Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

Da intr-adevar ma gandeam ca ar fi binevenita o scurta recapitulare a ce s-a intamplat cu aceasta masina de cand a incaput pe mainile mele...

Astfel pe langa ce primise masina din fabrica (varianta Sportline 140 cai si tractiune si 4 motion ) si bonus de la dealer (pleoape faruri Kamei si detector radar incorporat ) am mai reusit sa o individualizez cu urmatoarele:

-Schimbarea spoilerului pe fata cu una GTI ....si mai nou cu una de R32 ....nu de alta da TFL -urile vin mult mai bine pe acesta bara .....

-fusta spate ZENDER cu tipsuri Borla

-tempomat

-TFL S6 in bara

-Geamuri fumurii cu folie Lumar fata mediu spate si luneta inchis

-Stopuri Hella pe led

-Inele cromate la climatronic

-Rescriere de soft care se simte din plin chiar si acum dupa cateva mii de km .....am 61000 acum si ma bucur de fiecare data de senzatia la accelerari mai bruste .....

-footrest si pedale R32

-Butoane geamuri si oglinzi cromate de pe Golf 6 sau CC

-Schimbat lumini in bord pe alb la fel si la climatronic si pachet lumini in usi, manere , la picioare in spate pe led si la placuta de inmatriculare spate pe alb

Raman ca si planuri de viitor

-Imbracarea manerelor interioare si a consolei centrale in folie imitatie carbon (desi nu sunt un impatimit al carbonului pe aceste repede cred ca ar da bine )

-Buton lumini de Golf 6

-volan GTI 6 daca se potriveste daca nu de R32 g5

-Navi RNS 510

-Praguri GTI

-Posibil o trapa ...

-vopsit etrierii dar nu sunt hotarat inca daca in rosu .....

Si pentru ca am schimbat incaltarile cu jante pe 18 Model GTI polishate cu anvelope 225/40/18 iata si cateva poze facute recent:

dsc01116h.th.jpgdsc01113.th.jpgdsc01109h.th.jpgdsc01103k.th.jpgdsc01101m.th.jpg

si cateva pe zi :

dsc03848b.th.jpgdsc03847r.th.jpgdsc03846i.th.jpgdsc03844.th.jpgdsc03842e.th.jpgdsc03841v.th.jpg

si cateva la o intalnire de seara cu o roscata :

dsc03869zq3.th.jpgdsc03863en3.th.jpgdsc03872fl4.th.jpgdsc03871tj6.th.jpgdsc03878el7.th.jpgdsc03877zg2.th.jpg

dsc03885ed4.th.jpgdsc03892ng0.th.jpgdsc03891wx1.th.jpgdsc03888zg0.th.jpgdsc03902sl5.th.jpg

dsc03898wf7.th.jpgdsc03912aq6.th.jpgdsc03906tf2.th.jpgdsc03916gn6.th.jpgdsc03915vh3.th.jpgdsc03914ck8.th.jpg

dsc03923do2.th.jpgdsc03911qm5.th.jpgdsc03929.th.jpgdsc03921za9.th.jpg

oricum senzatia care o da masina acum cu noile roti e mult superioara ca stabilitate in viraje si chiar as fi interesat sa imbunatatesc si mai mult acest lucru eventual prin niste distantiere pe spate sau alte variante....astept propuneri ....

Si cat de curand vor veni si capacele de VW pe jante .....

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super jante! Arata foarte bine pe masina. Dupa mine sunt unele din cele mai frumoase jante stoc de G5 (la competitie cu BBS-urile de pe ED 30).

Sunt replica sau originale? Stii cumva cat cantaresc?

Link către comentariu

Replici of course .....chiar le-am cantarit ca eram si eu curios ...undeva in jur de 13,3 kg.....

Link către comentariu

Foarte frumos ce ai realizat pana acum. Renunta la sigla R32. Bara e superba dar nu isi are rost sigla. Daca se poate scoate eu zic ca ar fi mai bine asa. Succes mai departe :D

Link către comentariu

hmmm .. nu arata chiar rau :)

cam greu ai pus poze cu jantele :D

se potrivesc de minune..

spor la modificari:>

Link către comentariu

Foarte bine dau noile jante, acum trebuie sa ai un pic mai mare grija la gropi.

Sfaturi nu am ce sa iti dau ca masina din punctul meu de vedere pare aproape completa, praguri ar mai trebuie. Dupa ce le pui incepi cu multimedia la interior. :)

Imi permit sa afirm ca este unul dintre cele mai frumoase Golf 5-uri de pe forum, modificat cu mult bun simt.

Sa ai parte de el si cat mai multi km fara evenimente. Apropo roscata de la intalnire vad ca si ea se tine destul de bine, dar nu imi aduc aminte sa fie prezentata pe undeva pe forum.

Link către comentariu

fara suparare, fiecare cu gustul lui dar ... daca tot arati "la toata lumea" ... sar si eu cu o parere

chiar trebuie sa scrii R32 pe el cand nu e decat un 2.0 tdi ? e ca la aia cu clio v6 .. colegii stiu la ce ma refer

ar fi mai bine sa dai jos badge-ul de R32, e doar o parere ...

cat despre angel eyes si ledurile de audi ... bati la bmw si audi ... devine .. bmw/audi/vw ... dar oricum, asta nu-i asa grav

inca o data, e doar o parere, nu da cu paru' :icon_thumright:

Link către comentariu

Toate ca toate dar " vacutza de pe bord " face toata masina.

