Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

salutare din nou dupa o mica pauza ....

si revin cu cateva poze cu noile numere de la "prietenii" nostrii bulgari.....

dsc02374jn6.th.jpgdsc02334zn0.th.jpgdsc02332ys4.th.jpgdsc02331ib1.th.jpgdsc02330vd1.th.jpg.....

si mai am cateva poze de pe drumurile patriei da' trebuie sa intru in posesia lor....

Link către comentariu
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina ai...facuta cu gust :)

PS:Ce e cu noile numerele?Cum adica de la ''bulgari''? :blink:

Link către comentariu

Frumoasa tare masina dar cere grav alte jante si incearca pe 17 cu ceva sa aiba si negru ca se poarta

Link către comentariu
Publicat (modificat)

4abc

multumesc pentru aprecieri

noile numere sunt in urma achitarii leasing-ului si trecerii in proprietatea mea ...

cat despre poze au fost facute la bulgari intr-o mica escapada de 1 mai combinat cu pastele .....dragut dar nu imi mai trebuie ca sa fiu un pic offtopic..

revenind am in calcul schimbarea rotilor dar prefer sa ii fac atatea chestii inaintea lor din cauza nenorocirilor de santuri si gropi ..sincer chiar daca am mare grija tot ma lovesc de zone n care pur si simplu nu ai pe unde sa treci si aici ma reec numai la bucuresti ....

dar pentru ca am mai dat si o fuga la munte intre timp mai pun niste poze si de pe potecile patriei .....

dsc02607zp2.th.jpgdsc02609xs0.th.jpgdsc02610qv8.th.jpgdsc02611ev1.th.jpg

si in curand poze cu o noua modificare ce se cerea de mult ....pozele sunt facute doar trebuie sa imi parvina .....

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

si revin cu noi poze cu noile geamuri "in culoarea masinii".....

dsc02651ex6.th.jpgdsc02652qc0.th.jpgdsc02653uw6.th.jpgdsc02654zy5.th.jpg

astept impresii ....si sugestii mai ales ca acum o sa ma axez pe interior ....

oricum am in calcul si noul sistem de asistenta la parcare aparut pe noul Passat CC din emblema porbagajului .......depinde acum

si cand apare....... cat costa ....mai vedem ....

Link către comentariu

Masina este frumoasa foc.S-o conduci cu placere.Singurul lucru care nu mi se pare ca se potriveste cu restul masinii sunt oglinzile cromate.

Link către comentariu

Frumoasa masina!

Nu imi plac oglinzile in schimb! Mai mult imi plac cele originale negre!

Sanatate

Link către comentariu

da da vin si poze cu noul update interior.....ff curand ....

dar ma bucura sa spun ca mai nou masina mea a mai primit o mica herghelie de caluti ....

sper sa fie cat mai aproape de 170 acum ....ramane de vazut....apropo cu rotile mele ar putea aparea erori aveti idee la un dyno??

multumiri voinea inca o data...

Link către comentariu

Cauciucurile tale ce dimensiune sunt? am impresia ca au inaltimea talonlui mai mica decat ar trebui...

Link către comentariu

La cati bani ai bagat in ea , merita sa-i mai pui praguri de GTI.

Link către comentariu

da anvelopele care sunt pe masina in prezent au 205/45/60 .....

pragurile GTI sunt de asemenea in planul de viitor apropiat mai ales ca prinderea lor nu va face masina neaparat mai joasa .....

Link către comentariu

parerea mea e ca se vede ok cu acele oglinzi cromate. mai ales ca e neagra masina. Ce nu-mi place este dimensiunea anvelopelor... sunt tare curios de ce le-ai luat pe alea? Erau ultimile de pe raft si nu mai aveai alta solutie????

Link către comentariu

nu nu erau ultimele de pe raft......-))

aveam anvelope de iarna pe masina pe care nu le mai suportam de galagioase ce erau si au fost cele pe care mi-au cazut ochii pe forum.....

mi-au placut si le-am luat si nu regret avand in vedere ca masina sta extrem de bine pe sosea cu ele.....

Link către comentariu
th3sup3rstar

Fie ce o fi, frumoasa masina nu ai ce spune.

Facuta cu gust.

