Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

Foarte reusita masina si s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Te rog spune-mi si mie ce firma sunt pleoapele, daca sunt din plastic sau fibra, cat au costat si de unde le-ai achizitionat :lol:

legat de pleoape am facut azi niste poze sunt Kamei si arata asa in totalitate

legat de plafoniera asa a venit masina cred ca odata cu echiparea sportline a fost si aceasta plafoniera ...ce s-a montat a fost detectorul de radar

iar geamurile sunt in planul foarte apropiat .....de cand am luat-o vreau sa ii fac geamurile inchise

dsc02192wz4.th.jpgdsc02193ae6.th.jpg

Arata foarte bine masina....cred ca ar mai merge niste jante mai mari la ea...oricum super :wub:

Poti sa pui pls o poza cu volanul...adica cu bordul tot.Imi place ideea cu acel '''carbon look''....ma bate si pe mine un gand!

jantele sunt in planul de viitor de asemenea ....

iar volanul arata foarte bine si mie imi place ideea cu capacele vopsite ....

dsc02191ib9.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

:offtopic: super tare golful...

se observa ca tiai montat si tempomatul...sau ma insel...?

si...pozitiile cat au costat sa le faci asa?...de mult am in gand ideea asta dar mie frica sa umblu la far....

Later edit: scuze tu asa le ai din fabrica nu..? din cauza ca ai xenon... :huh:

Modificat de kalu
Link către comentariu

salut .

am si eu o intrebare: cat au costat bara spate si cu bara fata?

sunt super cele doua bari. imi plac in mod deosebit bara spate si volanul.

succes in continuare si sa auzim numai de bine.

Link către comentariu
;) super tare golful...

se observa ca tiai montat si tempomatul...sau ma insel...?

si...pozitiile cat au costat sa le faci asa?...de mult am in gand ideea asta dar mie frica sa umblu la far....

Later edit: scuze tu asa le ai din fabrica nu..? din cauza ca ai xenon... :cheers:

da tempomatul este montat si folosit cat despre pozitii urmeaza sa le dotez cu becuri APIAA doar ca trebuie sa gasesc pe undeva daca stiti pe unde....

salut .

am si eu o intrebare: cat au costat bara spate si cu bara fata?

sunt super cele doua bari. imi plac in mod deosebit bara spate si volanul.

succes in continuare si sa auzim numai de bine.

multumesc la fel

NGC ai PM

Link către comentariu

Da domnul johnbenz78 am promis ca o sa postez pareri despre masina ta.Intr-adevar ai gustul unui tuning la o masina.Arata super

Respect si ne vedem maine.

Link către comentariu

intre timp s-a rezolvat si cu oglinda si am incheiat si toate conturile cu PoLeasing......

asa ca sunt in cautare de numere si alte acareturi de inmatriculare .....sa vedem ce numere mai gasim pe Buc ca e cam dificil sa mai gasesti un nr dragut...

sper cat de curand sa rezolv si cu geamurile ca am tot lasat-o .....

si sa incepem sa cautam si niste jante de vara ....bun ieftin si mult ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Revin cu o noua sesiune de fotografii de amator e drept cu noul look de GT ....usor usor trebuie sa umblam si la caluti sa merite pe deplin denumirea.....

dsc02289vv0.th.jpgdsc02288qf5.th.jpgdsc02298ph3.th.jpgdsc02297lj8.th.jpg

dsc02290gt8.th.jpgdsc02291ry7.th.jpgdsc02297lj8.th.jpgdsc02300ky1.th.jpg

dsc02294ur6.th.jpgdsc02293si7.th.jpgdsc02292li5.th.jpgdsc02296se4.th.jpgdsc02295oq9.th.jpg

De saptamana viitoare incep si procedurile de radiere si ca si planuri de viitor fff apropiat ar fi:

jante OEM ceva 17 sau maxim 18

folie pe geamuri

inele cromate la climatronic...

Mai tarziu....

rescriere de soft....

prelungire bara fata ...

volan R32

schimbare becuri interior

o navi eventual un 510 ca tare bine arata si schimba cu totul masina in interior .....

poate si o culoare surpriza in interior ....

praguri GTI

footrest si pedale R32

Momentan am o mare dilema am o pereche de Angel Eyes dar nu prea am vazut pe Golf cum ar da .....si nu as vrea sa o fac pomul de craciun

astept poze si sugestii ....si daca a montat cineva pe G5 as fi curios daca apar probleme ulterior ....