Sa stapanesti sanatos jantele!!!frumoase foc!

ps: ai grija cu roscatele. :icon_thumright:

Link către comentariu

Emblema de r32 va suferi cu siguranta o modificare....dar nu e prioritatea mea acum......si as vrea sa gasesc ceva sa personalizeze grila la fel de bine ....ma gandesc exista mai multe variante .....

angel-eyes ar fi o parere cred ca ar individualiza si mai mult partea din fata ...sunt atatea masini cu asa ceva nu cred ca acestea au ramas sub umbra BMW

desi ei le-au lansat cu mare inspiratie ...asa cum si ledurile apar acum pe Insignia .... Mercedes SAAB si altele nu imi vin toate in minte ....

In sfarsit ideea mea este ca masina sa fie cat mai individualizata cu unele dintre cele mai bune idei ce exista pe piata incercand sa nu ajung la penibil....chiar

daca nu e nascocirea VW ....

Iau in calcul in viitorul apropiat un xenon pe faza lunga si poate niste praguri ...si poate o rigidizare mai buna a masinii daca a mai facut cineva la un 4m

diesel astept propuneri....

oricum multumesc mult pentru orice parere fie ea pozitiva sau negativa ....toate sunt constructive nu ?

Link către comentariu

johnbenz78, asa e, chiar ma bucur sa vad ca inca mai gandesc unii asa.

xenon pe faza lunga ? pai o sa ti se aprinda greu, cand o sa vrei sa dai un flash rapid .... ce o sa faci ?

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Eu am vazut la un tip, xenon pus pe faza lunga si cel putin primele 3 flashuri erau chiar ok.

si oricum flashurile pe autostrada sunt interzise :offtopic: :D

Link către comentariu
Eu am vazut la un tip, xenon pus pe faza lunga si cel putin primele 3 flashuri erau chiar ok.

si oricum flashurile pe autostrada sunt interzise :cheers: :offtopic:

Ia incearca sa stai mai mult pe banda 1 pe autostrada, in Romania, cand vine un bolid din spate :D sa vedem daca stie treaba cu flashurile, sau cu claxoanele, sau cu degetele :icon_idea: In Germania, daca te pui in spatele unuia pe autostrada, fara sa dai flashuri sau claxoane, dar nu ai distanta 1/2 din viteza cu care mergi ( adica daca mergi cu 150km/h, trebuie sa ai cam 75m distanta), vine Politia , te opreste, si iti iei super amenda !

Link către comentariu
Ia incearca sa stai mai mult pe banda 1 pe autostrada, in Romania, cand vine un bolid din spate :frigbaitata: sa vedem daca stie treaba cu flashurile, sau cu claxoanele, sau cu degetele :blink: In Germania, daca te pui in spatele unuia pe autostrada, fara sa dai flashuri sau claxoane, dar nu ai distanta 1/2 din viteza cu care mergi ( adica daca mergi cu 150km/h, trebuie sa ai cam 75m distanta), vine Politia , te opreste, si iti iei super amenda !

Razvan, eu am zis sub forma de gluma. Eu unul chiar folosesc aceste flashuri pentru cei care merg cu 80 pe autostrada pe banda a doua. :nono:

Link către comentariu

eu am xenon pe lunga si e super ... asa ca nu mai sta pe ganduri si fa investitia ca merita ..

aici ai un filmulet cu xenonul :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

@31rzv Vai! Oare rezista cineva in fata ta fara sa se dea la o parte? :icon_thumright:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

am revenit si eu dupa ce au reusit dragutii de la asfaltari sa ma lase fara un cauciuc si cu o janta atinsa un pic pe interior dupa 300 km cu noile incaltari....

dar asta trebuie sa ne obisnuim ...cauciuc nou(6 zile asteptare ) janta un pic modelata de AUTOSOFT foarte meseriasi baietii apropo ....si back on streets....

cat despre xenon ..tocmai chiar am vazut multi cu faza lunga si nu aveau probleme ....sa vedem...

si oricum vacuta ramane copilot indiferent ce modificari ii mai fac la interior :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

si inca un mic Upgrade de interior si anume luminile de la parasolar ce au fost schimbate pe leduri impreuna cu cea din torpedou ....lumina este un albastru dar nu foarte inchis cum reiese in poze ...pot spune ca dau chiar foarte bine ...zic eu ...

cat despre xenon ma mai gandesc ...

dsc01469e.th.jpgdsc01484sfi.th.jpgdsc01483w.th.jpgdsc01482h.th.jpgdsc01479v.th.jpg

dsc01478o.th.jpgdsc01477qxs.th.jpgdsc01476t.th.jpgdsc01475w.th.jpgdsc01474l.th.jpgdsc01473b.th.jpg

dsc01472kvm.th.jpgdsc01471r.th.jpgdsc01470e.th.jpgdsc01469e.th.jpg

....si urmeaza cat de curand ferodourile vopsite ...sa vad cand o fi un pic de timp....

si o sa umblam si la folii un pic........ ca deeeee a fost razie in bucuresti .... :lol: :angry: :angry:

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

o sa ma gandesc si la asta in viitor .... :lol:

deocamdata alte poze dintr-o iesire in afara soselelor pe langa frumusani unde 4motion si-a facut treaba din plin.....

photo0001v.th.jpgphoto0002s.th.jpgphoto0003hni.th.jpgphoto0004m.th.jpg

photo0005f.th.jpgphoto0006lhf.th.jpgphoto0007aef.th.jpgphoto0008jpr.th.jpg

photo0009x.th.jpgphoto0010v.th.jpgphoto0030rjt.th.jpgphoto0031j.th.jpg

calitatea lasa de dorit pozele fiind facute cu telefonul.......

Link către comentariu

Iti cam place in paduri!

Daca iti pui anvelope de noroi........deja participi la off-road! :blah_:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!