Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apostol Cristian

Hai ca esti cu adevarat "nebun". A iesit super tare masina dupa ultimele modificari si dupa cum zici sa ne mai asteptam si la altele nu....? Si nu uita sa pui si un sistem de navigatie pe ea.

Apropo vreau si eu un link ceva unde gasesc sisteme complete (navigatie, dvd(divx) player, mp3 player adica all in one) pentru masina mea, sti ce zic, care crezi ca se potriveste la mine.

Bafta. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

...avand in vedere si ca m-a "certat 4abc " mai multe poze de sezon la o calitate mai buna...

pozemunte141lj2.th.jpgpozemunte166du7.th.jpgpozemunte140xa9.th.jpg

pozemunte192oc0.th.jpgpozemunte191xs0.th.jpgpozemunte188qs4.th.jpgpozemunte187jl7.th.jpgpozemunte185ms0.th.jpgpozemunte195lg3.th.jpgpozemunte194se7.th.jpg

pozemunte182vw2.th.jpgpozemunte183jr7.th.jpgpozemunte184qe7.th.jpgpozemunte181ul9.th.jpgpozemunte179kl5.th.jpgpozemunte175sj0.th.jpgpozemunte176bg1.th.jpg

si inca doua poze de la intalnirea de iarna....

dsc02035ty3.th.jpgdsc02034rf8.th.jpg

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si in sfarsit am terminat si cu toate legaturile facute si dupa ceva ore de munca iata rezultatul....

dsc02129oh1.th.jpgdsc02143hv3.th.jpgdsc02143lz8.th.jpg

dsc02145oo6.th.jpgdsc02148bq6.th.jpgdsc02149ov4.th.jpg

dsc02157hy1.th.jpgdsc02155lv5.th.jpgdsc02158ya4.th.jpg

de renuntat la proiectoare a trebuit sa renunt ca nu isi mai gaseau sensul acolo ...cred ca o sa le vand ....in rest sper sa va placa oricum o schimba mult parerea mea ....

sa vedem acum cu ce continuam ...ca ar mai fi de facut cate ceva la ea

Link către comentariu
sa vedem acum cu ce continuam ...ca ar mai fi de facut cate ceva la ea

No offence da jos "GTI"u de pe grila, nu-si are rostul !!

In rest ca aspect e best, de la distanta nici nu-ti dai seama ca e Golf V, ii da un look bad, agresiv :offtopic:

Link către comentariu

multumesc mult .....

legat de costuri undeva in jur de 350 euro cu tot cu partea electrica dar....

merita fiecare banut ... se vede extrem de bine si am primit reactii pe strada foarte dragute!!!

Link către comentariu

Dau foarte bine. Ai facut un lucru unic.

Totusi incearca sa schimbi becurile de pozitie deoarece nu dau bine asa galbene.

Link către comentariu

chiar asta o sa urmeze cat de curand am vazut ceva pe forum la anunturi ...

dar am auzit ca ar fi unele pia care arata foarte bine ca si lumina stiti ceva???

Link către comentariu

Foarte reusita masina si s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Te rog spune-mi si mie ce firma sunt pleoapele, daca sunt din plastic sau fibra, cat au costat si de unde le-ai achizitionat :)

Link către comentariu

frumos arata gti ul tau mai domolit ;)) , trage mai mult de motor ca are potential scoti mai mult din el , sa o stapanesti fara incidente masina arata bine rau

Link către comentariu

auras : legat de pleoape nu pot sa iti zic f multe deoarece au fost puse de cei de la nurvil valcea la momentul achizitionarii masinii ....cadooo!!!

sunt din plastic si am impresia ca se prind cu suruburi....da ma uit maine si iti zic....

marius89 ...si motorul este in palnul de viitor doar ca trebuie sa ma hotarasc cand.....

multumesc pentru urari!

Link către comentariu

si iata noi poze cu noile modificari .......

in primul rand spatele cu GT ....ideea lui tir cu guta a fost perfecta pentru cine doreste sa scoata vreo inscriptie este foarte usor ....

dsc02185rb3.th.jpg

si o sa urmeze si fata in ton cu spatele ca si inscriptionare dar azi a fost extrem de frig si am insistat doar cu noile stopuri ....

dsc02171to1.th.jpgdsc02170nu8.th.jpgdsc02168tr5.th.jpg

dsc02186dh9.th.jpgdsc02173hb5.th.jpgdsc02174eb8.th.jpg

o sa urmeze si niste poze facute seara....pentru a se vedea si mai bine .....

si cat de curand o actualizare a dotarilor prezente deja precum si planurile de viitor ....

si inca o poza extrem de importanta ......

dsc02172ov6.th.jpg

din pacate intre timp am avut si un mic incident si pana fac rost de noul geam trebuie sa ma multumesc cu mai multe imagini din cioburi....

dsc02166oe1.th.jpgdsc02167ms1.th.jpg

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Si cateva poze din interior ......

dsc02178zx7.th.jpgdsc02180yk0.th.jpgdsc02179ah1.th.jpgdsc02182jr5.th.jpg

si cu butonul bine pus de la detectorul de radar (cel negru )

dsc02183ca9.th.jpgdsc02184qt5.th.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine masina....cred ca ar mai merge niste jante mai mari la ea...oricum super :frigbaitata:

Poti sa pui pls o poza cu volanul...adica cu bordul tot.Imi place ideea cu acel '''carbon look''....ma bate si pe mine un gand!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, dar am si eu o intrebare asa a venit masina cu plafoniera tip W8 (cu cele 2 leduri rosii de ambianta) sau ai schimbat-o tu. Daca ai schimbat-o tu da-mi si mie detalii te rog pe pm de unde ai luat-o si cat a costat si referitor la montaj de unde faci alimentarea celor 2 leduri direct din plafoniera sau trebuie tras fir?

Foarte tari si stopurile Hella :( , iar ca un sfat asculta la mine si pune folie pe geamuri, macar o nuanta mai deschisa de negru ca sa ai si vizibilitate si sa vezi cat de mult se schimba aspectul masinii, o sa ma pomenesti cand te uiti la masina :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!