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

nu te lasa inima :icon_thumright: sa dai jos embleme alea.nu vrei tu deloc.

te prind eu si te las fara ele :huh:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, dar cum au mai zis si ceilalti i-as da jos in secunda urmatoare literele cu Gt

Referitor la Capacele cromate de la oglinzi sunt din acelea care le inlocuiesc pe cele originale sau sunt lipite peste original? Ce firma sunt, cat au costat si daca ai avut pana acum probleme de genul sa se exfolieze cromul?

Am citit mai sus ca vrei sa-i pui jante mai mari dar Oem, sfatul meu e sa cauti un set de jante pe 17aftermarket cu ceva negru si eventual fata polishata(ca pe 18 e mai greu sa mergi pe la noi-stii tu gropile), am spus-o intotdeauna ca jantele aftermarket arata de 1000-ori mai bine la orice masina, poate faci si un poll la rubrica Jante si eventual sa faca fiecare propuneri :)

Link către comentariu

auras:

capacele cromate se lipesc peste oglinda originala ....

cat despre exfoliere nu pot spune ca am probleme au ceva semne da sunt cat de cat ok .....mai vedem in timp.....de restul ai pm

revin cu intrebarea legata de angel eyes credeti ca ar da ok? ca ma bate gandul rau sa le instalez

exista poze cu unul existent ...am vazut un golfV in oras cu asa ceva dar nu stiu daca e forumist..... poate stie cineva

Link către comentariu

Jmechera rau masina ... parerea mea este ca ar da bine angel eyes pe masina... niste folii pe geamuri si poti intinde covorul rosu. sa o stapanesti fara gropi si incidente :lol:

PS: incearca sa iti mentii bunul gust care il ai ... e pacat sa o impopotonezi :lol:

Link către comentariu

eu sustin ideea cu angeleyes atata timp cat til monteaza cineva de stie cum sa le faca uite aici

post-2516-1206654036_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

momentan am rezolvat problema gumelor si am pus ceva dragut de la colegul nostru de forum Luc

dsc02311cv8.th.jpgdsc02310zl1.th.jpg

si usor usor ma apropii si eu de 50 mii ....

dsc02308zy9.th.jpg

si o poza cu stopurile noaptea

dsc02304us3.th.jpg

saptamana viitoare sper sa gasesc si eu un numar dragut ca tare greu se gasesc in bucuresti......

Link către comentariu

Superb golf ...te invidiez :icon_cool: ....stopurile sunt cele mai reusite pentru golf V impreuna cu pleoapele ,good work bro :) ...cat mai multi km fara probleme si incidente :icon_thumright:

Link către comentariu

nice car si tunnig-ul cu fff mult gust

trebuie neaparat niste jante mai mari

incercale pe cele de gti:P

Link către comentariu

salut probabil o sa ma injurati dar mi se pare prea impopotonata cum a zis si colegul Leutz.

cromul de pe oglinzi, emblemele must go!

drl iarasi mi se pare cam mult, si cu angel eyes o sa fie cum ai zis si tu pom de craciun.

hella parca avea si o versiune smoke nu? astea sunt? ori sunt clear?

sau poate vrei s-o faci american style :rolleyes:

si cum spunea un prieten ... "less is more"

Link către comentariu

salut,

acum am vazut si eu ideea cu angel-eyes .... te-as sfatui sa renunti inainte ca masina ta sa arate ca o struto-camila, sau vw-audi-bmw ......

eu i-as da jos scrisul cu gt sau gti ce a mai ramas din el si i-as pune niste jante pe 17 sau 18 si le-as face pe astea de iarna.

merita sa incerci un strat subtire de lac negru pe triple, daca nu ai avut inspiratia sa iei smoked taillights, cum zice ceetah.

daca vrei sa ii mai faci schimbari la exterior axeza-te pe elemente caroserie gen carene, nu accesorii pentru ca risti sa devina kitch si apoi sa nu stii ce sa mai dai jos de pe ea.

restul planurilor de viitor suna bine.

Spor la treaba!

Modificat de lile
Link către comentariu

va multumesc mult de tot pentru pareri...

salut probabil o sa ma injurati dar mi se pare prea impopotonata cum a zis si colegul Leutz.

cromul de pe oglinzi, emblemele must go!

drl iarasi mi se pare cam mult, si cu angel eyes o sa fie cum ai zis si tu pom de craciun.

hella parca avea si o versiune smoke nu? astea sunt? ori sunt clear?

sau poate vrei s-o faci american style :offtopic:

si cum spunea un prieten ... "less is more"

ai foarte mare dreptate cu less is more dar....

