Jump to content

Distributie Sdi - Costuri Schimbare

MOTANUL
 Share

Postare recomandată

A venit vremea schimbarii distributiei la Cordoba SDI (motor AGP) din dotare. (mai am putin pana la 90.000)

Daca o sa am timp - o sa fac si poze la demontat-montat.

Pana atunci, postez preturile la piese PoRo (destul de mari la prima strigare)

curea distributie: 215.96

rola 262.11

rola mare 227.81

rola mijl 113.28

rola mica 113.28

pompa apa 176.48

curea alternator 106.52

intinzator 160.72

rola ghidaj 139

Piese ~ 1500 ron

manopera 250-300 ron

Piesele mi se par cam scumpe - o sa incerc si in alte parti.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am intrebat pretul pieselor si la volksman si am avut o surpriza placuta :P

La modelul meu se pare ca sunt 4 role - in acest caz distributia costa 690 incl TVA / incl pompa de apa

Pentru transmisie (curea alternator, intinzator, rola) - am stabilit sa le schimb in functie de cum arata.

Link către comentariu

Ai grija cu demontarea intrucat este un tampon de motor care se da jos usor si se monteaza f. greu la loc. Si calarea axei cu came este mai dificila !

Link către comentariu

motanule, am schimbat eu la 2003 Ibiza SDI din dotarea familiei, si preturile sunt mai apropiate de varianta de la volksman. la PoRo sunt scumpe.

Link către comentariu

In plus la volksman sunt identic cu cele originale (din cate am inteles). Nici sa fie ieftine cu orice pret nu vreau. Un coleg forumist m-a directinat catre:

www.autonet.ro

curea 73 ron Gates / 58.71 Good Year

rola ghidaj 103.46 INA sau Ruvir

brat + rola 137.34 INA

www.elite.ro

Nici nu mai trec pretul pieselor; Nu credeam ca exista asa ceva in romania: Am introdus datele masinii - am gasit piesele pt codul meu de motor (cu poze, pe bucati sau KIT complet distributie, pe diversi producatori, inclusiv instructiuni de montaj - e adevarat f. sumar)

Pe mine unul m-a impresionat prezentarea; l-am adaugat in favorites; Cine vrea sa arunce un ochi:

http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.as...530%200082%2010

http://www.elitecat.cz/Images/Documents/PD...0EA_NONVERB.PDF

Daca nu merge direct pasii ar fi: intra fara autentificare; dai cautare dupa masina etc...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Piesele ELIT sunt bune dar ai mare grija ca mai era un topic al unui coleg care cumparase piesele si nu le schimba nici un service cu "ale clientului" :angry:.

Link către comentariu

Eu nu am afirmat ca preturile sunt bune, sau ca au produse de calitate. Dar sa cauti o piesa si sa o gasesti online cu poza cu tot - nu credeam ca se poate.

Eu eram curios - inainte sa dea capacul ala jos - ce este acolo. La un magazin de piese m-a intrebat daca am AGP cu 4 sau cu 3 role; de parca eu sunt mafalda.

Offtopic: Un service poate sa traiasca si din manopera. E adevarat ca se castiga mai bine din marja la piese + manopera dar te contrazic ca nu gasesti un service care sa accepte doar manopera. (eu unul am gasit si am si garantie - daca consider eu ca vreau sa castige si din piese cumpar piesele la pretul de acolo chiar daca stiu ca le gasesc mai ieftin). Dar e optiunea mea.

E mai bine pt. mine, daca se intimpla ceva in garantie, sa nu ma plimbe de la atelier la furnizorul de piese si sa se arate cu degetul unul pe altul.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

• 1 month later...

Distributia a fost schimbata cu succes. Nici nu am apucat sa ridic capota de atunci; Am schimbat tot (inclusiv pompa de apa, transmisie etc).

Total 1200 ron.

Link către comentariu

• 1 month later...

Cam asa arata toate piesele schimbate; Am fost placut surprins de calitatea rolelor, rulmentilor; O singura piesa avea un pic de joc (cea indicata cu sageata rosie) restul nu aveau pic de joc desi "lucrasera" 90.000 km. Pompa de apa este cea din centru-sus; curelele aratau OK.

post-1853-1198051490_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!