Jump to content

Golf 2 => Country

TM56LAU
 Share

Postare recomandată

Vreau sa cumpar un golf 2 pe care sa il transform intr-un country. Fara tractiune 4X4 doar ca look. A mai incercat cineva asa ceva sau stiti ude as putea gasi detalii despre modificarile ce trebuie aduse la punti si partea mecanica. Orice sfat imi e de ajutor in a lua decizia daca sa ma apuc sau nu de treaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmmm... puntile nu cred ca tre sa le modifici daca doar vrei sa o inalti... puntea spate difera daca ai syncro (aia din fata nu cred) dar la capitolul suspensii cred ca poti sa o inalti atata si cu puntea ce o ai... daca nu ma insel restu accesoriilor sunt doar practice/look... si nu incurca cu nimik partea mecanica... oricum ar fi cute sa ai si syncro pe ea... cu ocazia asta pun si eu o intrebare... plecand de la motor SB ca sa pui syncro pe masina... ce trebuie facut? exista cutie de viteze sa mearga pe motoru asta... se potrivesc cat de cat cutiile de benzinare... trebuie flansa...???

Modificat de SRDJaN
Link către comentariu

pe orice motor poti sa pui syncro dar indicat e de la 1.8 in sus ,ca ai nevoie si de putere

cutia de syncro ca prindere e identica cu cea normala doar ca mai are partea ce pleaca in spate pt cardan

Link către comentariu

in primul rand sa decupezi din caroserie ca sa faci loc cardanului si diferentialului. cutia cel mai probabil se pupa fara nici o flansa.

Modificat de danmoise
Link către comentariu

stai sa inteleg si eu... cardanu nu trece prin lacasu pentru toba... merg impreuna practic pe sub masina... iar grupul imi imaginez ca intra in spatiul care ramane dupa ce scoti oala pt roata de rezerva... deci nu cred ca ai mare lucru de decupat (country are roata de rezerva pe hayon)... corecteaza-ma daca gresesc... dar nu mi se pare exagerat ca munca partea cu grupu si cardanu... ce e drept eu is plecat din tara si n-am mai vazut un mk2 de vreo 2 saptamani... si mi-e dor de raciu meu... asa ca n-am idee daca ca masuratori pusca ce spun... dar asa mi-as imagina

Modificat de SRDJaN
Link către comentariu

in primul rand o sa gasesti greu syncro si la bani putini nici o shansa, la partea asta sa te gandesti...

Link către comentariu

am vazut contry-uri intre 3500 si 6500 de euroi... dar ce-i drept erau ireprosabile... si ca motoare aveau 1,8 16v daca nu ma insel

Link către comentariu

8v digifant. nu o sa iesi mai ieftin de 5000 cu conversii si alte magarii, asa ca daca vrei country ia ti unu . este unu argintiu parca de vanzare inca pe 4tuning....in juru a 5mii euroi

Link către comentariu

country???? :Driver: unde ce cum :)

serios vb.. nu prea poti face din una normala una country,... costa prea mult.

Modificat de tetaNos
Link către comentariu

Nu vreau sa o fac sincro, ramane tractiunea pe fata cum e normal la G2, doar sa o inalt si sa pun ornamente de country. O sa fie un G2 cu country look si un paint pe masura. Intrebarea e daca imi permite puntea si planetarele sa o inalt atat.

Link către comentariu

nu stiu daca gasesti bullbaru din fata, proiectoare, suportu pentru roata de rezerva in spate... elemente esentiale pentru aspectul de golf country

post-2677-1191654713_thumb.jpg

post-2677-1191654719_thumb.jpg

Modificat de agent smith
Link către comentariu

nu stiu daca gasesti bullbaru din fata, proiectoare, suportu pentru roata de rezerva in spate... elemente esentiale pentru aspectul de golf country

Daca nu le gasesc le fac eu, nu asta e problema principala

Link către comentariu

SRDJan, iti imaginezi cam multe si presupui si mai multe.

evis, nu-s toate injectie monopunct?

Link către comentariu

LAU , las ca discutam mai detaliat la intalniri situatia, ca mai stiu cateva chestii pe dincolo... tre sa ma mai eliberez cu lucrul sa pot sa mai dau si eu pe la o intalnire 2 :lol:

dane, eu tot ce am vazut pana acum au fost 1,8 digi, chiar si TETANOS are 1,8 digi ca el are country aici pe forum, si masina este impecabila

Link către comentariu

SRDJan, iti imaginezi cam multe si presupui si mai multe.

evis, nu-s toate injectie monopunct?

yup...doar am precizat... asteptam confirmare sau infirmare

Link către comentariu

asta este a mea..... sunt f incantat de ea .... post-13608-1191685234_thumb.jpg

este total diferita de un G2 normal.... pana si motorul e lasat mai jos cu peste 30cm.. dar daca reusesti esti un adevarat

Modificat de tetaNos
Link către comentariu

asta este a mea..... sunt f incantat de ea .... post-13608-1191685234_thumb.jpg

este total diferita de un G2 normal.... pana si motorul e lasat mai jos cu peste 30cm.. dar daca reusesti esti un adevarat

Ce masina frumoasa ai man. :P

Link către comentariu

frumoasa! sper sa vii la urmatoarea intalnire sa ne putem cocotza si noi in ea :wub:

Link către comentariu

eh, nici chiar... G-Class e din 79, iar de Land Rover sa nu povestim...

Link către comentariu

eh, nici chiar... G-Class e din 79, iar de Land Rover sa nu povestim...

[/quote

Da, doar ca alea is offroad. Asa gipuri is dinainte de al doilea razboi mondial. Cred ca atunci cand s-a vb de SUV a fost vorba de o masina de orash pt oameni care au nevoie sa-si compenseze unele lipsuri :soothe[1]: , gipan de asfalt.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!