Leutz in postul sau ma indoiesc ca s-a pronuntat ca ar fi o masina impopotonata ci tocmai mi-a sugerat ca sa ma feresc de acest lucru pe viitor lucru pentru care ii multumesc...

despre embleme m-am lamurit si se vor indeparta cu prima ocazie .....cat despre capacele cromate probabil ca in opinia ta si cele de la audi ti se par un pic

cam mult...oricum chiar respect opinia ta chiar daca nu o impartasesc

Cat despre Drl-uri chiar te invit sa le vezi live si chiar as fi curios sa aud o opinie de la cineva care le-a vazut in realitate ...eu am primit numai reactii ok

angel eyes e posibil sa fac un test sa vedem cum arata ...poate fac o simulare pe calculator sa vad inainte

stopurile sunt in versiunea clear care mi-o doream si nu smoked...

salut,

acum am vazut si eu ideea cu angel-eyes .... te-as sfatui sa renunti inainte ca masina ta sa arate ca o struto-camila, sau vw-audi-bmw ......

eu i-as da jos scrisul cu gt sau gti ce a mai ramas din el si i-as pune niste jante pe 17 sau 18 si le-as face pe astea de iarna.

merita sa incerci un strat subtire de lac negru pe triple, daca nu ai avut inspiratia sa iei smoked taillights, cum zice ceetah.

daca vrei sa ii mai faci schimbari la exterior axeza-te pe elemente caroserie gen carene, nu accesorii pentru ca risti sa devina kitch si apoi sa nu stii ce sa mai dai jos de pe ea.

restul planurilor de viitor suna bine.

Spor la treaba!

multumesc mult si chiar incerc sa ma axez pe elemente si incerc pe cat posibil sa evit ideea de kitch

legat de jante urmaresc si acest aspect dar momentan sunt alte prioritati

bafta si tie

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Iata si parerea mea:

1. da jos emblemele GTI/GT - nu isi au rostul din punctul meu de vedere. Toata lumea stie cum arata un GTI, nu vrei sa fii o oaie in blana de lup, nu? ;) Incearca sa te axezi pe originalitatea masinii, nu pe copiatul elementelor de la modele de cult binecunoscute

2. cromul de pe oglinzi nu ar fi o idee rea insa masina in ansamblu neavand elemente de crom, nu are un look uniform. Mai degraba iti sar in ochi dar nu se continua cu alte elemente asemanatoare

3. triplele sunt frumoase, imi plac :)

4. TFL/DRL imi plac, nu sunt 100% convins ca se incadreaza in ansamblul masinii dar inclin sa cred ca merita sa le pastrezi in conditiile in care nu incarci prea mult masina cu alte elemente individuale

5. Pune-i niste jante ca lumea. Fara suparare dar ce ai tu acum sunt bune pt jante de iarna, nu pt o masina care se vrea cu look traznet.

In general, iti dau acelasi sfat pe care mi l-a dat si mie cineva mai demult: incearca sa nu te concentrezi pe adaugarea de elemente individuale tipatoare la ochi, ci pe conturarea unui look specific al masinii. De ex. daca te decizi ca iti plac oglinzile cromate, incearca sa gasesti si alte elemente cromate care sa le pui pe masina. Incearca sa o faci sa arate cat mai unitar si gaseste acele elemente care se potrivesc. Multa bafta :)

Link către comentariu

In tot cazul, felicitari pentru introducerea Day Driving Lights-urilor. E drept ca sunt scumpe, dar sunt absolute minunatii.

Daca tot se iau colegii de Literele Magice GT, incarca sa gasesti un "D" cu font asemanator, sa intrii in traditia de pe vremea Golfului MkII.

Orice s-ar spune, masinuta a ajuns la un nivel de personalizare onorabil, cu investitii si detalii multiple. Asta sa te multumeasca in primul rand. Numai bine !

Link către comentariu

multumesc mult pentru aprecieri si revin cu ultimele poze in aceasta formula cu numere de IF ...de maine ridicam noile placute .....

img7255sp9.th.jpgimg7257fa1.th.jpgimg7256zm1.th.jpgimg7253ve2.th.jpg

cat de curand cred ca o sa revin cu o schimbare ce sper sa dea foarte bine in partea din fata .....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Apostol Cristian

Salve John. Cu adevarat arata bine masinuta mai ales cu proiectoarele astea noi. Vad ca toata lumea de pe forum le apreciaza. Astept poze si cu noile numere "masluite" :Driver:

Te astept pe sambata cand plecam in vacanta sa te alerg putin :rolleyes:

Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!