Jump to content

Luft Capota

alexroy
 Share

Postare recomandată

s-a revopsit spoiler-ul, dupa ce am luat masina din service, are un luft pe toata linia dintre capota si fata (faruri, masca,spoiler).imi este pur si simplu scirba sa

ma duc din nou la service.poate ma ajuta cineva care a schimbat spolierul sau stie cum este prins.postez o poza cu "situatia"diseara (sunt la sv)

multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

si pozele.....intre timp am mai studiat ceva ibize, si au un luft mai mic. :)

post-9392-1192262879_thumb.jpg

post-9392-1192262886_thumb.jpg

post-9392-1192262891_thumb.jpg

.....si un guide pentru front bumper removal.

front_bumper_removal.pdf

Modificat de alexroy
Link către comentariu

Io nu vad nimic in neregula. Poti explica mai pentru ... "mine" ? :Driver:

Link către comentariu

Sincer, nici eu nu imi dau seama care e problema :Driver:

Link către comentariu

Eu cred ca nu e nici o problema, asa trebuie sa fie distanta intre capota si bara. Iti faci degeaba griji.

Link către comentariu

pai la mine are o distanta cam 1,5 cm intre capota si grila vs cele doua urcari ale spoilerulu care incadreaza grila

post-9392-1192309729_thumb.jpg

si...o distanta de 1 cm sau 0.8 cm

post-9392-1192309791_thumb.jpg

poate sunt prea perfectionist in general, dar ma strezeaz de cand a aparut, ma tot uit pe la toate ibizele

noi pe care le vad sa vad cum arata acel luft.am vazut acel guide si o sa-mi iau un thorx si o sa incerc sa il "readuc"

in pozitia initiala (spolerul).asta ca sa nu mai aud (la o eventuala vanzare) "asta a fost lovita in fata" "e rupta rau pe fata",

"nu te baga ca a fost lovita in fata".cred ca este o diferenta mare intre lovita rau (pana prin lonjeroane) si un spoiler lovit un pic, revopsit si la care se vede un luft mai mare decat normal. ;)

Link către comentariu

Cred ca si la mine e cam la fel distanta aia... si nu ma stresez asa de rau ca tine. Oricum, daca cineva se pricepe, va vedea ca a fost vopsit spoilerul.

Link către comentariu

Cred ca si la mine e cam la fel distanta aia... si nu ma stresez asa de rau ca tine. Oricum, daca cineva se pricepe, va vedea ca a fost vopsit spoilerul.

se poate verifica reparatia la orice service (serie sasiu), oricum am pastrat orice document.factura de cand am luat-o.

nu asta vreau sa nu se mai vada, ma enerveaza pe mine, parca nu se inchide bine.

;) maine incerc sa ajung la polivalenta, si daca ne gasim o vedeti si voi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!