Jump to content

My Golfzilla

Beshcu

Postare recomandată

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Beshcu

54

• Golf TDI

5

• Auras

4

• Ricuss

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prelungirea nu este facuta de mine. Eu le-am luat de la un prieten bun, si el le facuse la baietii de la Ghetto tuning. Din pacate raman la jante pe 15 pentru ca acum 2 3 luni de zile, am avut OZ rancing pe 16" si m-a mancat undeva sa le vand......

Link către comentariu

uite... ca sa iti mai aduci aminte...

inca una...

post-24586-1240854748_thumb.jpg

post-24586-1240855051_thumb.jpg

Modificat de cintyx
Link către comentariu

super masina..!!!si dotari interioare si putere... si tot..

imi place ca ai lucrat si la exterior...tine-o tot asa..

felicitari pt masina !!

multa bafta

Link către comentariu

Sper ca pana saptamana viitoare sa pun si bara spate si niste tipsuri la evacuare. Bara din spate are bandourile scoase, si umplut cu fibra de sticla si spuma locul pentru numar. Numarul va fii prins cu banda adeziva sau nituri si din pacate s-a renuntat la luminatul acestuia. Revin cu noutati

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

haha...esti dat reaq prietene :beerchug: sa ma anunti cand o sa poti sa pui acolo steaua0-4dinamo :frigbaitata:

Link către comentariu

=)) =)) o sa incerc sa scriu VWFORUM.RO. Daca are cineva vreo idee cum as putea sa modific bit-ul sa fac asa ceva ii dau o bere..Fara alcool

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masinutza a primit xenon :icon_thumright: si voi revenii cu poze cat de repede pot :X

Link către comentariu

mai ai de gand sa'i faci multe? :))

las'o asa cum e ca oricum e cel mai smecher din oras :D

intrebare, mai ai bandou' ala de la spoileru' fata?

ca al meu s'a zgariat, a dat taica'meu de un zid cu el.. :evil:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cintyx, daca tot ai bagat cutitul in rana cu OZ-urile mele, ma rog, fostele, uite ce am si eu :( >>

Urmeaza maine sa dau jos tot ce inseamna stiker si logo-urile de pe spate cu Golf si TDI. Sambata duc bara spate la vopsit (cea modificata) si voi scoate 2 tipsuri exact ca la VR6. Revin cu noutati

post-14575-1245075962_thumb.jpg

post-14575-1245076042_thumb.jpg

post-14575-1245076120_thumb.jpg

post-14575-1245076192_thumb.jpg

Link către comentariu

Blondes are the best ! :blink:

Aaa stai sa fiu si ontopic frumusica rau masina,sa o conduci sanatos! Stii cumva cum fac sa imi apara si mie WELCOME sau WELCOME ON BOARD pe Passatul meu? Am Mini-Dot (afiseaza Consum,Range,etc)

Link către comentariu

Din pacate pe MiniDot nu merge activata functia cu WELCOME. Am incercat pe 5 borduri pana acum.

Link către comentariu

Pacat...dar pe Octavia 2 cu Maxi-Dot ?Raspunde-mi pe PM te rog ca sa nu fim :blink:

Link către comentariu

frumos domne, frumos! ti'am zis si aseara. Cand o sa'i pui si bara spate, si mai ales cand ii dai jos inscriptiile, o sa fie perfecta! :D

Link către comentariu

Frumoasa tare masina.Felicitari! Jantele Santa Monica arata perfect pe ea.

P.S.Intr-o poza e cam greu sa te uiti la masina... :D

Link către comentariu

daca ai luat jantele de unde cred eu atunci..... lumea e mica :rolleyes:

mai are rost sa spun daca imi place sau nu? :P

bafta

Link către comentariu

Aah, am inteles. Apropo de jante. Ma gandeam azi. Ai facut cumva schimb cu BMV? El era singuru' din oras care avea Santa Monica. Am vazut ca acum are niste Avus'uri, si m'am gandit ca sunt ale tale :D. El ce motor are pe ea? Bandoul...am si uitat de el. Te sun cu prima ocazie :blah:. Bafta si vezi ce faci cu spoileru' ala spate.

Te'am vazut azi, te dadeai cu un Mertz negru, si nu prea se tinea de tine :lol:

Link către comentariu

Da IZmail :vaidecapulmeu: M-am tras pe Dunarii cu un Mertz :lol: 2.0 kompresor :D cica 177de cai :-?? :D Jantele, da, le-am luat dupa Golf-ul ala albastru din oras cu BMV la numar :D Spoilerul urmeaza imediat dupa bac :-s

Link către comentariu

Da IZmail :vaidecapulmeu: M-am tras pe Dunarii cu un Mertz :lol: 2.0 kompresor :D cica 177de cai :-?? :D Jantele, da, le-am luat dupa Golf-ul ala albastru din oras cu BMV la numar :D Spoilerul urmeaza imediat dupa bac :-s

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Bacul l-am luat....:offtopic: in schimb mi-a lovit bara fata de stalp......a pleznit=o bine....am pus bara stock..momentan masina va ramane asa...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!