Jump to content

Vw Bora

Florin99

Postare recomandată

De curand mi-am cumparat un Vw Bora din 2004. asta dupa multe multe asteptari si promisiuni de la "baietii" care le aduc din Germania. pana la urma am luat-o din tara de la un fost marinar. masina avea doar 35.000 km si doar ce a iesit din garantie (a fost luata de la porsche Leasing in iulie 2005, insa ea e fabricata in 2004).

Are doar 90 CP...dar pt inceput sunt f multumit de ea.decat logan....k asta am vrut sa-mi iau la banii astia..., adica 11.000 atat m-a ajuns:2000 la vechiul proprietar si 9000 am incheiat leasingul...total 11.000 euro.

Am dat mult? Merita banii?

Astept niste sfaturi de la posesorii de bora...tricks&trips... :beerchug:

Link către comentariu

Acum depinde de dotari de cum arat asteptam poze...in principiu nu e prea mult sa stii....:beerchug:)

Link către comentariu
  • Administrator

in 2004 e bora amaizing sau ma insel ? (ai volan in piele cu airbag bombat sau plat?)

Oricum sa fi multumit ca ai cel mai fiabil TDI din ultimii 5 ani :lol: si o masina de roman - sa nu se supere pe mine majoritatea dar romanii cauta masini cu portbagaj (3volume sau breck)). Mai rarut ii vezi familisti cu portbagaj de 300Litri (tu acolo ai minim 400litri)

Link către comentariu

Felicitari, cred ca ai facut o afacere buna. Acum asteptam si poze multe ! :blink:

Link către comentariu
Felicitari, cred ca ai facut o afacere buna. Acum asteptam si poze multe ! :blink:

Cred ca e Amaizing, cand am dus-o la reprezentanta la teste si cei de acolo mi-au spus ca e cel mai bun motor scos de VW (asta de 90 CP)...si ca alea cu pompe duze...mai mereu au probleme..acum nu stiu...care e adevarul ADEVARAT

Sper cat mai repede sa-i fac poze....Ca dotari...full electric, 2 airbag-uri (insa,sincer nu vreau sa folosesc nici unul) ABS (fara ESP), Climatronic, oglinzi incalzite&electrice, 8 boxe (din fabrica), inchidere centralizata...si cam atat...

Oricum..astept sa-i fac poze....ramane apoi sa vad parerea voastra...ca eu o consider impecabila...

Link către comentariu

Felicitari, sa o stapanesti sanatos. E cam nasol fara ESP. Am inteles ca ii fuge repede spatele, daca nu esti atent. Pe mine m-a salvat ESP-ul odata pana acum: veneam noaptea de la TGV si era sa intru intr-o caruta nesemnalizata pe care nu am vazut-o din cauza luminilor unuia care venea din fata. Si acum ma mai intreb cum am reusit sa evit si caruta si pe cel din fata. La manevra pe care am facut-o pe la vreo 120km/h... pfiu.. inca mai respir usurat cand imi amintesc. Atunci m-am atasat mai mult de bora mea. Mi-a oferit siguranta, ceea ce si asteptam de la ea (first of all).

In concluzie: ai grija la derapaje, la zgura... si cel mai important la carutasi.. :icon_thumright:

Bafta!

Link către comentariu

Nu asculta iculux gurile rele, nu fuge spatele deloc. Eu de cand am ESP a intrat o data sau de 2 ori. Dar asta este alta discutie. Felicitari pentru achizitie, intr-adevar, motorul care-l ai tu, cel de 90CP i se mai spune si "nemuritorul". Foarte fiabil si performante bunicele. Sper sa nu ai necazuri cu ea.

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic...dar nu prea cred ca derapeaza..asa de usor....depinde de si ce deprinderi ai....insa..intr-un cuvant sunt multumit de ea....sambata ii fac poze...o duc la sedinta foto :blink:Ce am vazut pe forum si sunt putin nelamurit....care stie exact cum se schimba treptele...k am vazut fel si fel de pareri....care ma baga in ceata sincerpana la urma km pe la ce turatii e indicat sa schimbi?

Link către comentariu

Florin99, ia uite-te ce scrie sus, pe pagina, sub "Reguli specifice ariei":

In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel.

Pentru intrebarea ta iti recomand topicul Condus corect - Turatii

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

mersi...

revin cu poze...jante pe 16" plus husele...facute pe comanda.... :P nu e piele....cum multi au spus la prima vedere.. :( dar sunt mult mai bune decat ecle care se gasesc pe la noi prin supermarketuri.

Link către comentariu

parerea mea ii ca ai dat cam mult pe ea...nu prea ii dotata...masina arata bine...sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

nu stiu...acum parerile sunt impartite...am luat-o anul trecut in august..si..de...la banii astia ce dotari sa aiba...am cautat ceva rulat putin..decat full option..si 180.000km...mai bine 35.000 si cu ce are pe ea....acum...de..un prieten are o vorba "chiar daca castigi, chiar daca pierzi, tot negustor te numesti :rolleyes: "

ramane un singur lucru...sa mearga.....la toata lumea masinile...

bafta

Link către comentariu
nu stiu...acum parerile sunt impartite...am luat-o anul trecut in august..si..de...la banii astia ce dotari sa aiba...am cautat ceva rulat putin..decat full option..si 180.000km...mai bine 35.000 si cu ce are pe ea....acum...de..un prieten are o vorba "chiar daca castigi, chiar daca pierzi, tot negustor te numesti :P "

ramane un singur lucru...sa mearga.....la toata lumea masinile...

bafta

De acord cu tine, cel mai important lucru este sa mearga, sa nu ai probleme majore la motor, ca degeaba arata bine la exterior si la interior e lipsita de vlaga.

Husele arata super :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!