Drumuri bune si fara incidente! :Driver:

Link către comentariu

procentaje exact nu stiu sa zic ideea este ca pe spate am cea mai inchisa folie Lumar parca iar cea de pe fata este cea medie ca transparenta ....

Link către comentariu

Felicitari. sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometri fara incidente

Link către comentariu

frumoasa foc masina, s-o stapanesti sanatos si s-o conduci multi km cu placere.

chiar e facuta cu bun gust

multa bafta tuturor

Link către comentariu

si ultimul update interior ....sper sa fie cat mai mult "timp " sa ma pot ocupa si de interior un pic ....

dsc02704aq8.th.jpg

dsc02700px7.th.jpg

oricum sunt deschis la sugestii ......

Link către comentariu

tata arata cam rau butonul ala de la cd :rolleyes: cere o schimbare... neaparat :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare tuturor celor ce fac parte din aceasta excelenta comunitate vwforum.ro in primul rand si profit de okazie sa imi prezint si eu noua masina dupa un polo fun 2004 ce m-a facut sa intru pe acest forum si sa aflu foarte multe despre VW in general

Noua mea masina este un golf V 2.0 tdi 4 motion model 2005

are 40000 km acum si chiar cred ca o sa fie o masina pe care o sa o pastrez ceva timp de acum incolo

ca si dotari

masina este echiparea sportline

jante de 16

climatronic scaune incalzite

detector de radar integrat in plafoniera (lucrare facuta de baietii de la Nurvil Valcea )

sal

vreau sa stiu si eu cum ai facut cu det integrat in plafoniera

matlyxx2 e adr de mess si poate vb acolo sau macar lasa mi nr tau de tel si te sun sa vb

ms mult

te sal

Link către comentariu

lucrarea a fost facuta cum ziceam mai sus de catre cei de la NURVIL Valcea din cate am inteles e specialitatea lor sa le monteze astfel.....

Ideea este ca lmontarea detectorului a fost facuta in momentul cand s-a cumparat masina fiind un bonus din partea lor .....

telefonul meu este in profilul meu .....0722.873.817. pentru orice alte detalii ....

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu
  • 4 months later...

si dupa o lunga pauza din simplul fapt ca timpul a fost adversarul numarul 1 timp in care am "reusit" sa schimb turbina........... sa inlocuiesc baia de ulei revin cu cateva poze mai vechi si de asemenea unele foarte recente .........

mai am cateva idei pe care as vrea sa le pun in practica cat de curand dar totul ramane de vazut ....si de trecut peste criza actuala....

dsc03034je0.th.jpgdsc03035dh1.th.jpgdsc03036pk6.th.jpgdsc03038xv7.th.jpgdsc03033nj1.th.jpg

si cateva poze cu ultimele modificari am insistat foarte mult pe partea de lumina si astept in continuare pareri pro si contra legate de modificari de viitor.......

oricum stiu jantele sunt in planul de primavara iar cd-ul sper sa fie inlocuit cat mai repede de un RNS 510 ...sa vedem ........

de asemenea mi-ar placea un volan de G6 GTI care arata senzational si eventual sistemul de asisienta la parcare de pe noul G6 ....

dsc03599xh8.th.jpgdsc03601ik8.th.jpgdsc03606lh2.th.jpgdsc03602ln2.th.jpgdsc03603eb9.th.jpg

dsc03607td1.th.jpgdsc03608cd9.th.jpgdsc03609tw4.th.jpgdsc03610ji9.th.jpgdsc03617nd5.th.jpg

dsc03619pq1.th.jpgdsc03612hi2.th.jpgdsc03613yc4.th.jpgdsc03614oq1.th.jpgdsc03609tw4.th.jpg

dsc03616qq2.th.jpgdsc03610ji9.th.jpgdsc03621tc8.th.jpg

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Salut!

Ai o masina frumoasa!

Daca imi permiti, am niste impresii.

Imi plac:

- spolierul fata

- led-urile fata/spate

- fusta spate

- culoare bordului (P.S. cum ai facut?)

Nu imi plac:

- semnul GT - cred ca ar arata mai bine fata el

- capacele de la oglinzi

- pleoapele (nu sunt deloc fan-ul lor)

I-ar mai trebui:

- fusta fata in culoarea caroseriei

- schimbat culoarea la display-ul de la CD player (nu se prea potriveste cu restul :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!