Jump to content

My Ride!

vento-fan

Postare recomandată

In primul rand bine ai venit pe forum. Ar fi bine sa citesti intai regulamentul. Exista o arie "Masina mea" unde membrii isi prezinta masinile.

Pentru a incarca poze pe forum, citeste aici. Cred ca te va ajuta.

Succes !

Link către comentariu

0310071800pa9.th.jpg

Cam asta ar fi vento-ul meu. Nu-i cine stie ce dar, ma mandresc cu ea. :lol:

Modificat de vento-fan
Link către comentariu

Facuta cu gust. Imi place mult, singura chestie e Sparco ala micu', pe care l-as da jos (dar sigur gusturile nu se dicuta) :D

Te-am vazut ieri (08 oct) prin Sibiu (las-o usor ca stau haiducii la pozat.....) :study:

Toate cele bune !!

Link către comentariu
Facuta cu gust. Imi place mult, singura chestie e Sparco ala micu', pe care l-as da jos (dar sigur gusturile nu se dicuta) :)

Te-am vazut ieri (08 oct) prin Sibiu (las-o usor ca stau haiducii la pozat.....) :lol:

Toate cele bune !!

Da, am fost prin Sibiu ca ii acolo prietena mea la facultate. :somnmare: ........am sa vin destul de des prin Sibiu, data viitoare cand ai sa ma vezi opreste-ma si mergem la un suc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!