Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

maien vine masina abia astept .....ca tir m-a facut extrem de curios cu ce a vazut el si astept sa vad si eu cum a iesit revin cu poze cat de curand.....

Link către comentariu
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

azi am avut timp sa fac niste poze asa ca ma grabesc sa le postez si astept parerile voastre .....eu sincer ma gandeam sa fac din GTI-ul afisat prin emblemele schimbate un GT .....

ce ziceti??

oricum tks nurvil a iesit perfect

urmeaza acum un tempomat si daca o sa reusesc sa le gasesc un loc bine definit ledurile (day lights )cred ca o sa trag cu ochiul la voinea ...

de asemenea proiectoarele pe xenon .....

si idei ar mai fi dar ......pe rand

oricum astept pareri despre noua imagine GTI .....

post-11296-1196723873_thumb.jpg

post-11296-1196723914_thumb.jpg

post-11296-1196724005_thumb.jpg

Link către comentariu

daca tot am vazut primul masina sa si imi si mentin parerea arata ff bine... i-ar mai trebui niste praguri GTI si dupa mine dai jos emblemele nu te ajuta la nimic ;)

bafta in contiunare si o sa iasa ceva frumos rau din masina asta...

Link către comentariu

sincer sa fiu abia astept sa vad cum as putea sa le integrez deasupra proiectoarelor ....

clar este ca trebuie sa schimb fagurele cu masca de R32 de langa proiector ..

restul vedem la montaj.....

Link către comentariu

Daca tot ai cerut pareri... sper ca accepti si pareri negative. Masina arata bine, dar emblemele de GTI strica tot. Daca ai fi in fata mea si as vedea scris pe tine GTI iar cand pleci dai fum... m-as gandi "penibil". Fara suparare, sper sa fie o critica constructiva :huh:

Link către comentariu

De acord... Mai degrada ai cauta ceva de genu R-Tdi :lol:, insa ai mult de bagat pina la a "merita" si denumirea asta. Insa e un inceput care poate te va ambitiona :huh:

Link către comentariu

Subscriu ce a zis putin mai sus colegul Ice.

daca inlocuiai cu'' 1.4'' ,mai ziceam(adica sa pui ceva ,dar la misto)

fara inscriptionari nu ar arata rau deloc.

sper sa nu te deranjeze afirmatiile mele

Link către comentariu

chiar asta si vroiam sa aflu o parere generala si probabil cat de curand o sa le dau jos ....

emblemele au fost puse fara ca eu sa stiu, masina fiind in valcea si trecand un prieten sa mi-o aduca eu m-am trezit in fata emblemelor montate deja...

nici mie nu imi surade cea de pe spate mai ales ca tevile sunt la cativa cm mai jos ....

ok o sa o las fara embleme cat de curand .....

cea de pe fata nu stiu cum e prinsa dar aflu eu.....

apropo stie cineva ce imi trebuie sa imi activez coming home ?

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Ai MFD la ea sau computer normal...numai la MFD se poate...cu vag-ul...roaga un coleg care are vag-com :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa, felicitari si sa o stapanesti sanatos... :rolleyes:

Cat a costat si cati km are?

Link către comentariu

4abc

din pacate nu am MFD ...am computer simplu

91WRC

in primul rand salutare cred ca am fost colegi.......cand tot te stresam pe la quality....

referitor la masina am dat in jur de 15000 pe ea in conditiile in care masina am luat-o la 38000 km acum are 44000 si

este din 2005 dar stiam cine si mai ales cum a mers cu ea si am zis ca merita ....

sper sa merite si in continuare .....

Link către comentariu

si MFA insemana computer de bord normal sau cum ?:D

sa intri pe mess sa vb ceva sa iti arat ceva:)

Link către comentariu

Pune niste poze mai calitative...in astea nu se vede bijuteria...

Super masina ai :( ...sa ai grija de ea... :blink:

Link către comentariu

4 abc

te rog ma lamuresti cu MFD si cu computerul simplu care este diferenta

sincer sa fiu nu stiu exact care e diferenta..... MFD stiu ca e legat de navigatie ?!

Link către comentariu

multumesc mult si banuiesc ca de schimbat e mai greu sau costurile nu se justifica nu?????

Link către comentariu

De schimbat teoretic se poate insa practic...in principiu se schimba tot bordul...eu zic ca nu merita :lol:

PS:Sa stii ca nu avem voie cu discutii tehnice pe aceasta arie...daca vrei mai multe detalii pe PM... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

azi am comandat noi accesorii pentru golful meu cu ajutorul carora cred ca o sa personalizez si mai mult exteriorul .....

revin cu poze imediat ce ajung si le montez sper ca va iesi foarte bine cu daylights si oglinzi cromate .......

de asemenea astept si tempomatul.....si pe urma trebuie sa imi faca un drum de test ....

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

in sfarsit am reusit sa rezolv si cu modificarile asteptate ....mai raman ledurile pt care cred ca mai astept o saptamana ....

montat tempomat e drept inainte de revelion si am avut posibilitatea sa il si testez putin doar ca la noi e cam greu cu autostrazile astea .....

de asemenea am rezolvat si cu ornamentele pentru oglinzi cromate care cad foarte bine parerea mea ....dar astept si alte pareri...

si mai atasez poze din vacanta de revelion cu noile cauciucuri de iarna care impreuna cu 4 motion m-au lamurit ca pe zapada si nu numai 4 MOTION RULES

sincer am fost foarte placut surprins sa nu raman blocat nici macar o data in conditiile in care am iesit cu masina si pe strazile nedezapezite de cei care au fost

luati iarasi prin surprindere....in sfarsit

post-11296-1199524046_thumb.jpg

post-11296-1199524630_thumb.jpg

post-11296-1199525009_thumb.jpg

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Foarte bine arata masinuta.Pozele sunt cam cu mult zoom si cu o calitate slabuta :D ...in rest super masina.Eu as da jos capacele la oglinzi..nu imi plac deloc (mi se par kitch)...si apropo masinuta ta e 4motion? :wub:

Link către comentariu

Emblema cu GTI din fata e mai nasol de dat jos pt ca in spte mai are un fagure sau doi plini(nu au gaurele ca ceilalti); si ca sa ii dai gaura sa iei cu pila ceva ca sa iasa ca ceilalti este mai greu si nu cred ca o sa reusesti si s-ar vedea mai urat!

Link către comentariu

referitor la poze da au fost cu zoom pentru ca vroiam sa prind cat mai bine masina .....cat despre calitate au trebuit reduse la dimensiunea permisa ....

nu cred ca le pot scoate mai bine la dimensiunea redusa

referitor la 4 motion da este si sunt extrem de incantat ca are aceasta dotare face toti banii........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!