Jump to content

Golfuletul Meu Incruntat De 140 Cai

johnbenz78

Postare recomandată

Salutare tuturor celor ce fac parte din aceasta excelenta comunitate vwforum.ro in primul rand si profit de okazie sa imi prezint si eu noua masina dupa un polo fun 2004 ce m-a facut sa intru pe acest forum si sa aflu foarte multe despre VW in general

Noua mea masina este un golf V 2.0 tdi 4 motion model 2005

are 40000 km acum si chiar cred ca o sa fie o masina pe care o sa o pastrez ceva timp de acum incolo

ca si dotari

masina este echiparea sportline

jante de 16

climatronic scaune incalzite

detector de radar integrat in plafoniera (lucrare facuta de baietii de la Nurvil Valcea )

post-11296-1191670822_thumb.jpg

post-11296-1191670958_thumb.jpg

post-11296-1191671863_thumb.jpg

Ca si planuri de viitor :

Cat de curand

Schimbarea spoilerului pe fata si un noul look pentru fusta din spate cu o evacuare noua

Ulterior geamuri fumurii

stopuri hella cum am vazut la un coleg de pe forum cu un golf V alb (B-OO-EIX) aratau excelent

tempomat dar trebuie sa vad daca se poate pentru acest model 2005

pachet crom exterior

o navigatie daca ne va permite bugetul si idei ar mai fi si mai astept si de la voi .....

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnbenz78

69

• TIR

21

• 4abc

10

• Aby

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apostol Cristian

Frumoasa masina frate, sa ai parte de ea si sa o faci sa arate asa cum iti doreste inimioara ca tare bine arata. :lol:

Link către comentariu
  • Administrator

De mare angajament masinuta! Felicitari!

ai uitat de xenon... :angry:

Link către comentariu

ai dreptate ... editez acum dudu

faruri cu xenon si pleoape

multumesc mult

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

frumoasa masina... plus ca are si dotari :lol: sa o stapanesti sanatos... da baietii de la vl bucuria lor sa puna detectoare in plafoniera:)

Link către comentariu

tot la nurvil vreau sa fac si modificarea exterioara de care pomeneam si sper de la ei sa aflu si tot ce ar trebui sa stiu legat de navigatie

zenoracing

legat de soft la putere te referi stiu ca ma fost la revizie la nurvil si cu un A4 odata cu golful si pentru audi a existat un soft mai nou am inteles ....exista si pentru golf.....??

Link către comentariu

Frumos..frumos golfuletul...sa-ti traiasca

Mai baga poze cu el ..lateral..interior..sa vada cei interesati

Felicitari pt achizitie...ai facut combinatie frumoasa

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

da la acest model ma uitam si eu l-am vazut de vanzare pe un site pus la dispozitie de 4abc la pretul de 1699 euro si este extrem de interesant la ce optiuni are .....

intai termin cu modificarile exterioare si dupa ma gandesc serios ce sa imi iau si in limita bugetului .......

multumesc de sugestie .......

Link către comentariu

da da de tine prietene .....e super tare site-ul acela ....si eu multumesc in numele tuturor celor care sunt interesati de asa ceva.....

am vazut ca kisslorand e tatal lor in materie de navi si cred ca voi apela si la ajutorul lui cand va fi cazul ....

oricum revin cu poze imediat ce voi opera modificarile exterioare.....

daca ma poate ajuta cineva cu o parere despre tempomat pt 2005 ca din cate am vazut eu nu prea se poate........

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

scuze nu am mai intrat de ceva timp

ok tin cont de oferta si vorbim cand ma hotaraasc

deocamdata am masian la nurvil pentru modificarile exterioare abia astept sa vad cum iese ......

revin cu poze cat de curand cu noul look sper sa iasa bine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ti-au terminat cei de la Nurvil masina... arata ff bine chiar imi place cum arata spatele. Nu am avut aparat sa pun poze cu ea :( da poate maine...

Felicitari.

P.S. Nu trebuia sa pui emblemele cu GTI

Modificat de TIR
Link către comentariu

Iti multumesc mult pentru vesti ma anuntasera si pe mine ca e gata dar daca zici tu ca arata foarte bine ma faci si mai curios sa o vad ....

eu nu am avut cum sa ajung ieri sa o ridic si cred ca cel mai posibil sambata viitoare voi putea trece sa vad live cum a iesit ....

daca poti face niste poze spion iti multumesc mult de tot inca o odata .....

si referitor la emblemele de GTI o sa vad daca nu dau bine le pot da jos banuiesc .....

Link către comentariu

Ok o sa ma duc azi daca reusesc sa fac niste poze... pai se pot da jos da ziceam ca nu mai era necesar sa mai lipesti si in spate pe haion :))... Oricum e bine.

Link către comentariu

cu siguranta pe haion nu va mai avea emblema de GTI pentru ca exista deja cea cu motorizarea si cea cu 4motion si ar fi deplasat zic eu......

Link către comentariu

o masina de exceptie (ca doar am si eu una :lol:), insa atentie la ulei, sa-l verifici cam la 1k km, nu te baza pe martor. de asemenea, daca in curbe simti ca e putin instabila, incearca si alte cauciucuri si vezi sa nu iei prea mult de volan, masina vireaza cam repede :lol:

Link către comentariu

astia de la nurvil cred ca au vrut sa imi faca surpriza si sa o gasesc GTI pe toata......

asta e acum daca au facut-o asa o sa fac un studiu pe forum si vad daca o las asa sau nu .....

ref: c6t9

ai dreptate cu uleiul dar deocamdata a fost ba la revizii ba la modificat si am avut grija sa verific acolo cum sta cu uleiul ....in rest eu am completat pana acum de cand o am in 5000 km cu aprox 1 litru de sintetic

referitor la cauciucuri cred ca din fericire are unele care se potrivesc bine masinii pt ca nu mi-a facut niciodata probleme ...sper nici de acum inainte

sa o stapanesti si tu sanatos si cat mai multi km fara probleme si nervi in trafic!!

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!