Jump to content

OBD2 nu, doua cuple cu 2 pini fiecare ... nu.....

CipiO
 Share

Postare recomandată

Fratzilor, m-am acrit cautand sa aflu cum se conecteaza batranica mea la vr'un computer... :-( Am gasit diverse variante, dintre care cea mai probabila ar fi fost cea cu doua cuple cu doi pini fiecare; nu exista asha ceva pe babutza mea!!!! Singura chestie care pare a fi un fel de conector, este o gaura (aproape neagra :( ) pe langa ceasurile din bord, de vreo 5 mm diametru, care ar parea ca are 7 pini de legatura...

LAMURITZI-MA si pe mine, cum pana mea se leaga Digifant 2 la PC?!!! :shock: :shock: :shock:

PS: m-am cenzurat grav scriind aceste randuri, altfel nici bulina de 18 ani n-ar mai fi facut fatza! :12:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din documentatiile pe care le am am gasit urmatoarele informatii:

- am asit 2 locasuri posibile pt mufe de diagnoza

1. sub mansonul de la schimbatorul de viteza

2. sub ornamentele(butoane false) de sub panoul pt reglaj aeroterma

- din cate am citit motorul nu se poate diagnostiga prin aceste mufe, doar ABS si Airbag

- la unele modele, chiar daca ai mufe de diagnoza, nu se poate face diagnoza prin "tester" doar prin metoda primara de a numara clipirea unui indicator in bord

Identifica prima data unde, ce fel, si cate mufe ai (s-ar putea sa fie 3 buc de mufe a cate 2 pini), dupa care sa vedem cum putem diagnostica masina ta prin aceste mufe

Link către comentariu

ABS si airbag oricum din pacate n-are. O sa dau jos butoanele false sa vaz ce-i in spatele lor. Sub manshonul de la schimbator m-am uitat demult si nu-i nimica p'acolo.

Link către comentariu

In spatele butoanelor false este o maaare gaura neagra, deci in afara de chestia din bord, s-ar parea ca nu prea sunt altzi conectori... :( Dvs. ce parere avetzi?

Link către comentariu

Dupa ani si ani, iata neshte pozne.

La punctu' unu este dopul de cauciuc ce acopera mufa, la punctu' doi, ie chiar mufa care din pacate nu se vede prea bine... oricum e rotunda cu 7 pini... Sper sa mai fi vazut careva d'astea si sa shtie ceva despre ele ca io nu mai suport....

dash-large.jpg

dash-small.jpg

Link către comentariu

Nu cunosc aceste mufe, dar nu prea par a fi de diagnoza.

Link către comentariu

Pacat, chiar speram sa shtii ceva despre asta. Altcineva? Macar atzi mai vazut pe un B3 mufa asta in bord?

Link către comentariu

• 3 months later...
Pacat, chiar speram sa shtii ceva despre asta. Altcineva? Macar atzi mai vazut pe un B3 mufa asta in bord?

<{POST_SNAPBACK}>

Mufa in cauza e diagnoza pentru instrument cluster. N-am informatzii mai detaliate, dar nu este ceea ce cautzi tu.

La B3-ul meu vechi, diagnoza era in consola centrala, la maneta schimbatorului (scotzi imbracamintea schimbatorului, fusta de cauciuc de sub ea).

Hope this helps

Link către comentariu

• 1 year later...

o intrebare legata de Obd am si eu. Am cumparat un cablu Obd 2 de pe e-bay ( http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ayphotohosting) am incercat sa ma conectez la un Passat 130 bhp din sport 6 viteze, din 2002.Softul vag-com recunoaste interfata dar apoi i-mi apare un mesaj cum ca computerul masinii nu este compatibil cu obd 2 . Din cate stiu eu ar trebui sa fie, aveti careva idee care e problema? sau poate stie cineva ce cablu ar trebui ptr. acest model de passat.ms

Modificat de adyxon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!