sport dar mi-au zis cei care au facut lucrarea ca nu faceam nimic cu ea daca o puneam deoarece cu toba originala data jos nu era zgomotoasa. SI am TSI de 140 cai deci...

Modificat de poe
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut!

Am gasit de vanzare evacuare de Vw Scirocco GTD de 170 CP,si as vrea sa o montez pe un golf 5 2.0 TDI de 140 + soft

Credeti ca merita,ce beneficii ar avea masina dupa acest swap,in afara de aspectul vizual???

Ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!